Ψαχνω δεκτη για Nova

vasada

Supreme Member
19 August 2007
4,616
Κόρινθος
Χαιρετω.

Προκειται να μετακομισω, σε σπιτι στο οποιο υπαρχει η εγκατασταση για δορυφορικη και χρειαζομαι μονο το δεκτη.

Δεν εχω ασχοληθει ποτε με το θεμα, εχω ηδη τον παλιο Panasat, απο τα σχολια που διαβαζω εχω την εντυπωση οτι ο παλιος και ο καινουριος ειναι μαπα, και πως οτι αλλο κι αν παρω θα ειναι καλυτερο.

θα ηθελα καποιες προτασεις, για δεκτες συμβατους με τη Nova, μεχρι 200ε.

Αυτό το κρίνει ο καθένας του μόνος , εγώ πάντως δεν χρειάζομαι ... Μου φτάνει που βλέπω Jetix !
Σωστός, απλά θέλω να τονίσω ότι οι διαδραστικές υπηρεσίες δεν είναι το δυνατό όπλο του μπουκέτου.

Re: Απάντηση: Ψαχνω δεκτη για Nova

Topfield πήρα και εγώ ! πολύ καλός !!! Από την άλλη όμως δεν έχω τα διαδραστικά ( παιχνίδια και άλλα )

Με τους αλλους ισχυει το ιδιο η οχι?

Τουλαχιστον το EPG θα ηθελα να το εχω.

Θα δω καλυτερη εικονα?
Εχουν περισσοτερες ευκολιες (εισοδους, εξοδους κτλ...)??

Τις Interactive υπηρεσίες της Νόβα θα τις δεις μόνο με τον ιδιοκτησιακό δέκτη.

Με όλους τους άλλους θα έχεις περισσότερες επιλογές εξόδων, διαχείρισης καναλιών, δορυφόρων, ενδεχομένως "έξτρα δυνατότητες αποκωδικοποίησης" και φυσικά ελληνικό EPG αν ο δέκτης υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα. Οι περισσότεροι το κάνουν.

Ολοι οι δορυφορικοί δέκτες έχουν αξιοπρεπέστατη εικόνα με μικροδιαφορές οι οποίες εντοπίζονται σχετικά δύσκολα σε φυσιολογικά μεγέθη τηλεοράσεων. Το σήμα της Νοβα δεν προσφέρεται για την αξιολόγηση της ποιότητας της εικόνας σε κανέναν δέκτη.

Re: Απάντηση: Ψαχνω δεκτη για Nova

Τις Interactive υπηρεσίες της Νόβα θα τις δεις μόνο με τον ιδιοκτησιακό δέκτη.

Με όλους τους άλλους θα έχεις περισσότερες επιλογές εξόδων, διαχείρισης καναλιών, δορυφόρων, ενδεχομένως "έξτρα δυνατότητες αποκωδικοποίησης" και φυσικά ελληνικό EPG αν ο δέκτης υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα. Οι περισσότεροι το κάνουν.

Ολοι οι δορυφορικοί δέκτες έχουν αξιοπρεπέστατη εικόνα με μικροδιαφορές οι οποίες εντοπίζονται σχετικά δύσκολα σε φυσιολογικά μεγέθη τηλεοράσεων. Το σήμα της Νοβα δεν προσφέρεται για την αξιολόγηση της ποιότητας της εικόνας σε κανέναν δέκτη.

Τοτε γιατι να παρω αλλον εκτος απο panasat? Αφου δεν προκειται να δω διαφορα?