Ψάχνω.....ένα "φάντασμα" από το 83!

14 December 2006
4,265
Ψάχνω ένα τραγούδι από το 1983!Πρόκειται κυριολεκτικά για ένα φάντασμα! Δεν το έχω ακούσει ποτέ και πουθενά από τότε
Να σας βάλω λίγο στο κλίμα! Το κομμάτι υπήρχε σε μια από αυτές τις μιξαρισμένες κασσέτες που κυκλοφορούσαν στην δεκαετία του 80!Εκεί μαζί με το κομμάτι που ψάχνω υπήρχαν μεταξύ άλλων τα Buffalo galls(Malcom McLaren), Milk from the coconuts(Toto Coelo), I.O.U(Freez), state farm(Yazoo), Safety dance (Men without hats),New York(Nina Hagen), Living on a Video(Trans X)….κλπ
Τώρα θυμάμαι κάποιους στίχους αλλά δεν θα το διακινδυνεύσω να τους βάλω γιατί μιλάμε ότι έχω να το ακούσω από τότε, οπότε …καταλαβαίνετε …..
Παίζουμε στα τυφλά ,….ωστόσο έχουμε κάποια στοιχεία.

1.Το κομμάτι που ψάχνω ήταν το επόμενο από το Milk from the coconuts, και από όσο μπορώ να θυμηθώ ήταν μια πετυχημένη μίξη, οπότε τα κομμάτια μάλλον ταίριαζαν
2.Πρέπει να ανήκει στον ευρύτερο χώρο του ska/new wave.
3.Και η κυρίως φωνή και τα backing vocals ήταν από άντρες…
4.Η κυρίως φωνή έμοιαζε με αυτήν του Terry Hall
5.Στο ρεφρέν το κομμάτι δεν είχε στίχους ….πήγαινε κάπως έτσι….
Na na na ya
Na na na…. …
Na
Na
Na
………
6.Δυστυχώς το είδος είναι πολύ έξω από εμένα και τα φίλτρα μου δεν λειτουργούν τόσο σωστά. Ωστόσο το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ότι πιο κοντινό σε αυτό που ψάχνω! Ίδιο feeling, παρόμοια φωνητικά, απλά αυτό που ψάχνω ήταν up tempo

http://www.youtube.com/watch?v=7aItpjF5vXc

7.Σίγουρα δεν είναι το Ne Ne Na Na Na Na Nu Nu των Bad Manners

........Οτι ιδέα σας κατέβει την λέτε:ernaehrung004:

:bang:Βρε Μπάϊρα....
πόσο καΐδι είσαι αγόρι μου;
4 το ξημέρωμα η μόνη σκασίλα που είχες ήταν ένα κομμάτι που έκανε ντουπ ντουπ ντουπ στο μυαλό σου και να να να να?

έλεος μάνναμ', έλεος :frusty:

και :grinning-smiley-043

:bang:Βρε Μπάϊρα....
πόσο καΐδι είσαι αγόρι μου;
4 το ξημέρωμα η μόνη σκασίλα που είχες ήταν ένα κομμάτι που έκανε ντουπ ντουπ ντουπ στο μυαλό σου και να να να να?

έλεος μάνναμ', έλεος :frusty:

και :grinning-smiley-043
μα αφού μοιάζει με το "the lunatics have taken over the asylum", καταλαβαίνεις τώρα,
με τι να ασχοληθώ,
με το τι λέει το υβρίδιο "Τρεμοστάη",

με το ότι δεν πρόκειται να ξαναγίνουν ποτέ εκλογές σε καμία ευρωπαϊκή χώρα,
οχι πως αν γίνονταν θα άλλαζε κάτι, αλλά τώρα κάνουμε έκπτωση ακόμα και στις ψευδαισθήσεις....

Πουαρώ, το αφήνω πάνω σου :Banane0:

Πουαρώ, το αφήνω πάνω σου :Banane0:

αυτά παθαίνει κανείς όταν φέρει όνομα....."βαρύ σαν ιστορία"...
(γιατί με βασανίζεις ε; αφού ξέρεις ότι το '83 μου έκαναν πλύσεις εγκεφάλου με Whitney και λίγο αργότερα με Celine...μπρρρρρ)