Ψάχνω ένα pop/dance/electro τραγουδάκι

mstr

Supreme Member
23 July 2009
4,392
Ψαχνω ενα τραγουδι που εχω ακουσει τελευταια σε καποια bar και μου αρεσει,δυστυχως δε ρωτησα ποιο ειναι...Μηπως μπορειτε να βοηθησετε απο εδω? :-)

Ειναι ενα ρυθμικο χορευτικο κομματι,με ηχο που ισως θυμιζει και λιγο κατι απο 80's electro dance.Το ρεφρεν του ειναι συναισθηματικο και χαρουμενο/ευχαριστο ταυτοχρονα με εκδηλη ποπ διαθεση,και οπως ειπα το ολο στυλ εχει μια ηλεκτρονικιλα που ισως φερνει λιγο 80's αλλα φαινεται οτι ειναι καινουρια παραγωγη.Δυστυχως μου διαφευγουν οι στιχοι του...πιθανως ειναι ενα κομματι που καποιοι θα χαρακτηριζαν και λιγο ελαφρυ,δεν ειναι κατι ψαγμενο πολυ σαν ηχος,απλως ενα ευχαριστο ρυθμικο ηλεκτρονικο χορευτικο κομματι.Λογικα πρεπει να παιζει τελευταια διοτι το εχω ακουσει σε 2 διαφορετικα μπαρακια προσφατα.

Ψαχνω ενα τραγουδι που εχω ακουσει τελευταια σε καποια bar και μου αρεσει,δυστυχως δε ρωτησα ποιο ειναι...Μηπως μπορειτε να βοηθησετε απο εδω? :-)

Ειναι ενα ρυθμικο χορευτικο κομματι,με ηχο που ισως θυμιζει και λιγο κατι απο 80's electro dance.Το ρεφρεν του ειναι συναισθηματικο και χαρουμενο/ευχαριστο ταυτοχρονα με εκδηλη ποπ διαθεση,και οπως ειπα το ολο στυλ εχει μια ηλεκτρονικιλα που ισως φερνει λιγο 80's αλλα φαινεται οτι ειναι καινουρια παραγωγη.Δυστυχως μου διαφευγουν οι στιχοι του...πιθανως ειναι ενα κομματι που καποιοι θα χαρακτηριζαν και λιγο ελαφρυ,δεν ειναι κατι ψαγμενο πολυ σαν ηχος,απλως ενα ευχαριστο ρυθμικο ηλεκτρονικο χορευτικο κομματι.Λογικα πρεπει να παιζει τελευταια διοτι το εχω ακουσει σε 2 διαφορετικα μπαρακια προσφατα.

Για δοκιμασε....

Daft Punk - Get Lucky (feat. Pharrell Williams) -bye-

Τραγουδαει γυναικα (στο ρεφρεν τουλαχιστον γιατι το ρεφρεν μου εχει μεινει πολυ)

Δεν ειναι των daft punk ουτε των yazoo/alison moyet

Εχει ηλεκτρονικο ηχο/στυλ που παραπεμπει λιγο σε 80's αλλα δεν ειναι 80's. Απλα βγαζει μια ηλεκτρονικιλα pop/dance (οχι House φαση).Το ρεφρεν μ'αρεσει πολυ γιατι ειναι γλυκο και χαρουμενο,ρυθμικο και λιγο συγκινητικο με συναισθημα (οχι μελαγχωλικο ομως). Εχει ποπ διαθεση σαν ακουσμα,ρυθμικο και electronic στυλακι.

Re: Απάντηση: Ψάχνω ένα pop/dance/electro τραγουδάκι

για πες κανα στιχο.....

δε θυμαμαι δυστυχως πως πανε οι στιχοι,το εχω ακουσει λιγες φορες και μου'χει μεινει πολυ το ρεφρεν κυριως σα μελωδια

Ναι αυτο :-D

Παιζει να ηταν και μια πιο γρηγορη εκτελεση (?)

πσσσσσςςςςςς !!!! είσαι θεός δικέ μου ... το βρήκες μόνον με την ασαφή περιγραφή του φίλου ; θεός !!!

πσσσσσςςςςςς !!!! είσαι θεός δικέ μου ... το βρήκες μόνον με την ασαφή περιγραφή του φίλου ; θεός !!!
Με κανεις και κοκκινιζω... Περισυ που επαιζα μουσικη λιγο μετα την προβολη της ταινιας το επαιζα και καθε βραδυ δυο τρεις με ρωτουσαν "πoιο ειναι αυτο το τραγουδι;" (στον πληθυντικο βεβαια αλλα αυτο ειναι μια εντελως διαφορετικη κουβεντα :p )

Μου εφτιαξε τη μερα το τραγουδακι που το βρηκαμε σημερα :-) :music-smiley-004: Το ρεφρεν του μου φτιαχνει τη διαθεση και μου δημιουργει πολυ θετικη ενεργεια.Ειδικα και το remix μετα το 1.50 που μπαινει το ρεφρεν δυο φορες και μετα ενα ωραιο synth περασμα και μετα μεχρι το τελος...παιζει να το εχω ακουσει 30 φορες σημερα :D

Δε περιμενα και'γω να το βρουμε ετσι ευκολα απο την περιγραφη που εκανα,αλλα τελικα ισως δεν ηταν τοσο αστοχη τελικα :cool: