ΨΑΧΝΩ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΓΙΟΚΑ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ

KalamarGiannis

AVClub Enthusiast
9 November 2006
1,252
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
Εννοείται θέλω να ξεφύγω από τα κοινότυπα και να γράψω μια ευχή διαφορετική απο τα "να σας ζήσει" κτλ. Απευθύνομαι στη δημιουργική σας φαντασία...μην ξεφύγουμε πολύ η γυναίκα του φίλου είναι μυστήριο τρένο...:slapface:

"Εγκάρδια συγχαρητήρια και τις καλύτερες ευχές για το νεογγένητο" -bye-

ίσως να σου φανεί μακάβριο, αλλά πίστεψέ με έχει λογική, το να απευθυνθείς στο γονέα του τέκνου, μακαρίζοντάς τον με την ευχή " να σε θάψει"

με τις καλυτερες ευχες μας για την γεννηση της μικρης Μαρικας-Μανωλη και ας αποφασισει εκεινος στα 20 του χρονια ποιο απο τα δυο θα κρατήσει

με τις καλυτερες ευχες μας για την γεννηση της μικρης Μαρικας-Μανωλη και ας αποφασισει εκεινος στα 20 του χρονια ποιο απο τα δυο θα κρατήσει

:SFGSFGSF::worshippy::D:D

ΥΓΕΙΑ για όλη την οικογένεια κι ας είναι απο τις πλέον συνηθισμένες ευχές...

πίστεψε με, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα καλύτερο και πιο ουσιαστικό να του ευχηθείς...

Ελεος....:flipout::flipout::flipout:

ίσως να σου φανεί μακάβριο, αλλά πίστεψέ με έχει λογική, το να απευθυνθείς στο γονέα του τέκνου, μακαρίζοντάς τον με την ευχή " να σε θάψει"

................. +1................

παίδες ο κολλητός υπήρξε ...παίχτης με τα θηλυκά τόσα χρόνια,λέω να ευθυθώ για τον διάδοχο κάτι σε αυτό το μήκος κύματος...

Last edited:
Απάντηση: Re: ΨΑΧΝΩ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΓΙΟΚΑ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ

παίδες ο κολλητός υπήρξε ...παίχτης με τα θηλυκά τόσα χρόνια,λέω να ευθυθώ για τον διάδοχο κάτι σε αυτό το μήκος κύματος...

Ε, αυτό κι αν είναι ρίσκο... σε σχέση με τη σύζυγο (το μυστήριο τραίνο) πάντα!

...από ενδιαφέρον και μόνο, αλήθεια παραμένει "παίκτης":ernaehrung004: