Ψάχνω για παλιό DVD Player για ήχο μόνο

Messenger

AVClub Addicted Member
31 January 2008
2,688
Αθήνα
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η ποιότητα και οι έξοδοι της εικόνας.
Θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για ήχο σε ψηφιακή σύνδεση με AV 5-κάναλο.
Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχει ψηφιακή έξοδο ήχου και στην οθονούλα του να δείχνει ποιό κομμάτι παίζει (όταν παίζει CD). Όλα τα φτηνά DVD player που είδα δείχνουν μόνο την διάρκεια του κομματιού (που δεν με ενδιαφέρει...)

Άν έχει κανένας μου λέει.

ΥΓ Δεν το έβαλα στην κατηγορία "ζήτηση" (γιατί, κρίνοντας εξ´ιδίων, δεν την πολυβλέπουμε...). Εδώ κάποιος μπορεί να έχει κανένα σε αχρησία.

Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχει ψηφιακή έξοδο ήχου και στην οθονούλα του να δείχνει ποιό κομμάτι παίζει (όταν παίζει CD). Όλα τα φτηνά DVD player που είδα δείχνουν μόνο την διάρκεια του κομματιού (που δεν με ενδιαφέρει...)

ΥΓ Δεν το έβαλα στην κατηγορία "ζήτηση" (γιατί, κρίνοντας εξ´ιδίων, δεν την πολυβλέπουμε...). Εδώ κάποιος μπορεί να έχει κανένα σε αχρησία.
θα ρίξω ένα ψάξιμο και θα δω αν τα έχω ακόμα....είχα 2 αλλά μετα το τέλος τον σπουδών ούτε ξέρω τι τα έκανα:AFADF0:

Πόσα περίπου διαθέτεις γι αυτό;
SONY DVP-NS930QS SACD DVD PLAYER

Attachments

• 5379801_00.jpg
    5379801_00.jpg
    11.5 KB · Views: 49
Σάκη το μηχανάκι είναι πολύ καλό εγώ όμως κυττάω για κάτι προς το ξεφτίλα (έως τσάμπα...γι' αυτό τό έβαλα και στα "χαρίζεται"). Κατά τη γνώμη μου μια που η σύνδεση θα είναι ψηφιακή και η εικόνα δεν με ενδιαφέρει καθόλου, δεν χρειάζεται να έχει καμμιά ποιότητα.

Νασαι καλά πάντως.

Αν δεν έχει κανένας τίποτα για πέταμα θα πάρω κάποιο από αυτά των 20-30 ευρώ (να δέιχνει όμως ποιο κομμάτι παίζει ρε γμτ...).

Παιδιά από μένα η αγγελία κλείνει. Πήγα και πήρα από το Media Markt ένα Audioline μοντέλο DVD-024 με 29,90 ευρώ.

Δείχνει το κομμάτι που παίζει και το χρόνο, είναι κομψό και έχει καλή ποιότητα κατασκευής (αρκετά καλύτερη από United & Bluesky).

Πρέπει να έχει και σύγχρονο λειτουργικό γιατί αναγνωρίζει (γρήγορα) ακόμα και το είδικό MP3 CD που έχω φτιάξει για τεστάρισμα (rewritable, multi(5) session, με πολλά folders μέχρι επίπεδο 12 και κομμάτια με 320 kbps). Αρκετά DVD players δεν τα καταφέρνουν μ´αυτό (μεταξύ των οποίων και ένα Toshiba 381 που δοκίμασα χτές που δεν το έβλεπε καθόλου!).

Μοναδική του έλλειψη η οπτική ψηφιακή έξοδος αλλά βολεύτηκα με την ομοαξονική (αλήθεια γιατί δεν καθιερώνεται ένα standard; ). Επίσης δεν έχει USB.

ΥΓ. Σάκη βλέπω βρήκες πελάτη για το δικό σου! Χαίρομαι που βοήθησα ...από σπόντα...!
-bye-

Last edited:
Άκυρο το προηγούμενο! Άνθρακες ο θησαυρός. Μετά από μερικά αντιγραμμένα CD που έπαιξα άρχισε να κάνει διάφορα κόλπα (κάποια δεν τα έβλεπε, το τηλεχειριστήριο δεν δούλευε...) και επιστρέφεται άρον-άρον!

Σάκη - άν δεν το έδωσες στο Σπύρο - δεν μου στέλνεις καμμιά τιμούλα + μεταφορικά για το ΣΟΝΥ να δούμε μήπως είναι μέσα στα πλαίσια που θα έδινα; Επίσης κανένα λίνκ γιατί εδώ (στη SONY) δεν το βλέπω...

Παιδιά από μένα η αγγελία κλείνει. Πήγα και πήρα από το Media Markt ένα Audioline μοντέλο DVD-024 με 29,90 ευρώ.

Δείχνει το κομμάτι που παίζει και το χρόνο, είναι κομψό και έχει καλή ποιότητα κατασκευής (αρκετά καλύτερη από United & Bluesky).

.......

Βαγγέλη , το δικό μου BlueSky εδώ και 20 μήνες
δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό !
μακάρι και το F&U που πήρα να βγει το ίδιο σε αντοχή.

Aπό τον Tsip
"Μια πραγματική ευκαιρία !!
πριν 3 μέρες πηρα το united dvd8097 επισης με usb, 35 ευρω απο public. Μετα απο 18 ώρες στο repeat, εβαλα cd και είναι μαγεια. Οποιος θελει ενα καλο, φτηνο player δεν νομιζω οτι αξιζει να δωσει παραπάνω. Σε σχέση με το bluesky εχει ελαφρως καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και ναι επιτελους εχει ενδειξη του κομματιου που παιζει! Να τονισω οτι οπως και στο bluesky δοκιμαστε την πολικοτητα, εχει διαφορά."

Ευχαριστώ Aprile.

Βολεύτηκα με ένα παλιό DVD recorder που δεν παίζει ούτε γράφει DVD αλλά σκίζει στα CDs και ΜP3 (Έχει και σκληρό 80 ΜΒ!)