Ψαχνω για ρελε και δε βρησκω help !

argou

New member
19 November 2010
43
Καλησπερα σε ολους. Κανω μια γερη ανακατασκευη σε ενα sansui d7 και εχω κολλησει στα ρελε (προς το παρον) δε βρησκω πουθενα (φανος,βενιερης,ολη η καλλιθεα και νοτια προαστια) ειναι 24 dc δε ξερω τα αμπερ και το (+)(-) ειναι στο κεντρο το ρελε και οι επαφες στις ακρες. Ξερει κανει κατι? πχ "κεντρο ρελε" η καποιων που να εξειδικεύεται?

Και που ειναι το προβλημα;

Παρε εναν ρελε με ιδια βολτ ενεργοποιηση και ιδια ή λιγο περισσοτερα αμπερ και βαλε τον με καλωδια.

Αυτο εκανα. πηρα 8 αμπερ αν και δεν εχω στοιχεια για το ποσο ειναι ο μαμα, περαν τουτου ομως το αποτελεσμα οπτικα ηταν χαλια και τα ξυλωσα ολα. Αν δε βρω τελικα, ποσο αξιοπιστη ειναι η ανακατασκευη των παλαιων?

Αυτο εκανα. πηρα 8 αμπερ αν και δεν εχω στοιχεια για το ποσο ειναι ο μαμα, περαν τουτου ομως το αποτελεσμα οπτικα ηταν χαλια και τα ξυλωσα ολα. Αν δε βρω τελικα, ποσο αξιοπιστη ειναι η ανακατασκευη των παλαιων?

Εγώ θα κολλούσα το ρελέ σε μια ορθογώνια διάτρητη πλακέτα και από κάτω θα έκανα τις συνδέσεις με μονόκλωνα καλώδια με την μητρική πλακέτα.Λόγω της σχετικής ακαμψίας των μονόκλωνων η διάτρητη θα διατηρήσει την θέση που θα της δώσεις και έτσι τακτοποιημένη δεν θα φαίνεται άσχημα.Αν θέλεις την βάφεις κιόλας ή της κολλάς μιά αυτοκόλλητη μεμβράνη γιά να φαίνεται πιό εντυπωσιακή.Τώρα,όταν ένα ρελέ με επαφή 250v/10 A κάνει 4-5 Ε αξίζει η ανακασκευή;