Ψάχνω η φιλέρευνη...ψάχνω

17 June 2009
3,594
Για να δικαιολογήσω τις ευχές του αγαπητού ΑΓΔ, ψάχνω ένα δίσκο, σε cd ή και σε βινύλιο.

Unto Ashes - Empty Into White (Projeκt 2003)

Ο Αμερικάνικος Αμαζόνιος το δίνει μόνο από sellers κι εγώ δεν χρησιμοποιώ paypal.

Δεν θέλω copy, θα ήθελα να αγοράσω το κανονικό δισκάκι αν κάποιος το έχει και δεν το θέλει πιά (που τέτοια τύχη!!!)
Κατά Spyros A. στρέφω τις ελπίδες μου για τέτοια χαρούμενα τραγούδια...-bye-

Παραθέτω και μια φωτογραφία μήπως σας θυμίζει κάτι, αν το έχετε πουθενά ξεχασμένο.....

51PPN6CQSQL._SL500_AA300_.jpg

Δυστυχώς δεν έχουμε το ανάλογο smily (το smily τα smilies είναι νομίζω, δεν συγχωρώ τις ανορθογραφίες στον εαυτό μου) που να δείχνει μια υστερική φιλέρευνη νέα να χτυπά το πόδι της κάτω και να λέει:

"Το θέλω οπωσδήποτε
Το θέλω οπωσδήποτε
Το θέλω οπωσδήποτε"

:flipout::flipout:

Thanks Πάνο μου.

Να σου πω, μήπως θα παραγγείλεις εσύ δίακους στον Ολλανδό να το βάλεις κι αυτό και σε τακτοποιώ άμεσα οικονομικά; Έχω βαρεθεί να ανοίγω λογαριασμούς και να δίνω στοιχεία, άσε που δε συμφέρει ένα δίσκο μόνο....

εχει κατι που θελω ειναι αληθεια, αλλα δεν τοχω σε αμεση προτεραιοτητα.
με βαζεις σε πειρασμο τωρα...
ο Ιουλιος εφτασε, δε βολευεσαι προς το παρων με κανα αυλο?

Nαι, Πάνο, θα περιμένω να δώσεις την παραγγελία σου.
Σε άϋλο μπορώ να βολευτώ προσωρινά, αλλά θέλω και το δισκάκι.
Πάντως ούτε έτσι το βρήκα.... (to buy, ok, but since I'll buy the cd why bother buying both?)

Τώρα, αν πεταχτεί κάποιος και πει "τό 'χω, το 'χω", οκ....

Μην το ξεχάσεις μόνο (όπως ξεχνάς τα λινκς πχ.... :bigcry: )

Που είναι κι αυτό το Αlkmaar, να το έπαιρνα on the spot τον Ιούλιο....
αλλά ποιός περιμένει τον Ιούλιο...:BDGBGDB55:

το Alkmaar είναι ένα πολύ γραφικό χωριό στη Βόρεια Ολλανδία, όπου τον Ιούνιο γίνεται η γιορτή τυριού. Μικροί και μικρές ολλανδέζες διαγωνίζονται σε διάφορα αθλήματα κουβαλώντας κίτρινα τυριά, ενώ γίνεται και χρηματιστήριο τυριού.
Αξίζει τον κόπο η ατραξιόν...:grinning-smiley-043

Κι εγώ νόμιζα ότι το Alkmaar είχε μόνο ομάδα ποδοσφαίρου που έπαιζα στο στοίχημα!!! :)