Ψάχνω καλώδια και δε βρήσκω! help!

argou

New member
19 November 2010
43
Καλησπερα σε ολα τα παιδια. Εχω κανει μια ανακατασκευη σε ενα sansui au d7 και ψαχνω για καλωδια 29 ,22 ,24 AWG καλης ποιοτητας, μιας και το μηχανακη πυροβολαει και θελω να το περποιηθω ακομα πιο πολυ. εχω ρωτησει σε ολα τα ηλεκτρινικαδικα και το μονο που εχουν, στη καλητερη ειναι καλωδια ηχειων. εχει κανεις καποια "ακρη"¨? κατι εχω ακουση για μια εταιρια στη καλλιθεα αλλα δε ξερω τιποτα παραπερα.

το να αλλαξεις την ποιοτητα του καλωδιου πολυ λιγα ποραγματα θα κανει ... σιγουρα κανενα απο αυτα δεν θα ειναι κατι το οποιο μπορεις να ακουσεις με "γυμνο" αυτι

Το να εχεις την γνωση να αλλαξεις το rooting των καλωδιων πιο παει που και γιατι θα κανει ακουστη διαφορα με .... "γυμνο" αυτι και θα κανει γενικα το μηχανημα σου καλυτερο ....

μια εταιρια που εχει καλωδια υψηλοτερων απιτησεων ειναι ο Δημουλας

το να αλλαξεις την ποιοτητα του καλωδιου πολυ λιγα ποραγματα θα κανει ... σιγουρα κανενα απο αυτα δεν θα ειναι κατι το οποιο μπορεις να ακουσεις με "γυμνο" αυτι

Το να εχεις την γνωση να αλλαξεις το rooting των καλωδιων πιο παει που και γιατι θα κανει ακουστη διαφορα με .... "γυμνο" αυτι και θα κανει γενικα το μηχανημα σου καλυτερο ....

μια εταιρια που εχει καλωδια υψηλοτερων απιτησεων ειναι ο Δημουλας
τι σημαίνει rootting καλωδιων λακωνικα?

η σωστη δρομολογηση των καλωδιων σε σχεση με το τι δουλεια κανει το καθενα και τι αποσταση εχει μεσα στο μηχανημα αλλαζει αρκετα πραγματα σε σχεση με την συνακροαση μεταξυ σηματων αλλα το κυριοτερο μεταξυ καναλιων .

ενα σωστα δομημενο μηχανημα απο πλευρας δρομολογησης σηματων εχει πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να παιζει σωστα απο ενα αλλο το οποιο εχιε πολυ καλυτερα ηλεκτρονικα αλλα κακη δομηση

μιας και ανοιξε θεμα..προταση για κανα λεπτουλικο ομοαξωνικο για εσωτερικη καλωδιωση σε κατασκευη?..πχ απτα rca ως τις πλακετες..γιατι εγω κατι αξιολογο δε αξιωθηκα να βρω ακομα..

sifis εχω ξεχασει να σου στειλω την κοσσα .... χιλια συγνωμη θα το κανω αυριο ....

ψιλο καλωδιο ενα και μπλενταζ σε πολυ καλη ποιοτητα εχει η proline το οποιο μπορεις να βρεις στον ΣΚΟΥΛΑ - ΜΙΣΣΑ Πανορμου και Βατοπεδιου 210 -6436914