Ψαχνω μια ταινια...

Status
Not open for further replies.

stavrosz

Supreme Member
4 November 2007
3,012
Αθηνα
Ψαχνω μια ταινια που εχω δει προσφατα (προ ετους) σε βιντεοκλαμπ και δεν μπορω να την ξαναβρω και δεν θυμαμαι τον τιτλο. Το σεναριο εν ολιγοις ειναι το εξης: Στο μελλον εχει κατασκευαστει μια χρονομηχανη που ταξιδευει τουριστες στην προιστορικη εποχη. Σε ενα ταξιδι απο ενα λαθος αλλαζει ο ρους της εξελιξης και αλλαζει ολο το παρον...ωραια γραφικα αλλαγης του περιβαλλοντος, θυμιζει ενα αντιστοιχο ντοκυμανταιρ του BBC. Γνωριζει καποιος για ποια ταινια προκειται??

Ψαχνω μια ταινια που εχω δει προσφατα (προ ετους) σε βιντεοκλαμπ και δεν μπορω να την ξαναβρω και δεν θυμαμαι τον τιτλο. Το σεναριο εν ολιγοις ειναι το εξης: Στο μελλον εχει κατασκευαστει μια χρονομηχανη που ταξιδευει τουριστες στην προιστορικη εποχη. Σε ενα ταξιδι απο ενα λαθος αλλαζει ο ρους της εξελιξης και αλλαζει ολο το παρον...ωραια γραφικα αλλαγης του περιβαλλοντος, θυμιζει ενα αντιστοιχο ντοκυμανταιρ του BBC. Γνωριζει καποιος για ποια ταινια προκειται??

Δε ξέρω, αλλά, ακούγεται ενδιαφέρουσα.

Για να μας πει κάποιος να τη τσεκάρω και εγώ...

Δεν λες το "Time Machine" μάλλον... ακούγεται ενδιαφέρον πάντως.

Δεν ειναι το time machine. Ειναι πολυ ωραια ταινια σαν ιδεα και σαν εφφε, παραγωγης 2005-2007 νομιζω.

A sound of thunder

asoundofthunderposter.jpg

[/center]

Status
Not open for further replies.