Ψάχνω μικρή τηλεόραση για σύνδεση με PLAYSTATION 4

slekkas

New member
6 December 2009
26
Έχω φάει τον κόσμο αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα. Θέλω να βάλω το PLAYSTATION 4 στη δουλειά αλλά έχω πολύ περιορισμένο χώρο. Έχω βρει κάποιες φορητές οθόνες στο διαδίκτυο αλλά ούτε τα χαρακτιριστηκά με ικανοποιούν αλλά είναι και ακριβές. Θέλω η τηλεόραση να μην έχει stand. Να ακουμπάει κατευθείαν στο γραφείο. Αυτές που βρήκα είναι αυτές:

GAEMS M155
Gechic On-Lap Monitor 2501c

Το Μ155 δεν είναι κακό αλλά δεν έχει ηχεία και θα προτιμούσα 17 η 19 ίντσες. πάντως πήρατε μια ιδέα τι ψάχνω.

Μήπως κάποιος έχει κάτι καλύτερο να μου προτείνει που να μπορώ να το βρω και Ελλάδα;

Επίσης δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια συσκευή που να μετατρέπει την οθόνη του laptop σε HD τηλεόραση με HDMI input.

Ευχαριστώ

Last edited:
Έχω φάει τον κόσμο αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα. Θέλω να βάλω το PLAYSTATION 4 στη δουλειά αλλά έχω πολύ περιορισμένο χώρο. Έχω βρει κάποιες φορητές οθόνες στο διαδίκτυο αλλά ούτε τα χαρακτιριστηκά με ικανοποιούν αλλά είναι και ακριβές. Θέλω η τηλεόραση να μην έχει stand. Να ακουμπάει κατευθείαν στο γραφείο. Αυτές που βρήκα είναι αυτές:

GAEMS M155
Gechic On-Lap Monitor 2501c

Μήπως κάποιος έχει κάτι καλύτερο να μου προτείνει που να μπορώ να το βρω και Ελλάδα;

Ευχαριστώ

Που δουλευεις να ερθουμε και εμεις να δουλεψουμε; :2thumb22sup::grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Ψάχνω μικρή τηλεόραση για σύνδεση με PLAYSTATION 4

Που δουλευεις να ερθουμε και εμεις να δουλεψουμε; :2thumb22sup::grinning-smiley-043

Φίλε μου δεν θέλεις... Έχω κοσμηματοπωλείο και μετά το κλείσιμο των τραπεζών μπαίνει ένας πελάτης τη βδομάδα μέσα... Οπότε ας παίξω κάνα Playstation....