Ψάχνω να παραγγείλω κρεβάτι online

tiniakos

AVClub Fanatic
7 August 2007
17,165
Τήνος / Ελλάς
Θέλω να παραγγείλω ένα κρεβάτι για τα παιδιά αλλά δεν σκοπεύω να πάω Αθήνα σύντομα οπότε θα αρκεστώ στη γνώμη άλλων.
Θέλω χαμηλή κουκέτα με καλή σχέση ποιότητας τιμής μαζί με ανάλογα στρώματα.
Κάτι τέτοιο
https://www.google.gr/search?q=κρεβ...hXBiiwKHdOHCpYQ_AUIBigB#imgrc=CnKZ8mkV-hQBgM:
https://www.google.gr/search?q=κρεβ...hXBiiwKHdOHCpYQ_AUIBigB#imgrc=FnjVJzt9rBdVNM:

Πάρε ό,τι πιο απλό βρεις σαν σκελετό και δώσε λεφτά για τα στρώματα που είναι το παν για την υγεία!

Στρώματα στέλνει εύκολα το ΙΚΕΑ παντού και τουλάχιστον τα ακριβότερα που έχει είναι αντάξια επωνύμων μεγαλύτερης αξίας.
Όσο για το έπιπλο ρίξε μια ματιά και στο www.lago.gr. Είχα πάρει απροβλημάτιστα στο παρελθόν κάποια έπιπλα από εκεί, αλλά προφανώς δεν είναι στάνταρ ότι επειδή το κρεβάτι 1 που πουλάει ήταν καλό, θα βγει καλό και το κρεβάτι 2.

Εχω περάσει απο αυτόν τον προβληματισμό με 2 παιδιά.
Πάμε απο την αρχή - Πόσο μικρά είναι τα παιδιά?
Η διόρωφη κουκέτα θα αγοραστεί έτσι ώστε να μπορεί κάποια στιγμή βγάζοντας 4 βίδες, να χωρίσει σε 2 αυτόνομα κρεββάτια.
Τα κρεβάτια θα είναι τουλάχιστον 2 μέτρα κι αν είναι δυνατόν, ημίδιπλα, ακόμα κι αν τα παιδιά είναι τώρα μικρά - δεν θα είναι για πολύ...
Το σχέδιο και το χρώμα θα είναι ουδέτερο/κλασσικό, έτσι ωστε να μην ντρέπονται τα παιδιά όταν θα έρχονται οι φίλοι τους (τα παιδικά κολλήματα).

Στρώματα, όχι ακριβά. Τα παιδιά δεν έχουν τα δικά μας ορθοπεδικά προβλήματα κι ούτε πρόκειτε να τα αποκτήσουν λόγω στρώματος σ'αυτές τις ηλικίες.
Τα στρώματα θα καταστραφούν/λερωθούν απο τα παιδιά, ανεπανόρθωτα, σύντομα. Καλύτερα φτηνά στρώματα που αλλάζουν ευκολότερα.

Τα παιδιά είναι 4 ετών και 8.
Ειναι κορίτσια, έχουν ξεχωριστά δωμάτια και κρεβάτια τώρα αλλά θέλουν και οι δύο να κοιμούνται παρέα στο ίδιο.

Άν είναι ξύλινα κι έχουν ίδιες διαστάσεις, τα υπάρχοντα κρεβατια, με 4 όμορφες δοκούς γίνονται κουκέτα - αλλά μάλλον δεν θα είναι ίδια.
Φρόντισε πάντως μην γεμίσεις κρεβάτια και στρώματα που θα ψάχνεις χώρο στην αποθήκη κάποτε...