Ψάχνω υπότιτλους....

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
30,697
Αθήνα
Ψάχνω παντού και δεν βρίσκω υπότιτλους γιά:

1. Black Rain (1989)
MV5BMTg4MTEwNjYzNF5BMl5BanBnXkFtZTcwNDk4OTUzMQ@@._V1._SY140_SX100_.jpg

2. Ronin (1998)
MV5BMTc5MDUxNTYxOF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTA4MDcyMQ@@._V1._SY140_SX100_.jpg

3. Wyatt Earp (1994)
MV5BMjE0NDExMzU4M15BMl5BanBnXkFtZTcwMzU2MzUyMQ@@._V1._SY140_SX100_.jpg

Πάσα βοήθεια δεκτή.... -bye-

να τα δουμε μαζι και να σου κανω live μεταφραση ?
(ειδικα στα γιαπωνεζικα)

Για το Ronin, εδώ. Για τα άλλα δεν υπάρχουν.
Και είπαμε, για σωστές αναζητήσεις, το εργαλείο είναι το subtitles.gr/greeksubtitlesproject.com (πρόκειται για το ίδιο meta-search engine).

Απάντηση: Re: Ψάχνω υπότιτλους....

Για το Ronin, εδώ. Για τα άλλα δεν υπάρχουν.
Και είπαμε, για σωστές αναζητήσεις, το εργαλείο είναι το subtitles.gr/greeksubtitlesproject.com (πρόκειται για το ίδιο meta-search engine).

Ναί, σωστά... Κάτι πρέπει να είχα κάνει προχθές που τα έψαχνα, μάλλον λάθος πληκτρολόγιση γιατί δεν βρήκα κανέναν για το Ronin ενώ σήμερα βλέπω αρκετούς.
Για τα άλλα δύο δυστυχώς, όπου κι αν κοίταξα, τίποτε..
icon9.gif

Για το Wyatt earp πρέπει να υπάρχει εδώ.
http://dvd.stuff.gr/subtitles/

Για αυτό φιλος που ξερει όλες τις σχετικές σελίδες έχει βρει...μόνο τους μισούς υπότιτλους (το 1ο απο τα 2 cds) και ετσι τον έραψε με αλλο ενα 2ο μισό αγγλικούς! Αν ενδιαφερεσαι και μου στειλεις ΠΜ μπορω αυριο το πρωί να σου στειλω ετοιμο το αρχειο των ελληνοαγγλικών υπότιτλων!
Μιας και φαίνεται πάντως ότι κατέχετε το θέμα, εγω ψαχνω απελπισμένα εδώ και καιρό ελληνικούς υπότιτλους για το "Born on the 4th of July"
Καμιά ιδέα;

Απάντηση: Re: Ψάχνω υπότιτλους....

Για αυτό φιλος που ξερει όλες τις σχετικές σελίδες έχει βρει...μόνο τους μισούς υπότιτλους (το 1ο απο τα 2 cds) και ετσι τον έραψε με αλλο ενα 2ο μισό αγγλικούς! Αν ενδιαφερεσαι και μου στειλεις ΠΜ μπορω αυριο το πρωί να σου στειλω ετοιμο το αρχειο των ελληνοαγγλικών υπότιτλων!
Μιας και φαίνεται πάντως ότι κατέχετε το θέμα, εγω ψαχνω απελπισμένα εδώ και καιρό ελληνικούς υπότιτλους για το "Born on the 4th of July"
Καμιά ιδέα;

Σ' ευχαριστώ πολύ αλλά μάλλον θα τη σβύσω την ταινία. Δεν θέλω να βάλω μισούς Ελληνικούς και μισούς Αγγλικούς υπότιτλους γιατί είναι σπαστικό.

Δυστυχώς και για μένα οι υπότιτλοι του "Born on the 4th of July" παρόλο που είχαν ελληνική σημαία, δεν ήταν ελληνικοί...

Μήπως εννοείς κάποιους άλλους ? γιατί τους 4th of july τους κοίταξα από το link που έβαλα πιο πάνω και είναι Ελληνικά.