Ζητώ τα φώτα σας γιατί από την έρευνα που έκανα μόνος μου δεν βρήκα άκρη.
Το καλό είναι πως ξέρω πολύ καλά τι θέλω και τι δεν θέλω.
Θέλω:
- 46 ίντσες και πάνω. Απόσταση 2.5 με 3 μέτρα
- Να βλέπω αθλητικά από nova όσο καλύτερα γίνεται
- Να παίζω παιχνίδια όσο καλύτερα γίνεται
- Να βλέπω ταινίες κυρίως από το PC και ελάχιστα από blue ray
Δεν θέλω:
- Smart και multimedia δυνατότητες, μιας κ τα αναλαμβάνει το pc
- Να βλέπω Τατιάνα και Σουλεημάν, άρα δεν καίγομαι για την απόδοση στο τηλεοπτικό σήμα
- Να πάρω plasma γιατί δεν έχω την όρεξη και τον χρόνο να της φερθώ όπως πρέπει (στρώσιμο και προσοχή μη μείνει στάμπα)
- Να βλέπω εμφανές σπάσιμο στην κίνηση, όπως είδα σε μερικά μοντέλα που παίζανε live σε μαγαζιά και φοβήθηκα μην κλάψω τα λεφτά μου
- Να ασχοληθώ καθόλου με 3d
- Να την έχω για στολίδι στο σαλόνι, δε με νοιάζει το design
- Να πληρώσω για λειτουργίες που δεν θα χρησιμοποιώ πότε.
Υπάρχει κάτι που να με καλύπτει με μαξ 1000 ευρώ? Πέρα από τα value for money samsung και lg μοντέλα (UE F6500 κλπ) που όπως διάβασα εδώ έχουνε κάνει συμβιβασμούς στην ποιότητα εικόνας στο βωμό του smart κομματιού, ως πιο έμπειροι τί θα προτείνατε με focus στην ποιότητα εικόνας?
Ευχαριστώ πάρα πολύ, συγγνώμη για το τεράστιο ποστ
Το καλό είναι πως ξέρω πολύ καλά τι θέλω και τι δεν θέλω.
Θέλω:
- 46 ίντσες και πάνω. Απόσταση 2.5 με 3 μέτρα
- Να βλέπω αθλητικά από nova όσο καλύτερα γίνεται
- Να παίζω παιχνίδια όσο καλύτερα γίνεται
- Να βλέπω ταινίες κυρίως από το PC και ελάχιστα από blue ray
Δεν θέλω:
- Smart και multimedia δυνατότητες, μιας κ τα αναλαμβάνει το pc
- Να βλέπω Τατιάνα και Σουλεημάν, άρα δεν καίγομαι για την απόδοση στο τηλεοπτικό σήμα
- Να πάρω plasma γιατί δεν έχω την όρεξη και τον χρόνο να της φερθώ όπως πρέπει (στρώσιμο και προσοχή μη μείνει στάμπα)
- Να βλέπω εμφανές σπάσιμο στην κίνηση, όπως είδα σε μερικά μοντέλα που παίζανε live σε μαγαζιά και φοβήθηκα μην κλάψω τα λεφτά μου
- Να ασχοληθώ καθόλου με 3d
- Να την έχω για στολίδι στο σαλόνι, δε με νοιάζει το design
- Να πληρώσω για λειτουργίες που δεν θα χρησιμοποιώ πότε.
Υπάρχει κάτι που να με καλύπτει με μαξ 1000 ευρώ? Πέρα από τα value for money samsung και lg μοντέλα (UE F6500 κλπ) που όπως διάβασα εδώ έχουνε κάνει συμβιβασμούς στην ποιότητα εικόνας στο βωμό του smart κομματιού, ως πιο έμπειροι τί θα προτείνατε με focus στην ποιότητα εικόνας?
Ευχαριστώ πάρα πολύ, συγγνώμη για το τεράστιο ποστ