Ψαγμένη επιλογή 46άρας plus, "χαζής", στο χιλιάρικο

ktel

New member
6 January 2014
10
Ζητώ τα φώτα σας γιατί από την έρευνα που έκανα μόνος μου δεν βρήκα άκρη.

Το καλό είναι πως ξέρω πολύ καλά τι θέλω και τι δεν θέλω.
Θέλω:
- 46 ίντσες και πάνω. Απόσταση 2.5 με 3 μέτρα
- Να βλέπω αθλητικά από nova όσο καλύτερα γίνεται
- Να παίζω παιχνίδια όσο καλύτερα γίνεται
- Να βλέπω ταινίες κυρίως από το PC και ελάχιστα από blue ray

Δεν θέλω:
- Smart και multimedia δυνατότητες, μιας κ τα αναλαμβάνει το pc
- Να βλέπω Τατιάνα και Σουλεημάν, άρα δεν καίγομαι για την απόδοση στο τηλεοπτικό σήμα
- Να πάρω plasma γιατί δεν έχω την όρεξη και τον χρόνο να της φερθώ όπως πρέπει (στρώσιμο και προσοχή μη μείνει στάμπα)
- Να βλέπω εμφανές σπάσιμο στην κίνηση, όπως είδα σε μερικά μοντέλα που παίζανε live σε μαγαζιά και φοβήθηκα μην κλάψω τα λεφτά μου
- Να ασχοληθώ καθόλου με 3d
- Να την έχω για στολίδι στο σαλόνι, δε με νοιάζει το design
- Να πληρώσω για λειτουργίες που δεν θα χρησιμοποιώ πότε.

Υπάρχει κάτι που να με καλύπτει με μαξ 1000 ευρώ? Πέρα από τα value for money samsung και lg μοντέλα (UE F6500 κλπ) που όπως διάβασα εδώ έχουνε κάνει συμβιβασμούς στην ποιότητα εικόνας στο βωμό του smart κομματιού, ως πιο έμπειροι τί θα προτείνατε με focus στην ποιότητα εικόνας?

Ευχαριστώ πάρα πολύ, συγγνώμη για το τεράστιο ποστ :)

Ότι και να πάρεις πάει "πακέτο" με τις επιπλέον λειτουργίες που δε σου χρειάζονται. Αν δεν χρειάζεσαι μεγάλες γωνιές θέασης δες την F6400 στις 50".

Είμαι λίγο offtopic αλλά αν ήθελα να πάρω και εγώ τηλεόραση αυτόν τον καιρό πραγματικά τα θέλω/δεν θέλω σου είναι κατά 100% σύμφωνα με τα δικά μου γούστα !
Απλά ήθελα να το πω μη μαλώνετε :)

Η εικόνα μεταξύ F6400 και F6500 είναι πανομοιότυπη. Το panel σε κάποιες περιπτώσεις είναι ίδιο, σε κάποιες άλλες διαφορετικό. Είναι και λίγο θέμα τύχης με τη Samsung.

Λογικό είναι ότι δεν βρήκες άκρη γιατί ψάχνεις μια τηλεόραση που δεν υπάρχει. Χωρίς 3D και smart TV θα βρεις μόνο κάποια φτηνά μοντέλα με μέτρια εικόνα.

Από περιέργεια ποια τηλεόραση έχεις τώρα?

Τώρα φτιάχνω το σαλόνι μου καθώς δεν είναι πολύς καιρός που έφυγα από το πατρικό μου.

Στο δωμάτιό μου έχω μια φτωχή πλην τίμια 32 LG 3000 τουλάχιστον 5ετίας που δεν είναι κατί το ιδιαίτερο όπως ξέρετε, αλλά λόγω μεγέθους δεν μπορώ να πω ότι βλέπω ενοχλητικά πράγματα στην εικόνα.