Ψηφιακα νιουρισματα: Surelectronics 2024

Δημήτρης Δ.

Supreme Member
21 June 2006
5,456
Καθως η αναζητηση SS ενισχυτικου που να παιζει αξιοπρεπως τουλαχιστον το καλοκαιρι με τις ζεστες συνεχιζεται και μετα τις καλες εντυπωσεις του γνωστου κλασικου πλαστικου κουτιου-ενισχυτη ακουστικων, ηρθε για δοκιμη η πλακετα της sure με το 2024.

O ηχος του σε σχεση με τον T-Amp (με το ιδιο τροφ.) ειναι η μερα με τη νυχτα.
Χωρις παντως να ενοχλει πουθενα, ειναι αργο, κατατονικο και λασπωμενο.
Οτι πρεπει δηλαδη για συνοδεια σ ενα συντομο υπνακο στον καναπε .....
Μουντο και χωρις καθολου δυναμικα, σε σημειο να σκεφτομαι μηπως υπαρχουν μαιμου 2024. Μερικες αλλαγες (χωρις αποτελεσμα παντως ουσιαστικο) τα πηνεια στην αξοδο χωρις πυρηνα και ο πυνκωτης 100n στην εισοδο καταργηθηκε.

Υπαρχει και ενα θεμα στο diyaaudio για την πλακετα αυτη, αλλα δεν θα συνφωνισω μαζι τους στο ηχιτικο κομματι τουλαχιστον..

http://www.diyaudio.com/forums/showthread.php?s=&threadid=112395

Καμια ιδεα υπαρχει ή να το πεταξω απ το παραθυρο και να ησυχασω μια και καλη?

Attachments

• 003.jpg
    003.jpg
    96.2 KB · Views: 21
Αχ βρε Τζιμάκο...
Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;
Αφού έχεις συμφορουμίτες που έχουν ακούσει σχεδόν ότι φτηνό κυκλοφορεί σε τρίπαθο.
Είναι από αυτά που ακούσαμε αν θυμάμαι καλά όταν είχε έρθει ο Guybrush!

Εντάξει, και μόνο που παίζει για τα λεφτά του είναι ένα θέμα... Αλλά εώς εκεί.
Σκέψου ότι με έναν δίωρο υπνάκο την ημέρα γλυτώνεις 2 πακέτα τσιγάρα μέσα σε μία εβδομάδα, οπότε από την επόμενη εβδομάδα βγάζεις και κέρδος από τον ενισχυτή! :flipout:

Αχ βρε Τζιμάκο...
Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;
Αφού έχεις συμφορουμίτες που έχουν ακούσει σχεδόν ότι φτηνό κυκλοφορεί σε τρίπαθο.
Είναι από αυτά που ακούσαμε αν θυμάμαι καλά όταν είχε έρθει ο Guybrush!

Εντάξει, και μόνο που παίζει για τα λεφτά του είναι ένα θέμα... Αλλά εώς εκεί.
Σκέψου ότι με έναν δίωρο υπνάκο την ημέρα γλυτώνεις 2 πακέτα τσιγάρα μέσα σε μία εβδομάδα, οπότε από την επόμενη εβδομάδα βγάζεις και κέρδος από τον ενισχυτή! :flipout:

Μπρε, μου τα πανε, αλλα ειπα δεν μπορει κατι θα συμμαζεψω.
Οσο για το γελιοδεστατο κοστος εχεις δικιο. Κανονικα θα πρεπει να πουμε και φχαριστω.
Ακουσατε βρε κανενα "ψηφιακο" της προκοπης ?

Ως τώρα το καλύτερο που έχουμε ακούσει είναι το 2022... Όχι bridged βέβαια!
Σαν δεύτερο το 2020.
Ο Βασίλης ορκίζεται στον gainclone όμως!

Ως τώρα το καλύτερο που έχουμε ακούσει είναι το 2022... Όχι bridged βέβαια!
Σαν δεύτερο το 2020.
Ο Βασίλης ορκίζεται στον gainclone όμως!

Μπροστα σ ενα LM 3886 που πηγα και ακουσαμε στου Βασιλη, ο " Ψηφιακος "
(δεν θυμαμαι αν ηταν 2020 ή 2022) ηταν για τη χωματερη. Σοορυ κιολας δηλαδης βρε μιχαλη ισως ναταν και δικο σου το μηχανακι.
Και να φανταστεις οτι καπου κυκλοφορει και gainclone με το LM 3875 που παιζει ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ στα 206 απ το δικο μου, τα εχα σπιτι για μεγαλο διαστημα και τα εχω ακουσει και διπλα διπλα.....

Πότε τον άκουσες;

Ο δικός μου είναι νεκρός με καμένο regulator οπότε δύσκολο να τον ακούσατε... :flipout:

Ο 2022 είναι εδώ και ένα μήνα (ίσως παραπάνω) στα χέρια του ιδιοκτήτη του...

Έναν jenga gainclone έχει από ότι γνωρίζω και αυτό το μαραφέτι που αγόρασες. :flipout:

Πότε τον άκουσες;

Ο δικός μου είναι νεκρός με καμένο regulator οπότε δύσκολο να τον ακούσατε... :flipout:

Ο 2022 είναι εδώ και ένα μήνα (ίσως παραπάνω) στα χέρια του ιδιοκτήτη του...

Έναν jenga gainclone έχει από ότι γνωρίζω και αυτό το μαραφέτι που αγόρασες. :flipout:

Παει καιρος τωρα, Ιουλιος ισως αρχες, θα γραψει ο Βασιλης αμα διαβασει.

Δοκιμασα το ΣΚ να βγαλω τα πηνια μηπως ακουσω και τιποτα πριμα, αλλα η θερμοκρασια πανω στην ψυκτρα ανεβηκε υπερβολικα . Ταλαντωση?
Εννοειται οτι δεν τολμω να το βαλω στα ηχεια μου....
Καποιος εχει καμια ιδεα?

Ποια πηνία; Αυτά που κόβουν την ταλάντωση στο 1Mhz; :blink:
Ανάλογα με τη τροφοδοσία που του έβαλες, αυτά κόβουν την ιδιοσυχνότητα που έχει ο ενισχυτής και παίζει από τα 600Khz μέχρι το 1.5Mhz! Και όχι, ΜΗΝ το βάλεις στα ηχεία σου χωρίς αυτά γιατί μετά δεν θα ακούς πρίμα από κανέναν ενισχυτή! :flipout:

τον είχα παραγγείλει και τελικα άλλαξα την παραγγελία (ευτυχώς μάλλον) και πήρα κάτι μπόρνες που έχει με την οκά...και μετα πήρα τους flying mole και ηρεμισα...

Ποια πηνία; Αυτά που κόβουν την ταλάντωση στο 1Mhz; :blink:
Ανάλογα με τη τροφοδοσία που του έβαλες, αυτά κόβουν την ιδιοσυχνότητα που έχει ο ενισχυτής και παίζει από τα 600Khz μέχρι το 1.5Mhz! Και όχι, ΜΗΝ το βάλεις στα ηχεία σου χωρίς αυτά γιατί μετά δεν θα ακούς πρίμα από κανέναν ενισχυτή! :flipout:

... γιατι ομως να ζεστενεται στον "αερα"?

Οσο για το πηνιο βγαζω τα 10μ, αλλα μενουν αλλα 100 του πηνιου φωνης του δικου μου.....