Ψηφιακές φωτογραφίες TV και Η/Υ

Crystal

New member
19 March 2007
87
Αθήνα
ΘΕΛΩ: Να προβάλλονται οι ψηφιακές μου φωτογραφίες (που έχω γραμμένες σε cd) στην LCD τηλεόρασή μου, με την ποιότητα της οθόνης του Υπολογιστή μου !!!!!

:slapface:

Ζητάω πολλά ??? :BDBDG54: Έστω να την πλησιάσουν βρε αδερφέ

Έχω βαρεθεί (κι εγώ και αυτοί) να τους μαζεύω όλους στο υπνοδωμάτιο που είναι ο υπολογιστής μου για να τους δείξω τη συλλογή μου ή την εκδρομή που πήγαμε.

Να πάω το pc στο σαλόνι, δεν γίνεται… και η TV δεν έχει θύρα για pc (και τι θα γινόταν αν είχε ? )

Έτσι η μόνη λύση είναι γράψιμο σε cd και στο DVD player που είναι συνδεδεμένο με component καλώδια για σήμα 576p. Αλλά η ποιότητα παίζοντας τα JPG αρχεία δεν είναι ικανοποιητική.

Γενικά τι θα μπορούσα να κάνω για να πλησιάσω έστω την ποιότητα που προβάλλονται οι ψηφιακές φωτογραφίες στο pc ??

Κάθε συμβουλή θα βοηθήσει.

Φυσικά και γίνεται. Ουσιαστικά χρειάζεσαι μια τηλεόραση, ή ένα μόνιτορ με ανάλυση 2560Χ1920 και όχι αυτά τα ψιλά 1366Χ768.

Δυστυχώς αυτά τα «ψιλά» έχω. Sony Bravia HD Ready 32"

Με τα υπάρχοντα και με HDMI DVD, upscale κ.λ.π. δεν γίνεται κάτι ???

Αν δεν κάνω λάθος σημαντικό ρόλο παίζουν και τα αρχεία εικόνας jpg που έχουμε γράψει, με τι τρόπο τα έχουμε γράψει ή επεξεργαστεί.
Και το λέω αυτό γιατί με την ψηφιακή μου μηχανή για παράδειγμα, τραβάω jpg αρχεία (fine) σε ανάλυση 3008 x 2000. Αν προβληθούν έτσι όπως είναι... φαίνονται άστα να πάνε !!

Εγω λεω να πας να παρεις 1 PS3. Θα σωθεις. Εχει και θυρα usb φυσικα.

Δεν ξέρω καθόλου απ' αυτό. Δηλαδή μπορεί χρησιμοποιηθεί και για την αναπαραγωγή των φωτογραφιών μου ??? Upscaling δηλαδή κάνει και αυτό, έτσι δεν είναι ???

υπαρχουν κατι φτηνα πλευερ DVD που παιρνουν καρτες μνημης και παιζουν και φωτος JPEG απο CD γραμενες ...σαν σλαιντ σιοου .....

με πολυ καλο αποτελεσμα .....
δεν θυμαμαι μαρκα ...αλλα ειναι αρκετα τετοια στην αγορα ....