Ψηφιακό ενισχυτάκι από ebay

Θέλεις να είναι και ντακ ; αν όχι, τότε ένα αυτής της μάρκας, ή το αντίστοιχο topping ή Indeed με το τσιπάκι 2021 ή για λίγο χαμηλότερη ισχύ το 2020 είναι μια χαρά .. κάποιοι κινέζοι έχουν και αποθήκη στην Βρετανία από όπου τα πράγματα στοιχίζουν περίπου 20% ακριβότερα, αλλά έρχονται άμεσα και 'αβασάνιστα' σε 5-6 ημέρες, αντί τον μήνα και βάλε από Κίνα....

Διαμαντή μήπως είναι λάθος η τιμή? Δεν είναι δυνατόν δηλαδή τέτοια τιμή,,,

Το ίδιο σε μαύρο το δίνει 500£ ακριβότερα!
http://www.ebay.com/itm/SMSL-Q5-50W...69887204&tpos=top&ttype=price&talgo=undefined

Μάλλον το 500άρικο είναι το λάθος.
Ολα τα υπόλοιπα της σειράς εκεί και λιγότερο παίζουν,δεν έχει τίποτα πάνω από κατοστάρικο.

Θέλεις να είναι και ντακ ; αν όχι, τότε ένα αυτής της μάρκας, ή το αντίστοιχο topping ή Indeed με το τσιπάκι 2021 ή για λίγο χαμηλότερη ισχύ το 2020 είναι μια χαρά .. κάποιοι κινέζοι έχουν και αποθήκη στην Βρετανία από όπου τα πράγματα στοιχίζουν περίπου 20% ακριβότερα, αλλά έρχονται άμεσα και 'αβασάνιστα' σε 5-6 ημέρες, αντί τον μήνα και βάλε από Κίνα....

Μα αυτή είναι όλη η μαγκιά, το ότι έχει όλες τις εισόδους και αναλογική και ψηφιακές... αλλιώς τέτοια ενισχυτάκια απλά με τρίπαθα διαθέτουμε...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τσέκαρες Διαμαντή?
(έχω μείνει πολύ πίσω μάλλον)

Κι εγώ το ίδιο Νίκο, τυχαία έπεσα πάνω του και μου έκανε εντύπωση. Βέβαια αν κάποιος θέλει κάτι σωστό θα κοιτάξει προς NAD μεριά αλλά εκεί μιλάμε για 500άρικο...

Ε τότε θα έχω μείνει πίσω...
ενισχυτής, dac, κουτάκι, οθόνη, rc με ένα κατοστάρικο?

Ναι βρε,ζήτα του και τα ρέστα του ανθρώπου γιατί δεν ζητάει παραπάνω.
Αν δεις πιο κάτω,έχει κι ενισχυτές με ένα 20άρι.

@Dalanik: επιπλέον των γνωστών ευκολιών... βγαίνει και σε 3 χρώματα...:BDGBGDB55:

Αλλά τι dac φοράει... οεο...?

Και το οικονομικότερο να φοράει κανα παλαιό cs ή bb θα είναι...
Το θέμα μάλλον δεν είναι τι φοράει αλλα τι υλοποίηση έχει γύρω του.

Τεσπα...
Έτσι όπως το βλέπω, αν ισχύει η τιμή,,,, ξέρω γω? εδώ δίνουμε τα ίδια μόνο για το κουτί...

ΥΓ ο 7050 ακόμα καλύτερα :-)

Ναι βρε,ζήτα του και τα ρέστα του ανθρώπου γιατί δεν ζητάει παραπάνω.
Αν δεις πιο κάτω,έχει κι ενισχυτές με ένα 20άρι.

άμα μιλήσει ο Διαμαντής και του πει sorry λάθος... 753ευρούλια να σε δω μετά...
μου συγκρίνεις σκέτο με όλα πακέτο και σου φαίνεται νορμαλ η τιμή. λολ

Νίκο, νορμάλ είναι η τιμή για αυτά τα μηχανάκια ... βρωμάει ο τόπος στο εβαυ, χρόνια τώρα ... πάντως, εγώ ψάχθηκα πρόσφατα για σκέτο t-amp και γενικώτερα κατέληξα να πιστεύω πως καλύτερα είναι ένας σκέτος ενισχυτάκος με 35 ευρώ, πακέτο με ένα στικάκι με πχ. 9023 από το hifimeDIY με άλλα 35 ...

Δεν αναφέρομαι στον Διαμαντή, που όπως είπε έχει ήδη τρίπαθα, αλλά γενικώτερα, για να σου δείξω ότι σε αυτές τις τιμές μπορείς να φτιάξεις ένα ντεσκτοπ συστηματάκι με το τίποτα ... και με πολύ πολύ καλό ήχο ... το 2020 είναι σαν σινγλ έντιντ τρίοδος και καλύτερο ...

Δεν αμφιβάλω Σπύρο, απλά δεν έχω ξαναδεί τέτοια τιμή σε ολοκληρωμένο.
Μακάρι να έχουν πέσει τόσο και να είναι τόσο ποιοτικά όσο του κουτί που βλέπω.

Έχω τον indeed 2021 (μια έκδοση που έβγαζε με μεγαλύτερους πυκνωτές). Ήταν ο ενισχυτής με τον οποίον έστησα το πρώτο μου ψηφιακό σύστημα και θεωρώ ότι ήταν πολύ αξιοπρεπής. Τον έχω ακόμα για καβάτζα και δεν πρόκειται να τον δώσω ποτέ γιατί είναι αδύνατον να βρω κάτι που να παίζει τόσο καλά με τα 60 ευρώ που είχα δώσει.

Στα μείον του είναι ότι θέλει ευαίσθητα ηχεία για να δώσει εντάσεις.

στα 2020, 2021 θέλει λίγο προσοχή σε μοντέλα με χαμηλές τιμές γιατί πολλοί δεν δίνουν μαζί το τροφοδοτικό. Αν υπάρχει λύση τροφοδοσίας όλα καλά αν όχι πρέπει να γίνει ξεωριστή παραγγελία τροφοδοτικού.

Απάντηση: Re: Ψηφιακό ενισχυτάκι από ebay

στα 2020, 2021 θέλει λίγο προσοχή σε μοντέλα με χαμηλές τιμές γιατί πολλοί δεν δίνουν μαζί το τροφοδοτικό. Αν υπάρχει λύση τροφοδοσίας όλα καλά αν όχι πρέπει να γίνει ξεωριστή παραγγελία τροφοδοτικού.

Στον Φανό με 10 ευρά και μάλιστα όχι πακάκι

Και παιζει 10-20 ευρο κατι τετοιο στο Φανο?

Εκπλησομαι γιατι ψαχνοντας κιτακι για Psu απο μπευ στις τασεις/ρευμα που ζητανε αυτα τα
ενισχυτακια ηταν πολυυυ πιο πανω οι τιμες