Ψηφιακός Κινηματογράφος στην Ελλάδα

kostas999

Established Member
25 October 2006
270
Μάλλον οι διακοπές δεν άφησαν πολλούς να δουν το trailer. Απλά απίστευτο, αν και μικρότερο από αυτό που είδαν στην έκθεση. Η είδηση όμως είναι αλλού κύριοι. Το ότι η εν λόγο ταινία θα αποτελέσει σταθμό το ξέρετε. Το ότι ανάγκασε τα Village όμως να έγκαταστήσουν σε 8 νέες αίθουσες το σύστημα της Real3D με προβολείς και νέους Media Servers, είναι πραγματικά κάτι που θα συγκινήσει όλους τους φίλους του σινεμά. Επιτέλους θα δούμε το Avatar όπως πρέπει. Η μία από τις νέες αίθουσες θα είναι στην Αθήνα, στο Mall. Η ήδη υπάρχουσα θα συνεχίσει να παίζει στα 2Κ. Μία δεύτερη κατα πάσα πιθανότητα στο Φάληρο. Οι άλλες στην επαρχία. Η εγκατάσταση θα γίνει αποκλειστικά από τη Real3D.

Re: Ψηφιακος κινηματογραφος στην Ελλαδα.

Το παραπανω μηνυμα αντιγραφηκε σε αυτο το νημα απο το νημα της ταινιας Avatar του James Cameron.

Αν και οταν εγκαινιαστουν οι νεες ψηφιακες αιθουσες προβλεπω οτι θα εχουμε πολλα να πουμε .

Re: Ψηφιακος κινηματογραφος στην Ελλαδα.

Νομίζω πάντως ότι ήδη από πρόπερσυ ο Απόλλωνας στην Σταδίου έχει ψηφιακό προβολικό σύστημα στα 2Κ. Θυμάμαι στις νύχτες πρεμιέρας που έιχε γίνει η πρώτη προβολή με αυτό στην ταινία Cruisin' με τον Πατσίνο, στο φεστιβάλ νύχτες πρεμιέρας. Έκτοτε δεν ξέρω πόσο έχει προχωρήσει το θέμα στην Ελλάδα.

Απάντηση: Ψηφιακος κινηματογραφος στην Ελλαδα.

Εχει προχωρησει αρκετα... Αξιοσημειωτες ειναι οι αιθουσες στο Cosmopolis (Μαρουσι).
Παντως εγω το Avatar το περιμενω με ανυπομονησια! Ως τοτε θα κατεβασω το HD trailer για να μου φυγει η καψα! :p