Ψηφοφορία για το logo μας.

Ψηφίστε το logo που σας αρέσει

• Total voters
    0
17 June 2006
25,427
Αθήνα
Οπως σας είχαμε πει , έφτασε η στιγμή όπου τα μέλη του AVclub καλούνται να ψηφίσουν για το επίσημο πια logo του φόρουμ μας.

Τα υποψήφια logos είναι τα κάτωθι, σύμφωνα με την σειρά προτίμησης που ψηφίστηκαν από τους διαχειριστές:

1)

logo1lm5.jpg

2)

logo2vt5.jpg

3)
1pz9.png

4)
3lv9.png

5)

logo3sh1.jpg

Η ψηφοφορία λήγει την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στις 12 το βράδυ.

Το τωρινο logo γιατι δεν ειναι μεταξυ των 5?

Δεν θεωρω οτι εχει μεγαλη σημασια απλα ρωταω...

Νίκος Μπαβιόλης said:
Η ομαδα των διαχειριστων ψηφισε για να διαλεξετε τα παραπανω. Το τωρινο δεν ετυχε να μπει στην τελικη πενταδα.

ΟΚ. Ευχαριστω για την απάντηση

Απάντηση: Re: Ψηφοφορία για το logo μας.

sfortis said:
Μπορούμε και εμέις να κανουμε contribute κάποιο logo?

Σ' ευχαριστούμε sfortis για το ενδιαφέρον σου. Η επιλογές έχουν γίνει μέσα σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα απο τους διαχειριστές και δεν προβλέπεται να γίνουν άλλες προσθήκες στην παρούσα φάση.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said:
Σ' ευχαριστούμε sfortis για το ενδιαφέρον σου. Η επιλογές έχουν γίνει μέσα σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα απο τους διαχειριστές και δεν προβλέπεται να γίνουν άλλες προσθήκες στην παρούσα φάση.

Θα μπορούσε να είχε γίνει μια ανακοίνωση και όσα μέλη ενδιαφέρονταν να στείλουν τις προτάσεις τους και από αυτά να γίνει η επιλογή των 5-6 για το τελικό poll..

Just a thought..

Είχαν ήδη μαζευτεί άνω των 50 logo και η επιλογή των τελικών 10 που θα έβγαιναν για δημοσκόπηση για να σας δώσουμε τα 5 από αυτά να ψηφίσετε, ήταν πολύ δύσκολη και χρονοβόρα. Και πιστεύουμε ότι τα συγκεκριμένα 5 έχουν καλύψει τα περισσότερα γούστα. Thanks για το ενδιαφέρον πάντως.

Πάντως άσχετα από εμφάνιση η οποία θα αποφασιστεί όπως είπατε με μυστική ψηφοφορία αυτό το "Restricted" κάπου με χαλάει. Δεν ξέρω... ίσως έχω αλεργία στα περιορισμένα και τα απαγορευμένα...

Θάνος Φούντας said:
Πάντως άσχετα από εμφάνιση η οποία θα αποφασιστεί όπως είπατε με μυστική ψηφοφορία αυτό το "Restricted" κάπου με χαλάει. Δεν ξέρω... ίσως έχω αλεργία στα περιορισμένα και τα απαγορευμένα...

Θάνο, μην χαλιέσαι αυτό είναι για τους άλλους!!! όχι για εμάς:music-smiley-005: :music-smiley-005:

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said:
Οπως σας είχαμε πει , έφτασε η στιγμή όπου τα μέλη του AVclub καλούνται να ψηφίσουν για το επίσημο πια logo του φόρουμ μας.

Τα υποψήφια logos είναι τα κάτωθι, σύμφωνα με την σειρά προτίμησης που ψηφίστηκαν από τους διαχειριστές:

1)

logo1lm5.jpg

2)

logo2vt5.jpg

3)
1pz9.png

4)
3lv9.png

5)

logo3sh1.jpg

Η ψηφοφορία λήγει την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στις 12 το βράδυ.

Δυστυχώς, όλα είναι ωραία ωστόσο αυτό που μου αρέσει είναι το Νο 5:firstprize:

Θάνος Φούντας said:
Θάνο δεν τίθεται θέμα απαγορευμένου . Απλά θέλαμε ένα προσωρινό logo και γρήγορα μάλιστα και γι αυτό το λόγο και έγινε μ αυτό τον τρόπο. Αν βάζαμε ανοιχτό διαγωνισμό θα χάναμε χρόνο και θα δημιουργούνταν διάφορα παρατράγουδα, πίστεψε με. Μελλοντικά το logo θα χρειαστεί αναβάθμιση και τότε να είσαι σίγουρος ότι θα συμμετέχει όποιος θέλει αφού δεν θα μας πιέζει ο χρόνος.

Μια παρατήρηση, αν επιτρέπετε

Από τη στιγμή που καταργείται στον υπότιτλο ο επιθετικός προσδιορισμός ("restricted") η φράση δεν μπορεί να παραμείνει ως "area for audio-video fanatics".
Μοιραία, πρέπει να τροποποιηθεί σε "audio-video fanatics area" ή, ακόμα καλύτερα, "audio-video fans home".

Κατά τα λοιπά, αν και θα προτιμούσα κάτι πιο λιτό και γεωμετρικό, ψηφίζω την επιλογή 1 ως την πλέον χαρακτηριστική.