Ψιλο προβλημα σε ιμακ .

andreas_spec

New member
31 January 2013
91
Καλησπέρα στην παρέα , έχω ένα ιμακ late 2006 και έχει το εξής πρόβλημα , όταν η κάρτα γραφικών ξεπερνάει τους 70 βαθμούς κελσίου φυσικά , αρχίζει και βγάζει κάτι ψιλές γραμμές στην οθόνη εώς και αρκετές άμα ξεπέρασει αρκετά το όριο , γενικά είναι γρήγορο δουλεύει πολύ καλά , μόνο αυτό το πρόβλημα . Σε έναν γνωστό τεχνικό υπολογιστών που το πήγα μου είπε πρέπει να άρπαξε κάποια κόληση στην κάρτα γραφικών . Τι προτείνετε ;

Δύσκολο... Δεν ξέρω αν παίρνει φτιάξιμο η αλλαγή η κάρτα. Το πιό απλό που μπορείς να κάνεις είναι να το ανοίξεις να το καθαρίσεις ώστε να ελατώσεις το δυνατόν τους παράγοντες που ανεβάζουν τη θερμοκρασία. Έπειτα αν το δει κανας ηλεκτρονικός που μπορεί να διορθώσει την κόλληση, καλό θα είναι. Γενικά όμως δεν συμφέρει οικονομικά μια τέτοια διαδικασία στους τεχνικούς, γιατί έχει αρκετή δουλειά το λύσιμο - δέσιμο και λίγες πιθανότητες επιτυχίας.

η πατέντα ειναι τέλεια!εγω πάντως θα έκοβα γύρω-γυρω θα αφαιρούσα σχεδόν όλα το αλουμίνιο και θα έβαζα κρισάρα που βάζουν στις μασκες των αυτοκινήτων, έτσι θα είχα αερισμό τέλειο! και από εμφανιση....Μητρογλου!

http://i162.photobucket.com/albums/t267/allijb/Back_of_iMac.jpg
Κρίμα μόλις το πήρα , και δουέυει τέλεια, μέχρι να ζεσταθεί .Τι λέτε για την πατέντα ποιο πάνω ; :flipout:

Αυτο το style Μητρογλου είναι που το κάνει δελεαστικό :flipout: . Πάντως σε κανονική χρήση είναι κομπλέ , μόνο βίντεο να μην βλέπω για αρκετή ώρα , το πολύ κάνα 15 λεπτό . το θέμα είναι τώρα εχει καλες θερμοκρασίες, το καλοκαίρι τι γίνετε ; απο ότι φαίνετε θα ψαχτώ για μητρική ολόκληρη από ε-μπαυ ή καμιά τρύπα και επάνω στην τρύπα ανεμιστηράκι !οποιαδήποτε άλλη γνώμη δεκτή εννοείτε ! θέλω να βρω μια λύση .

Last edited:
Ψάξε για logic board μεταχειρισμένο όπως είπες στο ebay, και να ελπίζεις να σταθείς τυχερός να βρεις. Τα άλλα είναι Μήτρογλου ;-)

Απάντηση: Re: Ψιλο προβλημα σε ιμακ .

Είναι κρίμα να το καγκουριάσεις, άνοιξε το και καθάρισε το. Θα είναι οκ μετά