ΨOΦΙΟ iphone !!

Yiannis79

Senior Member
14 August 2015
567
Καλυβια Λαγονησι
γραφω τη σημερινη μου (δυσαρεστη) εμπειρια για καποιον που πιθανον αντιμετωπισει στο μελλον παρομοιο προβλημα.

(συσκευη 5s ποτε jailbreak - IOS 8.4.1)

το πρωι στη δουλεια σηκωνω τη συσκευη να τηλεφωνησω την οποια ειχα ακουμπησει ακριβως διπλα μου στο γραφειο, φορτισμενη στο 40%, και η οποια μεχρι προτεινος λειτουργουσε τελεια.... αλλα το τηλεφωνο ουτε ανοιγε, ουτε φορτιζε. τι POWER BUTTON,τι HOME BUTTON τι και τα δυο μαζι... ΝΕΚΡΑ !!

το τηλ ηταν συνεχως διπλα μου, ουτε χτυπημα, ουτε πτωση, ουτε νερο, τιποτα απολυτως.. περιεργο ε????

το μυαλο φτιαχνει σεναρια, μητρικη? μπαταρια? λεφτα? κοστος επισκευης? κλπ οχι οτι καλυτερο να ξεκιναει η μερα σου !!!!

και εκει που ειμαι ετοιμος να ξεκινησω να το παω στο γιατρο, κανω ενα search και βρισκω οτι ειναι κοινο προβλημα και η λυση ειναι η εξης:

- ανοιγουμε και κλεινουμε 2 φορες το κουμπι της σιγασης, πανω απο τα κουμπια της εντασης και μετα
- POWER BUTTON + HOME BUTTON μαζι για λιγα δευτερολεπτα και ooops πετιεται το μηλαρακι.

ΤΡΕΛΑααα ???

ξερει κανεις τι παιζεται ή εχει αναλογη εμπειρια ???

Re: ΨΩΦΙΟ iphone !!

Εχω την ιδια συσκευη εδω και 9 μηνες με το ιδιο λειτουργικο και πριν κανα 20ημερο μου εσβυσε ξαφνικα μονο του πρωτη φορα και μια δευτερη χθες. Δεν πειραξα τα κουμπια που λες αλλα επαιξα λιγο με home-power button και μετα απο κανα 3-4 προσπαθειες αναψε χωρις να μπορω να πω ποιος συνδυασμος δουλεψε...

Re: ΨΩΦΙΟ iphone !!

εμενα δεν ανοιγε με τπτ

σου το εκανε μετα απο αναβαθμιση λογισμικου?

γενικα ενω αποφευγω να κανω αναβαθμισεις οταν κανεις restore δυστυχως ειναι αναποφευκτο

Απάντηση: ΨΩΦΙΟ iphone !!

Μου το έκανε πρίν κανένα μήνα ,νέκρωσε τελείως ξαφνικά .Ο Νίκος το επανέφερε αμέσως με τα δύο κουμπιά [εγώ δεν είχα ιδέα -δεν είχα ποτέ πρόβλημα] και λειτουργεί μια χαρά

- ανοιγουμε και κλεινουμε 2 φορες το κουμπι της σιγασης, πανω απο τα κουμπια της εντασης και μετα
- POWER BUTTON + HOME BUTTON μαζι για λιγα δευτερολεπτα και ooops πετιεται το μηλαρακι.

Η πρώτη εντολή είναι περιττή

κι ομως...... κι εμενα μου εκανε εντυπωση.. αλλα με hard reset δεν κουνησε βλεφαρο. το κανα το ξανακανα αλλα τπτ
γιαυτο το γκουγκλαρα μπας και παρω καμια ιδεα και διαβασα για τον συνδυασμο αυτο