psp για στρατό

m3fisto

Senior Member
30 September 2007
360
Patra
Μπαινει σε 20 μερες ενας κολητος μου στρατό και λέω να του κάνω δώρο ένα psp να σκοτώνει την ώρα του. Ποια έκδοση είναι η πιο εύκολα παραμετροποιήσιμη? εχω δει να βαζουν μεχρι και διαφορετικό λειτουργικό επάνω. Σε καλές τιμές βρίσκω το slim n lite. μπορούμε να του βάλουμε custom firmware και να τρέξουμε homebrew apps??
ευχαριστώ

συμφωνα με το αρθρο 734/4-87 απαγορεύονται ολα τα ηλεκτρονικα βοηθηματα στον χωρο του στρατοπεδου

μαλιστα σε γνωστο κεντρο εκπαιδευσεως ο υποδιοικητης επιλαρχιας εριξε 2 μηνες φυλακη για χρηση PSP σε φανταρο

Αχα..Γενικά παντως ακουω πολλούς να κάνουν χρήση ηλεκτρονικών βοηθημάτων.. Σε κάθε περίπτωση όμως, εγκυκλοπαιδικά ρωτώντας, μπορούν όλες οι εκδόσεις να πάρουν custom firmware? κυριως για την slim n lite ενδιαφέρομαι

καταρχην ειπα να ψαρωσω το φιλαρακι σου:flipout::flipout::flipout:(δεν υπαρχει τετοιος νομος)

καλη του θητεια απο μας Αρχηγε μου

...να τον γράψουμε μέλος, τον στράβακα τον υποδιοικητη της επιλαρχιας, μπας και γλιτώσουμε κανένα νεοσύλλεκτο.

Πραγματι ψαχνοντας απο δω κι απο κει βλεπω οτι τοσο η fat όσο και η slim n lite κανουν ότι χρειαστεί και μπορεί κανείς να τις βρει στα 80-90 ευρώ.αρα προβαίνω σε παραγγελία..

εννοείται οτι σε κέντρο εκπαίδευσης δεν παίρνεις ΤΙΠΟΤΑ μαζί σου.

εκτος αν θες να στο βουτηξουν.. παντως ενας φιλος μου πηρε netbook που εδινε η vodafone και δεν το "εχασε"...ααα δε μου λες που θα παει ο φιλος σου γιατι σε λιγο θα μπω και εγω μεσα :damnyou:

Το θεμα ειναι οτι το 3000 δεν "σπαει" ακομα(αμα 8υμαμαι καλα).
"Σπάει" , αλλα δεν ειναι μονιμο οπως στα προηγουμενα... Πρεπει καθε φορα που το κλεινεις απο το power και το ξανααναβεις, να ξανακανεις την διαδικασια φλασαρισματος....Αλλα δεν ειναι τιποτα... Αν το συνηθισεις, δεν θα σου παιρνει πανω απο 2-3 λεπτα...

Το θεμα υπαρχει αναλυτικα στο παραπανω φορουμ που εχει βαλει λινκ ο συμφορουμιτης,στο pspgr.net ....

Καλή συνέχεια . -bye-

καλυτερα να επαιρνες ενα μεταχειρισμενο netbook asus 901 eee για τον στρατο θα σου χρησιμεψει πιο πολυ.