PSP - τι το κανω?

antid0t

Senior Member
17 January 2007
546
Αθηνα
Καλημερα παιδια,

Ενας φιλος μου αποφασισε να μου χαρισει ενα PSP (fat), χωρις παιχνιδια. Ειμαι ηδη στημενος με xbox360, οποτε η προοπτικη του gaming δε με ενδιαφερει.

Υποθετω οτι καπως μπορω να χρησιμοποιησω το PSP για κατι αλλο, πιο χρησιμο???

IR Remote, music player, κατι αλλο? Ολα αυτα τα ειδα να αναφερονται σε sites απο δω και απο εκει, αλλα δεν καταλαβα καθολου τι πρεπει να κανω... Εχει κανεις εμπειρια, να βοηθησει λιγακι...

Ευχαριστω!

-bye-

ότι το κάνω και εγώ... το αφήνω να πιάνει σκόνη...

για να δούμε αν θα πέσει καμιά καλή ιδέα!

φυσικα και στο τελος σε καποιο νεοτερο μου θα παει, απλα μου ηρθε η ορεξη για λιγο εξερευνηση... ιδεες, ομως, δε βλεπω!

Όταν πέρασε στα χέρια μου από κάποιο συνφάνταρο δοκίμασα διάφορες εναλλακτικές λειτουργίες... με σημαντικότερη μάλλον ως remote control του xbmc για το htpc.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα και για καμιά ταινιούλα σε ταξίδια (αλλά πρέπει πρώτα να μετατραπούν σε μορφή που αναγνωρίζει το psp).

Μου φαίνεται ψάχνετε να βρείτε δικαιολογία για να το χρησιμοποιήσετε...
Μια είναι η βασική του χρήση: παιχνίδια. Και όταν κάποιος έχει λύσει αυτό το θέμα με XBOX ή PS3 , όλα τ' άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμες...

Μην μου πείτε ότι θα κάτσετε να δείτε ταινία σε 3 ίντσες....

Ξαναλεω, δώστε το σε κανά παιδάκι να χαρεί χριστουγεννιάτικα.

Re: Απάντηση: PSP - τι το κανω?

Μια είναι η βασική του χρήση: παιχνίδια. Και όταν κάποιος έχει λύσει αυτό το θέμα με XBOX ή PS3 , όλα τ' άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμες...

Και πόσους ξέρεις να κουβαλάνε το ps3 στο δρόμο? :BDGBGDB55:

Ναι, βρε, καμια αντιρηση... Παιχνιδομηχανη ειναι! Απλα (ξαναλεω) γουσταρω λιγο να ψαξω τι αλλο μπορει να κανει. Τι να κανω απο μικρος εψαχνα εναλλακτικες χρησεις για τα πραγματα γυρω μου (σιγουρα τα ηλεκτρονικα, και οχι μονο).

Πέρα από φορητό media player δεν κάνει κάτι άλλο (πέραν της παιχνοδομηχανής δλδ).
Καλό και το wi-fi του, αλλά ο browser που έχει δεν είναι για σερφάρισμα.
Α... έχει και web-radio (μέσω southcast αν θυμάμαι καλά).

Φίλε μου αν δεν θες να μου το χαρίσεις :hmmmm:

Μπορείς να του βάλεις κάτι σαν Windows XP. Δε το έχω κάνει, αλλά πάρε μια ιδέα από εδώ:

4m9gw1v.jpg

<embed src="http://www.metacafe.com/fplayer/857008/how_to_install_windows_xp_on_psp.swf" width="400" height="345" wmode="transparent" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" name="Metacafe_857008"> </embed><br><font size = 1><a href="http://www.metacafe.com/watch/857008/how_to_install_windows_xp_on_psp/">How To Install Windows Xp On Psp</a> - <a href="http://www.metacafe.com/">Click here for more home videos</a></font>

Εγκρίνω και εγώ για χρήση από φαντάρο, κάνει εξαιρετική δουλειά αν το <<σπάσεις>> και το φορτώσεις με games, ταινίες κλπ..

Σωστό με το φαντάρο...

Όμως, πιθανούς ΧΡΗΣΤΕΣ του PSP μπορώ να βρω και εγώ πολλούς! Το ερώτημα είναι ΧΡΗΣΕΙΣ του PSP!!!

Τελικός αποδέκτης θα είναι (όντως) ανίψι μου, αλλά για λίγες μέρες είπα να δω τι άλλο κάνει... Από ο,τι κατάλαβα, θα του το δώσω και κατ' ευθείαν! Είχα σκεφτεί μήπως και υπήρχε η προφανής λύση, που όλοι ήξεραν, εκτός από μένα, να ασχοληθώ κάνα απόγευμα!!!

Ευχαριστώ!

-bye-

ΥΓ>> Βρήκα τη φάση και με τα XP online (ευχαριστώ για το hint), αλλά είναι τελικά μόνο "shell", όχι πραγματικό λειτουργικό.

YG2>> Όσο για να το δωρίσω μέσω club - όπως καταλαβαίνετε, θα πάει σε συγγενικό πιτσιρίκι, όπως αναφέρω!

Αν έχεις και PS3 μπορείς μέσω της δυνατότητας remote play να το χειρίζεσαι εξ' αποστάσεως μέσω του PSP. Έχω διαπιστώσει πως είναι χρήσιμο π.χ. όταν είμαι σε άλλο δωμάτιο και θέλω να αλλάξω την μουσική που παίζει.

Αν έχεις και PS3 μπορείς μέσω της δυνατότητας remote play να το χειρίζεσαι εξ' αποστάσεως μέσω του PSP. Έχω διαπιστώσει πως είναι χρήσιμο π.χ. όταν είμαι σε άλλο δωμάτιο και θέλω να αλλάξω την μουσική που παίζει.

Και οχι μονο αυτο.
Αν εχεις PMS server στο pc σου τοτε μπορεις να βλεπεις τις ταινιες σου σε οποιο δωματιο βρισκεσαι και να ακους την μουσικη σου.
Αυτο γινεται μεσω του τοπικου δικτυου σου αλλα και μεσω internet οπου καταλαβαινεις οτι ετσι εχεις προσβαση στα παντα που εχεις στο pc σου (ταινιες , φωτος , μουσικη) οπου και να βρισκεσαι (που εχει wifi φυσικα)

Προσωπικα επειδη εχω σαν transport την οπτικη του ps3 για τα flac μου στους δισκους που εχω στο pc ανοιγοκλεινω απο το psp το ps3 χωρις να αναψω την τηλεοραση και ετσι παιζω την μουσικη μου χρησιμοποιοντας το σαν remote με σουπερ οθονη.
Πολυ βολικο.

Και οχι μονο αυτο.
Αν εχεις PMS server στο pc σου τοτε μπορεις να βλεπεις τις ταινιες σου σε οποιο δωματιο βρισκεσαι και να ακους την μουσικη σου.
Αυτο γινεται μεσω του τοπικου δικτυου σου αλλα και μεσω internet οπου καταλαβαινεις οτι ετσι εχεις προσβαση στα παντα που εχεις στο pc σου (ταινιες , φωτος , μουσικη) οπου και να βρισκεσαι (που εχει wifi φυσικα)

Προσωπικα επειδη εχω σαν transport την οπτικη του ps3 για τα flac μου στους δισκους που εχω στο pc ανοιγοκλεινω απο το psp το ps3 χωρις να αναψω την τηλεοραση και ετσι παιζω την μουσικη μου χρησιμοποιοντας το σαν remote με σουπερ οθονη.
Πολυ βολικο.

Ωραία λύση πραγματικά :-)

Και οχι μονο αυτο.

Προσωπικα επειδη εχω σαν transport την οπτικη του ps3 για τα flac μου στους δισκους που εχω στο pc ανοιγοκλεινω απο το psp το ps3 χωρις να αναψω την τηλεοραση και ετσι παιζω την μουσικη μου χρησιμοποιώντας το σαν remote με σουπερ οθονη.
Πολυ βολικο.

Wow, oντως αυτο ειναι μια λυση! ΕΙναι λογικο, γιατι σαν Universal remote θα δουλευε πολυ καλα... Βεβαια ps3 δεν εχω και το δωρο θα γινει, αλλα το thread γινεται χρησιμο για ιδιοκτητες ps3 / psp!

-bye-

Να επισημανω οτι ανοιγεις και κλεινεις το ps3 απο οπου και να βρισκεσαι.
Ενα παραδειγμα ,
εισαι στα starbucks και ανοιγεις το ps3 στο σπιτι σου , βλεπεις την ταινια , ακους την μουσικη σου και οταν τελειωσεις ξανα κλεινεις το ps3 απο το psp.