Πτώση Λίρας & Μείωση VAT!

georget

Supreme Member
31 March 2007
3,111
Λευκωσία
Η κατρακυλα της Αγγλικής Λίρας συνεχίζεται και η μείωση του VAT από 17.5% σε 15% πολλοί από γειτονικές χώρες τρέχουν στην Αγγλία για να ψωνίσουν.
Την Δευτερα θα είμαι Λονδίνο για μια εβδομάδα και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πιάσω την 60αρα Kuro αλλα προβληματίζομαι για την Εγγύηση και την μεταφορά.
Μερικά παραδείγματα τιμών:
PIONEER - PDPLX5090 1994 Euro
PIONEER - PDPLX6090 4052 Euro
Sony KDL55X4500 3729 Euro
SAMSUNG PS63A756 2544 Euro

Να θυμίσω ότι η Ισοτιμία χτες το βραδυ ήταν 1 Λιρα=1.05 Ευρώ!

Last edited:
Re: Απάντηση: Πτώση Λίρας & Μείωση VAT!

Η 6090 κομπλέ με ηχεία και βάση:
http://www.multizoneav.com/product.asp?mod=PDPLX6090UT

πάει 5750 ευρώ + μεταφορικά

Ξέρεις για τι κούτα μιλάμε; 1.60 Χ 1 Χ 0.4
συν ότι είναι άλλες δύο κούτες εξίσου μεγάλες
Σύνολο τρεις κούτες.

Ξαναλέω, ψάξτο από εδώ....

Τελικά έχεις δίκαιο αν λάβουμε υπόψη τα μεταφορικά αλλα και το θέμα εγγύηση νομίζω δεν αξίζει τον κόπο.

Παιδιά μην ψάχνετε άσκοπα στο Internet για να βρείτε την χαμηλότερη τιμή από εξωτερικό.
Μια σκέτη τιμή δεν λέει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ για το συγκεκριμένο πράγμα.
Στα μεταφορικά θα σας σκίσουν, θα βγάλουν όλα τα "σπασμένα" (ή σκοπεύετε να φέρετε ανασφάλιστο τέτοιο δέμα; )

Όντως! Όπως τα λέει ο Τάσος είναι...
Για πολυ μεγαλα δεματα δεν συμφερει αγορα απο εξωτερικο!

Μονο για μικροδεματα και μικροαγορες αξεσουαρ κλπ συμφερει....

Τωρα, ΑΝ καποιος εχει γνωστους και διασυνδεσεις στο εξωτερικο, και εχει κανονισει με καποια δική του έμπιστη μεταφορικη εταιρία να του τα φερει πιο φθηνά, ή να παει ο ίδιος για διακοπές και να τα φέρει, τότε το ξανασυζητάμε... Αλλά και ΠΑΛΙ ειναι και το θέμα της εγγύσησης στη μέση.... :grandpa:

Εγω θελω να παρω έναν ενισχυτή home cinema από Γερμανία ή από Αγγλία και πάλι το σκέφτομαι λόγω βάρους και όγκου.... Αφήστε που με τα ταχυδρομεία γίνεται χαμός τώρα στις γιορτές.... Τέλη Γενάρη θα επανέρθουν στους φυσιολογικούς τους ρυθμούς αυτά.....

εγώ ξέρω για ένα φορτίο απο Αγγλία που δεν ήρθε ποτέ, κάποιος χαίρεται ένα καλό κι ακριβό σύστημα στην Γερμανία (εκεί χάθηκε) και εγώ περιμένω την αποζημίωση από την ασφάλεια ακόμη!

Ουτε και το PLAY, δεχεται πληρωμη σε λιρες για αποστολη εκτος UK.:AFADF0:

Ebay for the win! Απο Αγγλια με σχετικα μικρα μεταφορικα, με εγγυημενα μηδενικο τελωνειο και με τη λιρα σχεδον στο 1:1 πλεον ειναι λουκουμι!
Απο Αμερικη ευτυχως ξαναπεσε το δολαριο στα 0.7 ευρω, απο 0.8 που ειχε ανεβει και καλουτσικα ειναι παλι, αλλα το καλοκαιρι ειχε φτασει και 0.6! Γενικα παλι αξιζει απο Αμερικη για μικροπραγματα αλλα η τρελη πτωση της λιρας, τα μικροτερα μεταφορικα και το θεμα τελωνειου εχουν κανει την Αγγλια το νο1 πλεον...

Παντως για τηλεοραση δε θα εμπλεκα γιατι ειναι πολλαααα τα μεταφορικα και τελικα βγαινεις μεν κερδισμενος αλαλ οχι τρελα, οποτε μαλλον δεν αξιζει ο πονοκεφαλος της εγγυησης...

εγώ ξέρω για ένα φορτίο απο Αγγλία που δεν ήρθε ποτέ, κάποιος χαίρεται ένα καλό κι ακριβό σύστημα στην Γερμανία (εκεί χάθηκε) και εγώ περιμένω την αποζημίωση από την ασφάλεια ακόμη!

Μη λες τέτοια!
Περιμένω και εγώ το DACT μου από Αγγλία μεριά και ακόμη ούτε φωνή ούτε ακρόαση! :bigcry:

για παιχνιδια συμφερει να παραγγειλεις..
πηρα το LBP 62 KAI ΕΞΩ ΚΑΝΕΙ 25