Πτώση σήματος

jimmy0077

AVClub Addicted Member
15 January 2013
2,488
Αθήνα
Χαζεύοντας το σήμα σε διάφορα κανάλια του Hotbird, παρατήρησα πως αυτά του SKY ITALIA που έχουν ταινίες έχουν ποιότητα από 30 μέχρι 60(όχι το ίδιο σε όλα) με διακύμανση περίπου 15% στο καθένα(δεν είναι σταθερή η ποιότητα).

Έχω θέμα στην εγκατάσταση ή είναι έτσι αυτή η δέσμη καναλιών?

Επίσης, από τι ποσοστό και κάτω επηρεάζεται η παρακολούθηση του προγράμματος?

Δεν έχω συνδρομή στο sky italia αλλά βλέπω το σήμα στις συχνότητες να μην έχει πρόβλημα ή αστάθεια. Δεν ξέρω τι ιδιοκτησιακούς δέκτες έχει το πακέτο αλλά οι αντίστοιχοι του sky uk δε φημίζονται για το ευαίσθητο tuner τους. Βέβαια εδώ μιλάμε για hotbird και συνεπώς εύκολη λήψη. Ίσως η εγκατάσταση χρειάζεται έλεγχο. Ας περιμένουμε κάποιο κάτοχο του δέκτη του πακέτου να μας πει τι κατώφλι λήψης έχει.

Re: Απάντηση: Πτώση σήματος

Δεν έχω συνδρομή στο sky italia αλλά βλέπω το σήμα στις συχνότητες να μην έχει πρόβλημα ή αστάθεια. Δεν ξέρω τι ιδιοκτησιακούς δέκτες έχει το πακέτο αλλά οι αντίστοιχοι του sky uk δε φημίζονται για το ευαίσθητο tuner τους. Βέβαια εδώ μιλάμε για hotbird και συνεπώς εύκολη λήψη. Ίσως η εγκατάσταση χρειάζεται έλεγχο. Ας περιμένουμε κάποιο κάτοχο του δέκτη του πακέτου να μας πει τι κατώφλι λήψης έχει.

Και εγώ το σήμα στις συχνότητες κοίταξα και το είδα ασταθές. Δεν έχω Sky Italia. Σαν κανάλια αναφοράς τα ανέφερα.
Ομοίως δεν πιάνω καθόλου κάποια πολωνικά του Hotbird.

Kαι στις 16 μοίρες, πιάνω 230 κανάλια μόνο.

Θέμα εγκατάστασης είναι λογικά έτσι?