Πτώση τιμής της Samsung LE40A786R LED TV 40'

Dimi1

New member
9 November 2008
17
Πτώση τιμής της Samsung LE40A786R LED TV 40'
Το Σάββατο πήγα μια βόλτα στο πλαίσιο και κοιτούσα τιμές.
Eπειδή είχαμε μια συζήτηση με τον πωλητή συγκράτησα την τιμή αλλά και πήρα τον κατάλογο που έχει την ενδεικτική τιμή για την άνωθεν αναφερόμενη τηλ 1.739
και σήμερα Πέμπτη παρεμπίπτοντος είδα στο skroutz.gr ότι έπεσε κατά 246 .
Δηλαδή 1.493 .
Άραγε σημαίνει κάτι αυτό;

δε σημαινει τιποτα αυτο, η τιμη ειναι απο τοτε που βγηκε εδω και κανα μηνα στα ~1500 στο skroutz (δηλαδη γενικα στα online) απλα σε πλαισιο/κοτσωβολο κλπ αργουν λιγο να προσαρμοστουν

Σορρυ αλλά ξέχασα να επισημάνω ότι και στον skroutz.gr ήταν η ίδια τιμή πριν λίγες μέρες.

στο plaisio ισως, αλλα εγω που την παρακολουθω στο skroutz εδω και τουλαχιστον 2 εβδομαδες, στα perfectshop, netelectric (κλπ, μη κανουμε διαφημηση τωρα) απο τα 1510 απλα εχει παει 1480...

Γενικα περιμενω μια γενναια πτωση καμια 200αρια ευρω επειδη ειναι πολυ φρεσκια, μεχρι τα Χριστουγεννα, απλα δεν ειναι αυτη, γιατι στα υπολοιπα καταστηματα δεν επηρεαστηκε η τιμη παραπανω απο τη φυσιολογικη μικρη πτωση με τον καιρο.

Απλά μου έδωσε την εντύπωση αυτή η πτώση ότι ίσως ετοιμάζουν να φέρουν καινούργια φουρνιά.
Επέτρεψε μου να ρωτήσω ποια είναι η γνώμη σου για την συγκεκριμένη;
Μόνο διαφήμιση δεν θέλω να κάνω.

η γνωμη μου ειναι οτι εχει απιστευτη τιμη για την τεχνολογια της (led), οι πιο κοντινες led απο τις αλλες εταιριες ειναι χαλαρα 50% πανω σε τιμη. Γενικα πολυ καλο μαυρο και πολυ καλη σαν TV. Καποια μικροπροβληματακια με τα led οπως το blooming τα θεωρω λεπτομερειες και οσοι τα αναφερουν υπερβαλουν πολυ, αλλωστε τα εχουν ολες οι LED οχι μονο αυτη, και αν ηταν τοσο ασχημα τοτε απλα δε θα τις βγαζανε...

Το μονο σοβαρο μειονεκτημα ειναι το input lag, μπορεις να διαβασεις και σε αλλα θεματα περι αυτου, που σημαινει οτι προς το παρον αμα σε ενδιαφερει gaming καλυτερα μην την παρεις, ή τουλαχιστον δοκιμασε την πριν την παρεις. Επισης το δευτερο "μειονεκτημα" ειναι η υπαρξη (και τιμη) της 40Α656. Η οποια δεν εχει LED αλλα ενταξει δεν απεχει και παρα πολυ σε αποδοση, και μιλαμε για 40% κατω στην τιμη...ειναι μια πολυ σεβαστη διαφορα...

Εγώ την πήρα τελικά την sam le 40´´ 786 έριξα την ζαριά μου και την κτύπησα. Όσο αφορά για το input lag και το blooming ειλικρινά δεν κατάλαβα τίποτα για καθυστέρηση έπαιξα με το ps 2 της κόρης μου και δεν διαπίστωσα κάτι και στο pc ίδιο.
Αν θέλει κάποιος πληροφορίες για την συγκεκριμένη
Βρήκα πολύ φιλικό το μενού της τα χρώματα της αρκετά καλά αλλά ψεύτικα και πλαστικά όπως όλες οι lcd και πολύ φως.
Η λήψη τον τηλεοπτικών καναλιών άριστη και ακόμη καλύτερα των ψηφιακών αλλά δεν συγχωρεί στο κακό σήμα, να γίνω πιο αναλυτικός στα κανάλια στα οποία είχα καλό σήμα με την παλιά μου crt τα βελτίωσε, έφυγε η θολούρα και νετάρισε, στα δε αλλά που δεν είχα καλό σήμα μου χειροτέρευσε την εικόνα, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με την τηλ αλλά με την κεραία και διορθώνεται.
Υπάρχει επιλογή για 4:3 και 16:9 δλδ δεν υπάρχει καμία σχέση με αυτό που έβλεπα στα μαγαζιά όσο αφορά το σήμα.
Την ερευνώ ακόμη αν θέλει κανείς να ρωτήσει κάτι; Ή να προσθέσει κάτι.

την πιο μικρη τιμη στην LED 786R ρην εχει το praktiker στα 1319 . Εγω καταφερα και την πηρα απο κει, αλλα νομιζω οτι ειναι δυσκολο να την εχει ακομα αν και την εβαλε μολις προχθες

καλωριζικια φιλε μου με το pc πως εκανες συνδεση(HDMI) ?παρατηρησες κατι γιατι εχει γραφτει οτι κανει καποιες γραμμες στην οθονη σε συνδεση με pc

παιδια καλοριζικες αλλα διαβασα καπου οτι βγαζουν πολλα προβληματα.καποιος τυπος ilias-iw εγραφε στο skroutz οτι αλλαξε 3 η 4 λογω εγγυησης.σκεφτομαι και γω να την παρω απο το praktiker.ειδα διαφημιστικο σημερα 11/1/09 οτι υπαρχει στην τιμη των 1319 ευρω η 40αρα και στα 1749 η 46αρα

Re: Απάντηση: Πτώση τιμής της Samsung LE40A786R LED TV 40'

Η Samsung οπως και η LG εχουν γενικα μετρια αξιοπιστια και ποιοτητα κατασκευης , αλλωστε για να πετυχουν τοσο ανταγωνιστικες τιμες απο καπου πρεπει να "κοψουν".

Απο την αλλη ομως η εικονα την 786 παραπεμπει σε πολυ ακριβοτερες τηλεορασεις (πχ. Philips 9803) και κατα δευτερον και οι υπολοιπες μαρκες ακομη και οι πιο ακριβες βγαζουν κατα καιρους και αυτες τα προβληματακια τους.

Η Samsung οπως και η LG εχουν γενικα μετρια αξιοπιστια και ποιοτητα κατασκευης , αλλωστε για να πετυχουν τοσο ανταγωνιστικες τιμες απο καπου πρεπει να "κοψουν".

Για την LG ισχύει εν μέρει αυτό που γράφεις, αλλά δεν θα το έλεγα για τη Samsung, ιδιαίτερα για τα mid & hi-end μοντέλα της.

Μετα απο τοσα χρονια που ειμαι μελος και εδω και στο Avforums με δεκαδες χιλιαδες σελιδες που εχω διαβασει θα μου επιτρεψεις να εχω την δικη μου αποψη.-bye-

Και εσύ βέβαια θα πρέπει να μου επιτρέψεις να έχω τη δική μου άποψη. Μπορεί να μην είμαι τόσο παλαιό μέλος στο forum ή να μην έχω τόσα πολλά posts όπως εσύ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η άποψή σου έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από τη δική μου.

Πληροφοριακά να σου πω ότι ασχολούμαι με το χώρο των home-electronics από το 95, δεν είμαι χθεσινός όπως μερικοί άλλοι. -bye-

Back to the topic now please...

Και εγώ πιστεύω πως αυτή την στιγμή η Samsung είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής LCD τηλεοράσεων στον κόσμο. Και είναι απίστευτο που έχει ξεπεράσει και την ίδια την SONY. Όσο για την ποιότητα κατασκευής, τα ακριβά μοντέλα των κορυφαίων εταιρειών θα έλεγα πώς έχουν εφάμιλλη ποιότητα κατασκευής, εκτός PIONEER KURO που σαφώς δίνει έμφαση σε αυτόν τον τομέα.

Και εσύ βέβαια θα πρέπει να μου επιτρέψεις να έχω τη δική μου άποψη. Μπορεί να μην είμαι τόσο παλαιό μέλος στο forum ή να μην έχω τόσα πολλά posts όπως εσύ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η άποψή σου έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από τη δική μου.

Η αποψη μου εχει βαρυτητα μονο για τον εαυτο μου. Αλλωστε και 100 χιλιαδες ποστ να ειχα δεν με διαφοροποιει αυτο απο κανεναν αλλο. Πιο πολυ μετραει ποσο διαβαζει καποιος παρα ποσο γραφει. -bye-

Απο amazon.co.uk την βρισκεις στα 1000 ευρω αλλα δεν ξερω ποσο θα κοστισουν τα μεταφορικα της..