Public...Επιθετική είσοδος....

Re: Απάντηση: Public...Επιθετική είσοδος....

a096.gif
........
c023.gif

Εχεις δικιο φιλε αλλά κάποιοι πρέπει να βγάλουν τα απωθημένα τους επειδή βρεθηκε ενα ελαττωματικό μοντέλο σε Pioneer και είπαν να χαρουν λιγάκι -bye-
(like.no.other)

Οσο και να χαιρεστε reference level διάκριση στο hdtvtest δεν θα δείτε (φιλοι μου like.no.other)

off topic τέλος...

Καλό το 20% αλλά στην σελίδα τους έχουν 10-15 τηλεοράσεις εκ των οποίων οι μισές είναι περσινές. Με μια γρήγορη ματιά στις τιμές μόνο τα δύο πλάσματα της Samsung αξίζουν και η Aurea.

Ωραίο link πάντως ..... φάτσα κάρτα με τις ματάρες της Tarja :D

Εκανα μια βόλτα και μάλλον το site το ενημερώνουν αρκετά αργά, οπότε μια βόλτα ίσως να σας έδινε καλύτερη εικόνα. Και μας και εγινε λόγος για την τηλεόραση που θέλω να αγοράσω (40F86), τόσο αυτή όσο και η μεγάλης της αδερφή έπεσαν περίπου 400 Ευρώ, οπότε με το -20% του Σαββάτου η τηλεόραση θα πέσει κάπου στα 1400 Ευρώ απο 1749 που έχει τώρα.

Κε Μπαβιόλη απο ότι μου είπαν οι προσφορές είναι για όλη την γκάμα των προϊόντων, πχ όταν γίνεται έκπτωση στα games, αφορά οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτά´, όπως κονσόλες, παιχνίδια, αξεσουάρ κλπ...
Για το Σάββατο που με ενδιαφέρει την έκπτωση θα την δίνουν σε οτιδήποτε έχει να κάνει με εικόνα και ήχο (τηλεοράσεις, ενισχυτές, προβολείς, dvd, bluray κλπ κλπ) και με εξώφληση μέχρι 12 άτοκες.

Είδα και μια φυσιογνωμία στο κατάστημα που με γύρισε πολύ πίσω, κάπου στην αρχή όλων.......

ακούγεται καλό, αλλά ας περιμένουμε μήπως είναι φθηνά μόνο δικές τους εισαγωγές.

Ολα είναι με εγγύηση των επισήμων αντιπροσωπειών....πάλι για την δική μου περίπτωση θα πω, τους ζήτησα να συνοδευεται απο την εγγύηση του Φουρλή και μου είπαν ότι έτσι και αλλιώς με αυτήν θα έπαιρνα την τηλεόραση.

Παραεισαγωγή παραλίγο να την αγόραζα απο το Praktiker......

Την είδα και εγώ αυτήν την φυσιογνωμία.

Εγώ είδα σήμερα το πρωί στο μαγαζί κάποιον που έμοιαζε εκπληκτικά (και στο παρουσιαστικό και στην ομιλία) με τον Deep Throat για όσους έβλεπαν X-Files :mad:

Περιεργο μαγαζί τελικά...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Public...Επιθετική είσοδος....

Κε Μπαβιόλη απο ότι λένε στο φυλλάδιο τους η προσφορά για τα games είναι για αυτή την Τετάρτη 12/12/2007.
Πήγα εχθές Τετάρτη 12/12/07 στο Public που βρίσκεται στο cosmos στη Θεσσαλονίκη και η τιμή του PS3 40GB ήταν 450. Επομένως ΜΟΥΦΑ η υποτιθέμενη προσφορά! Εκτός αν δεν αφορούσε το κατάστημα της Θεσσαλονίκης αλλά μόνο της Αθήνας.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Public...Επιθετική είσοδος....

Πήγα εχθές Τετάρτη 12/12/07 στο Public που βρίσκεται στο cosmos στη Θεσσαλονίκη και η τιμή του PS3 40GB ήταν 450. Επομένως ΜΟΥΦΑ η υποτιθέμενη προσφορά! Εκτός αν δεν αφορούσε το κατάστημα της Θεσσαλονίκης αλλά μόνο της Αθήνας.
Το φυλλάδιο αναφέρεται σε συγκεκριμένο κατάστημα Public της Αθήνας. Το γράφει και στο link που έδωσε στην αρχή του thread o φίλος.

Paidia, h times einai mono gia to katastima tis athinas pou ekane egkenia.
Pantos na kserete oti osi thelete mia kali tv na pate noris, enas ipalilos mou eipe pos an den iparxi to modelo stin apothiki tous isos na min iparxi h pithanotita na parete to 20%.
mipos gia kapies akrives tileorasis auti h istoria einai moufa?

periergo mou akoustike.....

opios endiaferete as tous pari ena tilefono h na pai eki na rotisi gia sigoura ti paizi.

Paidia, h times einai mono gia to katastima tis athinas pou ekane egkenia.
Pantos na kserete oti osi thelete mia kali tv na pate noris, enas ipalilos mou eipe pos an den iparxi to modelo stin apothiki tous isos na min iparxi h pithanotita na parete to 20%.
mipos gia kapies akrives tileorasis auti h istoria einai moufa?

periergo mou akoustike.....

opios endiaferete as tous pari ena tilefono h na pai eki na rotisi gia sigoura ti paizi.

Αχχχχ αυτα τα γκριλισαδικα .....
Enyway ειναι γενικα παρατηρημενο σε μεγαλες αλυσιδες τυπου .ωβολος .... κη Αθηνων και λοιπες εξπερτοαγορες και οχι μονο να βγαινει στο σφυρι ενα κοματι σε τιμη δελεαστικη , πλην ομως ενω αποτελει το " τυρακι " της διαφημησης , φυλαδιου , κ.λ.π. δεν υπαρχει οχι μονο σε επαρκεια αλλα πολλες φορες ουτε στις αποθηκες.
Ο σκοπος ειναι να μπεις μεσα με προθεση να αγορασεις , απο κει και περα εχοντας τον διακοπτη στο on.............. every shit can hapens .

πηρα για μία φωτογραφική μηχανή και μου είπαν ότι για αύριο που θα ισχύει το -20% θα έχει μόνο ένα με δύο κομμάτια......!!! δηλαδή ΚΑΝΕΝΑ, ο πωλητής θα το έχει κρατήσει για κανένα γνωστό του
supermarket είναι!! συνεπώς ο τίτλος του θέματος θα πρέπει να αλλάξει
Public...Επιθετική ΕΞΟΔΟΣ....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Public...Επιθετική είσοδος....

Το φυλλάδιο αναφέρεται σε συγκεκριμένο κατάστημα Public της Αθήνας. Το γράφει και στο link που έδωσε στην αρχή του thread o φίλος.
Ομολογώ ότι δεν το είχα προσέξει, λόγω βιασύνης (...να πάω να αγοράσω PS3 με 360!)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Public...Επιθετική είσοδος....

Ομολογώ ότι δεν το είχα προσέξει, λόγω βιασύνης (...να πάω να αγοράσω PS3 με 360!)

Φορα του αλυσιδες μονο γα να μην γλυστρηση κι αλλο με τετοιο καιρο ( το psx3 με τα 360 ) .
Aυτο θα θελα να το δω σε live version , psx3 40ρι αγορασμενο με 360 ευρωπουλα now days .

Δεκτα τα στοιχηματα με τις δικαιολογιες , πχ τελειωσε πληρωνει 1.40 , η προσφορα δεν ισχυει για το psx3 παρα μονο για ........ 1.35 :flipout:

εγω παντος ρε παιδια πηγα σημερα στο public στην αθηνα και πηρα μια καμερα με εκπτωση 18%...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Public...Επιθετική είσοδος....

Φορα του αλυσιδες μονο γα να μην γλυστρηση κι αλλο με τετοιο καιρο ( το psx3 με τα 360 ) .
Aυτο θα θελα να το δω σε live version , psx3 40ρι αγορασμενο με 360 ευρωπουλα now days .

Δεκτα τα στοιχηματα με τις δικαιολογιες , πχ τελειωσε πληρωνει 1.40 , η προσφορα δεν ισχυει για το psx3 παρα μονο για ........ 1.35 :flipout:

PS3 καινούργιο κάτω από 400 Ευρώ δεν θα δεί κανείς μέσα στα Χριστούγεννα (για αγορά από Ελλάδα με απόδειξη και εγγύηση)

Καλημέρα σε όλους
Δεν συνηθίζω να στέλνω μηνύματα ήθελα όμως να ευχαριστήσω όλους εσάς που συμβάλλετε στην ενημέρωση και εξυπηρέτησή μας
Παρακολουθώντας το φόρουμ εδώ και αρκετό καιρό κατάφερα να αποκομίσω όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμουν και να προχωρήσω στην αντίστοιχη αγορά
Μία και μόνο εξόρμηση στην αγορά, επίσκεψη σε δύο μόνο μαγαζιά και το ίδιο απόγευμα η 40 F86 στο σαλόνι παραγκωνίζοντας την 37 LG σε δευτερεύοντα χώρο. Και φυσικά γιά 1799 ευρώ.
Όλα αυτά επιτεύχθηκαν με βάση τισ ανεκτίμητες πληροφορίες που είχα παρακολουθώντας τις συζητήσεις σας.
Ευχαριστώ και πάλι!