Purplerain vs redsnow -3 GS και επικινδυνοτητα jailbreak

spyrmak

Supreme Member
19 February 2007
4,748
Aθηνα
ποιο ειναι καλυτερο ? νομιζω το purplerain ειναι καλυτερο (διοτι το redsnow θελει να πατας κουμπια ... )

απο την αλλη το purplerain σταματησε ...

δε δουλευει σε 3.0.1

και ποσο ασφαλες ειναι το σπασιμο ?

αμα κολλησει ?

αμα δεν ξεκιναει ?

αμα δε διαβαζει τη σιμ ?

αμα κολλησει στο jailbreak και δεν κανει τιποτα ?

Καταρχήν, να επισημάνω ότι τα παραπάνω προγράμματα αποτελούν λογισμικό που κάνουν παράνομες παρεμβάσεις στο επίσημο λογισμικό του τηλεφώνου.

Οπότε παρακαλώ όλους τους συμμετέχοντες, προσοχή τι γράφετε, για να μην αναγκαστώ να σβήσω μηνύματα.

Ευχαριστώ πολύ. -bye-

το ξερα οτι το θεμα θα εχει προβλημα ...

σβηστο αμα ειναι τελειως ...

-bye-

Last edited:
αληθεια εχει συμβει σε κανεναν να καταστραφει το τηλεφωνο ?

η να πρεπει να το θεσει σε dfu mode κλπ ?

κατα τη διαδικασια εννοω ...

από το 2007 που κυκλοφόρησε το iphone, έχω χάσει το λογαριασμό πόσα jailbreak έχω κάνει σε όλα τα μοντέλα μέχρι και σήμερα.
ΚΑΝΕΝΑ δεν καταστράφηκε.
Εννοείται όμως ότι είσαι διαβασμένος και προσεχτικός, διαλέγοντας πάντα τα σωστά αρχεία κλπ και όχι "βουρ στον πατσά" και μετά να τρέχεις να μαζεύεις τα αμάζευτα...

Ούτε εγώ είχα ποτέ πρόβλημα. Η 3.0 στο πρώτο iphone με δυσκόλεψε λίγο καθώς δεν γινόταν με τίποτα με το Pwnage και κατέφυγα στο redsnow το οποίο τελικά ήταν πανγρήγορο.

Τώρα με το 3GS δεν βρίσκω λόγο να το κάνω jailbreak. Εκτός βέβαια από το SBSettings που μπορείς σε χρόνο dt να ανοιγοκλείσεις Wifi και Bluetooth. Ειδικά με το Bluetooth έχω απηυδήσει. Πιο.. βαθιά στο μενού δεν μπορούσαν να το κρύψουν; Εψαξα μήπως υπάρχει κανά bluetooth toggle στο App Store αλλά... τζίφος.

το purplerain φαινεται ευκολο ( δλδ απ οτι καταλαβα δεν πατας κουμπια )

αλλα μονο για 3.0

δε θα βρεθει κανεις να το συνεχισει ?

Αν κάποιος "σπάσει" το τηλέφωνο (λειτουργικά εννοώ) μετά μπορεί οποιαδήποτε στιγμή θέλει να το επαναφέρει στο επίσημο λογισμικό του πάλι?