Πυκνωτες panasonic hfz

PanMan

Moderator
Staff member
19 June 2006
9,284
Νεο Ψυχικο
Ψαχνω κατι πυκνωτες της panasonic οι οποιοι εχουν σταματησει εδω και κατι χρονια να βγαινουν. Εχω φαει ολο το διαδυκτιο και δε βρισκω τιποτε.
Ειναι οι panasonic hfz με τη χρυση ριγα και με ενδιαφερουν 47 Uf στα 25v kai 35v και 120 uf στα 25 και 35. Εχω ψαξει σε ολα τα ebay, εχω στειλει mail στην panasonic σε ολα τα e shops με ηλεκτρονικα και τιποτε. Μηπως ξερει κανεις σας που μπορω να βρω κατι τετοιο;

Ψαχνω κατι πυκνωτες της panasonic οι οποιοι εχουν σταματησει εδω και κατι χρονια να βγαινουν. Εχω φαει ολο το διαδυκτιο και δε βρισκω τιποτε.
Ειναι οι panasonic hfz με τη χρυση ριγα και με ενδιαφερουν 47 Uf στα 25v kai 35v και 120 uf στα 25 και 35. Εχω ψαξει σε ολα τα ebay, εχω στειλει mail στην panasonic σε ολα τα e shops με ηλεκτρονικα και τιποτε. Μηπως ξερει κανεις σας που μπορω να βρω κατι τετοιο;

Γράψε ακριβώς τιμές και τεμάχια για να κοιτάξω αποθήκη .
Εχω μερικά κομμάτια , αλλά δέν θυμάμαι ποιά
Καλημέρα

Μανωλη 47uf στα 25,35 ή55volt
68uf το ιδιο.
120uf το ιδιο.
Με σωζεις αμα βρεις.
Και 4 κομματια απο τον καθενα, και 2 ισως φτανουν και 10 δε με χαλανε. Εχω φαει ολο τον κοσμο .

Μανωλη 47uf στα 25,35 ή55volt
68uf το ιδιο.
120uf το ιδιο.
Με σωζεις αμα βρεις.
Και 4 κομματια απο τον καθενα, και 2 ισως φτανουν και 10 δε με χαλανε. Εχω φαει ολο τον κοσμο .

Θα κοιτάξω και θα δώ τι έχει μείνει
Θα σου στείλω PM

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πυκνωτες panasonic hfz

Ειναι για τον προενισχυτη μου. Εχω βρει καποιους (ας ειναι καλα ο Τζωρτζακης) μου λειπουν 8 κομματια.

Έχω 2 κομμάτια 47μF/50V από δαύτους καινούρια. Σε ενδιαφέρουν;

" Το'χω αναγκη πολυυυυυυυυυυ, δε κρατιεμαι.....το θελω το θελω". Λοιπον για να γινω πιο ακριβης χρειαζομαι 4 κομματια 220uf στα 25 volts και 4 κομματια 47uf στα 50 volts. Οπως καταλαβαινεται μου κανουν και 68 στα 50, 270 στα 25 ,ακομα και 68 στα 35 κ.τ.λ. Δε μπορω να σας περιγραψω το ποσο search εχω κανει στο internet....