Quiz: όταν οι αριθμοί λένε την αλήθεια...

18 June 2006
7,543
Φίλοι μου καλό απόγευμα και καλές γιορτές!!!

ας κάνουμε ένα μικρό Quiz..μέρες που είναι...

Όλοι-μα όλοι-παραδέχονται ότι οι Kuro είναι οι καλλίτερες τηλεοράσεις-αυτή τη στιγμή-στην παγκόσμια αγορά...

είχα λοιπόν απορία..πόσες τηλεοράσεις Kuro (από 42" και πάνω εννοείται..) έχουν πουληθεί πανελλαδικά μέσα στο 2008....

πριν από μερικές μέρες έμαθα -περίπου-το νούμερο....και η πληροφορία είναι ασφαλής...

για πείτε πόσες???..εδώ σας θέλω!!!

ΥΓ: πληροφορικά-σας λέω-ότι μέσα στο 2008 έχουν χοντρικά πουληθεί-πανελλαδικά-400.000 τηλεοράσεις plasma-lcd από 26" και πάνω...

Νάσο, θα κερδίσουμε καμία ρημάδα, αν πέσουμε μέσα?:flipout::flipout:
Πάντως για να σοβαρευτώ, δεν νομίζω ότι ξεπερνάνε τις 3000.

Δύσκολη ερώτηση. Από την μια, δεν τις βρίσκεις στα καταστήματα να τις δεις, οπότε μόνο οι ενημερωμένοι τις ξέρουν. Πόσοι να είναι αυτοί;
Από την άλλη, δεν είναι και φθηνές... Βέβαια, για να τίθεται τέτοιο ερώτημα, η απάντηση είναι έκπληξη. Οπότε, μάλλον περισσότερες από το αναμενόμενο (ή τουλάχιστον μεγαλύτερο ποσοστό από ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη; ).
Γύρω στις 3.000;
Μα καλά, πουλήθηκαν 400.000 τηλεοράσεις μέσα στο 2008; Πολλές δεν είναι;

Αν και έχω ένα λόγο για να δικαιολογήσω το νούμερο, θα πω 20 maximum έτσι για να έχει απ' όλα ο μπαχτσές.... εεεε το quiz! :D

Μα καλά, πουλήθηκαν 400.000 τηλεοράσεις μέσα στο 2008; Πολλές δεν είναι;

Το euro κι οι ολυμπιακοί να ναι καλά...

Last edited:
Καλησπέρα....

κι όμως...το 400.000 τηλεοράσεις ισχύει...

για να βλέπω κι άλλες συμμετοχές....

για να βοηθήσω λίγο...σύμφωνα με τα νούμερα : το 75% των συσκευών που πουλήθηκαν ήταν από 32" και κάτω (δηλαδή είτε 32",είτε 26"-27"...)

έτσι για να πάρουμε μια ιδέα για το τι ίντσες προτιμούν οι Έλληνες...

και για να μην κρίνουμε "εξ ιδίων"....γιατί αν κρίνουμε από τα μέλη του avclub, και ιδιαίτερα από την Κατηγορία μας τότε όλοι θάχαν αγοράσει Kuro....

Re: Απάντηση: Quiz: όταν οι αριθμοί λένε την αλήθεια...

σύμφωνα με τα νούμερα : το 75% των συσκευών που πουλήθηκαν ήταν από 32" και κάτω (δηλαδή είτε 32",είτε 26"-27"...)

έτσι για να πάρουμε μια ιδέα για το τι ίντσες προτιμούν οι Έλληνες...

Και μετά απορούμε γιατί μας κοιτάνε περίεργα οι πωλητές όταν ζητάμε 46άρες και 50άρες....

θα έλεγα να βρούμε από κάπου τα στατιστικά γιά merc Ε class και άνω και Πόρσε...

Νασο, εχουν υπολογιστει και οι 2 KRP 500 που αγορατηκαν το Σαββατο το μεσημερι ?

+ μια 5090Η που θα αγοραστει αυριο ?

-bye-