songless_bird AVClub Fanatic 8 May 2013 11,688 Νότια Μακεδονία 22 May 2016 #1 Εφυγε απο τη ζωη ενας απο τους αγαπημενους μου ντραμερ των εφηβικων χρονων. Τον γνωρισα απο τους Megadeth. Ο Nick Menza σε ηλικία 51 ετων. Η ειδηση μιλαει για καρδιακη προσβολη πανω στη σκηνη. To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies
Εφυγε απο τη ζωη ενας απο τους αγαπημενους μου ντραμερ των εφηβικων χρονων. Τον γνωρισα απο τους Megadeth. Ο Nick Menza σε ηλικία 51 ετων. Η ειδηση μιλαει για καρδιακη προσβολη πανω στη σκηνη. To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies
panos_adgr Supreme Member 24 October 2007 4,573 Πειραιάς 22 May 2016 #2 Κρίμα... Ήταν νέος... Οι Megadeth ήταν και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου συγκροτήματα. Όταν ήμουν έφηβος ήμουν πολύ παθιασμένος με την μουσική τους!
Κρίμα... Ήταν νέος... Οι Megadeth ήταν και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου συγκροτήματα. Όταν ήμουν έφηβος ήμουν πολύ παθιασμένος με την μουσική τους!
patagos Senior Member 16 May 2012 387 ΑTHENS 22 May 2016 #5 Συμφωνα με τον Mustaine ειχε προβλημα με την καρδια του γι'αυτο αλλωστε δεν ειχε επιστρεψει στους Megadeth μαζι με τον Ellefson.... R.I.P. To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies
Συμφωνα με τον Mustaine ειχε προβλημα με την καρδια του γι'αυτο αλλωστε δεν ειχε επιστρεψει στους Megadeth μαζι με τον Ellefson.... R.I.P. To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies