Ραδιο-Ενισχυτης 7.1 & 2 ηχεια & DVD-player με 1200 euros max!

cover

New member
27 October 2008
31
Καλησπερα σε ολους,

να σας συγχαρω για την δουλεια που εχετε κανει και για τις πολυτιμες συμβουλες σας.
Αυτες τις συμβουλες σας θα ηθελα να μου δωσετε και εμενα γιατι οφειλω να ομολογησω οτι εχω χαθει λιγο.

Ψαχνω για:
- Ραδιο ενισχυτη 7.1
- 2 ηχεια δαπεδου ξυλινα
- CD/mp3/DVD player

Στο σπιτι που μενω τωρα εχω αλλου την τηλεοραση (μια μικρη) και αλλου θελω να βαλω το ηχοσυστημα. Αλλα το μελλον μου φανταζει οτι δεν θα μπορω να διατηρησω αυτον τον διαχωρισμο οποτε σκεφτομαι απο τωρα ΟΤΑΝ παρω μεγαλη τηλεοραση να εχω και ενα καλο Home cinema.

Θα ηθελα με ενα budget max 1200 euros να παρω οτι καλυτερο γινεται.

Σκεφτομουν λοιπον για Marantz 50001 ή Pioneer 917.
Ηχεια JBL ή CANTON...

Εχετε καμια ιδεα ή συμβουλη? Αλλες προτασεις φυσικα ειναι αποδεκτες!

Σας ευχαριστω,
Πανος

Πάνο, σε ευχαριστούμε γιά τα καλά σου λόγια και εύχομαι σύντομα να βρείς και εσυ´τον δρόμο σου, απο εδω μέσα!!!
Σε ότι ρωτάς τώρα και γιά να ρχίσουμε σιγά σιγά την συζήτηση...
Δεν μας έχεις πει τις διαστάσεις του χώρου σου καθώς επίσης και τς ανάγκες σοτυ γιά εντάσεις.Αυτο το λέω γιατί εαν θέλεις κάπως αρκετά γκάζια μάλλον θα πρέπει να ξεχάσεις τον Marantz και να στραφείς προς άλες λύσεις, όπως αυτη του Pioneer που λές και εσύ.
Εαν πάλι αυτο δεν σε ενδιαφέρει και πολύ τότε μάλον ο Marantz μαζί πιθανόν με κάποια εναλακτική σε Denon να αποτελούν τις καλύτερες επιλογές γιά εσένα.
Πάμε στα των ηχείων πρώτα, αλά πριν συνεχίσουμε θα ήθελα να σε ρωτήσω ,γιατί ηχεία δαπέδου σε αυτά τα χρήματα;υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος;

Re: Απάντηση: Ραδιο-Ενισχυτης 7.1 & 2 ηχεια & DVD-player με 1200 euros max!

Πάνο, σε ευχαριστούμε γιά τα καλά σου λόγια και εύχομαι σύντομα να βρείς και εσυ´τον δρόμο σου, απο εδω μέσα!!!
Σε ότι ρωτάς τώρα και γιά να ρχίσουμε σιγά σιγά την συζήτηση...
Δεν μας έχεις πει τις διαστάσεις του χώρου σου καθώς επίσης και τς ανάγκες σοτυ γιά εντάσεις.Αυτο το λέω γιατί εαν θέλεις κάπως αρκετά γκάζια μάλλον θα πρέπει να ξεχάσεις τον Marantz και να στραφείς προς άλες λύσεις, όπως αυτη του Pioneer που λές και εσύ.
Εαν πάλι αυτο δεν σε ενδιαφέρει και πολύ τότε μάλον ο Marantz μαζί πιθανόν με κάποια εναλακτική σε Denon να αποτελούν τις καλύτερες επιλογές γιά εσένα.
Πάμε στα των ηχείων πρώτα, αλά πριν συνεχίσουμε θα ήθελα να σε ρωτήσω ,γιατί ηχεία δαπέδου σε αυτά τα χρήματα;υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος;

Καλημερα Γιαννη,

σε ευχαριστω για το θερμο καλωσορισμα.

Οι διαστασεις του χωρου (δηλ. σαλονιου) προς το παρον ειναι 30 τετραγωνικα. Λεω προς το παρον γιατι το σπιτι ειναι σε ενοικιο και μαλλον το επομενο σπιτι που θα αγοραστει μαλλον θα εχει μεγαλυτερο σαλονι. Τωρα επειδη γενικα δεν μου αρεσει η τηλεοραση να μπενει στο σαλονι και μιας που εχει το σπιτι ενα εξτρα δωματιο, εχω βαλει τηλεοραση και διαφορα αλλα στο playroom. Στο επομενο σπιτι που δεν ξερω αν θα εχω την δυνατοτητα να εχω το εξτρα δωματιο μαλλον θα μπουνε ολα μαζι.
Για αυτο το λογο ψαχνω κατι καλο που να 'ταιριαζει' και στα 2 σπιτια. Για αυτο και κατεληξα στο 7.1 και οχι δικαναλο ενισχυτη.

Τα 'τερμα γκαζια' φυσικα δεν με πολυ ενδιαφερον εκτος και αν γινει κανα παρτακι μια φορα στα 2 χρονια. Απο την αλλη θα ηθελα ο ενισχυτης να εχει HDMI και USB μιας και αν τελικα πανε τηλεοραση και ενισχυτης μαζι στο ιδιο δωματιο να εχω την δυνατοτητα ενος Home Cinema.

Τα ηχεια τωρα... επειδη το σαλονι δεν ειναι μεγαλο σε αυτο το σπιτι σκεφτομαι να βαλω 2 επιδαπεδια ξυλινα για να ταιριαξω τα επιπλα και φυσικα να εχει και ενα λογο η συζηγος. Τα JBL και Canton βγαζουν μια σειρα στα 600 euros που ειναι στο χρωμα της υπολοιπης τραπεζαριας. Επισης απο τον πατερα μου παντα μου ελεγε οτι τα ξυλινα εχουνε καλυτερη ακουστικη... Φυσικα δεν ξερω αν ισχυει!

Αυτα τα ολιγα και ελπιζω να σε διαφωτισα για να μου δωσεις τα φωτα σου!

φυσικα και εαν εχεις αλλες προτασεις τελειως διαφορετικες απο αυτα που βρηκα απο την μινι ερευνα... ειναι αποδεκτες και ευπροσδεκτες.

Με εκτιμηση,
Πανος

PS: εκτος απο το HDMI που θα πρεπει να ειναι μιας και για αυτο αγοραζω 7.1 και οχι δικαναλο, θα ηθελα και μια USB εισοδο. Βεβαια απο το ψαξιμο ειδα οτι ο μονος που βγαζει USB σε λιγα λεφτακια ειναι ο Pioneer 918V. Εχετε τιποτα αλλο στα υπ οψιν?