Ραδιοενισχυτής AV DENON AVR-4306

jpaudio

AVClub Enthusiast
19 June 2006
765
Μεσσόγεια
Πωλείται ο κορυφαίος ραδιοενισχυτής της DENON AVR-4306 7.1 κανάλια, χρώματος τιτανίου, με θύρα Ethernet για διαδικτυακό ραδιόφωνο, άψογη-καινούργια κατάσταση και ποιότητα. Τα σχόλια περιτεύουν για τον καλύτερο Ραδιοενισχυτή της DENON. Αγοράστηκε πριν 8 μήνες, βρίσκεται μέσα στην περίοδο της εγγύησης και φυσικά υπάρχουν όλα τα παρελκόμενά του (συσκευασία, κουτί, manual).
Πωλείται λόγω αναβάθμισης σε προενισχυτή AV και διακριτούς τελικούς για κάθε κανάλι. Τιμή 1800 € τελική.
Για άμμεση επικοινωνία, τηλέφωνο στο 6932 986004 ή ΡΜ.
Φιλικά,
Γιάννης

σορι αν φαινομαι σπαστικος αλλα αν αυτος ειναι ο καλυτερος ενισχυτης της denon ο α 11 και ο xv τι ειναι?
και με 1600 χτυπαω τον 4808 που εχει και τα φρεσκα φορμα και hdmi 1,3 πανω
σορυ παλι αλλα δεν θα παρω

Κι εγω έχω τον ίδιο αγορασμένο περυσι τον Δεκέμβριο απο Ελλάδα (δηλαδή πριν 10 μήνες) και μου στοίχισε 1850 σε 6 άτοκες δόσεις!
Συμφωνώ ότι ο ενισχυτής είναι πολύ καλός αλλά τον ζητάς πολλά και επιπλέον τα ακριβά κομμάτια πωλούνται δύσκολα (υποθετω ότι καινούργιο μπορεί κανείς να τον βρει ακόμη φτηνότερο σήμερα!).
Επίσης (αν θες να τον δώσεις) κάνε και κάποια πληρέστερη παράθεση τεχνικών προδιαγραφών/φωτογραφιών και τόνισε και τα ατού του που δεν έχουν άλλοι (όπως το ιντερνετικό ραδιόφωνο, την προηγούμενη μία ώρα διάβαζα ενα περιοδικό και άκουγα με τα ακουστικά ένα ραδιοσταθμό country απο την Manitoba του Καναδά με άψογη ποιότητα ήχου!)

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
- φίλε argi, μιλάμε για ραδιοενισχυτή σε κατηγορία τιμής αυτής το 4306. Δεν
σου ζήτησε κανεις να πάρεις και ναι, γίνεσαι λιγάκι σπαστικός... (sorry)
- Φίλε Βόρειε, έχεις λίγο δίκιο για τα ακριβά κομμάτια αλλά άλλο οι
ιντρερνετικές αγορές και άλλο οι ζωντανές.
- Φίλε akren ισχύουν τα ίδια και για σένα.

Νομίζω πως τα σχόλια σε αγγελίες ανεξερέτως κατηγορίας ή τιμής δεν βοηθούν. Παρεξηγίσημα είναι, χρήσιμα όχι.
Φιλικά,
Γιάννης
Υ.Γ. Ελπίζω το απόγευμα αυτοί που θα τον δουν να έχουν διαφορετική γνώμη.

Αγαπητέ μου δεν μπορείς να βγαίνεις να πουλάς κάτι σε ένα φόρουμ χωρίς να μπορούμε να το σχολιάσουμε. Οφείλουμε να προστατέψουμε τους συμφορουμίτες μας αν βλέπουμε τέτοιες τιμές.
Αν δεν θες σχόλια από κάτω υπάρχουν και οι εφημερίδες...

σε αλλο σημειο ανεφερα τετοιου ειδους συμπεριφορες
απο καποια αλλα μελη αγοραζουν κατι ( δεν εχει σημασια ακριβα η φτηνα)
και νομιζουν οτι θα το πουλησουν οσο θελουν
δικαιωμα τους βεβαια και αναφαιρετο
οπως και δικο μας οτι βλεπουμε να το λεμε
οπως ειπε και ο κωστας
οτι εχει πανω απο 15 ευρω ειναι πανακριβο
εκτος βεβαια και μας το χαρισουνε

Θα συμφωνησω με Αrgi & Nektar...
Καπου λενε οτι οταν "ανοιγει το κουτι", το 30% κανει φτερααα...

jpaudio εγω θελω να πουλήσεις τον ενισχυτή σε "σωστή τιμή" γιατι τον έχω και ξέρω ότι είναι καλός, αλλά ..όπως είδες τον ζητάς ήδη περισσότερο απο όσο πουλιέται πλέον καινούργιος σε ελληνικό μαγαζί! Δεν ξέρω πόση θαπρεπε ναναι η σωστή τιμή αλλά κι εγω θεωρώ επιβεβλημένη την παρέμβαση μελών, όταν η τιμή που ζητείται υπερβαίνει την τιμή πώλησης καινούργιου ίδιου προιόντος. Αν κάποιος "τσιμπήσει" και τον παρει και δει μετά το λινκ με την τιμή που θα μπορούσε να τον βρει καινούργιο δεν νομίζεις πως θα αισθανθεί ..τουλάχιστον ηλίθιος και δεν θα κατηγορήσει (με το δίκιο του) όλο το φόρουμ ότι "ξέραμε και δεν μιλάγαμε";

jpaudio εγω θελω να πουλήσεις τον ενισχυτή σε "σωστή τιμή" γιατι τον έχω και ξέρω ότι είναι καλός, αλλά ..όπως είδες τον ζητάς ήδη περισσότερο απο όσο πουλιέται πλέον καινούργιος σε ελληνικό μαγαζί! Δεν ξέρω πόση θαπρεπε ναναι η σωστή τιμή αλλά κι εγω θεωρώ επιβεβλημένη την παρέμβαση μελών, όταν η τιμή που ζητείται υπερβαίνει την τιμή πώλησης καινούργιου ίδιου προιόντος. Αν κάποιος "τσιμπήσει" και τον παρει και δει μετά το λινκ με την τιμή που θα μπορούσε να τον βρει καινούργιο δεν νομίζεις πως θα αισθανθεί ..τουλάχιστον ηλίθιος και δεν θα κατηγορήσει (με το δίκιο του) όλο το φόρουμ ότι "ξέραμε και δεν μιλάγαμε";

Eίναι αυτό που λέμε 'Προστασία του Καταναλωτή'.

Συμφωνω κι εγω με τα παραπανω. Ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο καποια μελη του φορουμ να προσπαθουν να πουλησουν πραγματα σε αλλα μελη πανω απο την κανονικη τους τιμη.Επισης να ευχαριστησω και ολους οσους μας ενημερωνουν για τετοιες ενεργειες.

Εγω δεν θα το κατεκρινα.Παιδια,αν ειναι ακριβη η τιμη που βαζει ο φιλος,ΟΚ.Σωστα κανετε και του το λετε.Απο εκει και περα,αν πουλαει φθηνα η' ακριβα,ειναι δικο του θεμα.Επεισης αν κανει 1600 και μπορεσει και τον πουλησει 1800 πχ και παλι καλα κανει γιατι σημαινει οτι υπαρχει καποιος στην αγορα που τοσα δινει για το συγκεκριμενο μηχανημα.Γιατι παμε εναντια στην "φυση"?Ολα ειναι θεμα προσφορας κ ζητησης,καλα κανουμε και το αναφερουμε,οποιος δεν θελει ομως δεν παιρνει....Απλα και ομορφα.

Αγαπητοί φίλοι,
δεκτά όλα τα σχόλιά σας. Απλά μερικές φορές φαίνεται σαν να είναι το σπόρ του ελεύθερου χρόνου σας! Ο φίλος Παναγιώτης είπε κάτι σωστό: κανόνες προσφοράς και ζήτησης! Ο ραδιοενισχυτής αγοράστηκε στην τιμή των 2000 και νόμιζα και νομίζω ακόμα ότι για την μηδαμινή χρήση του τα αξίζει. Αν σε οποιοδήποτε Ιντερνετικό ή ζωντανό κατάστημα έχει λιγότερο ή το ίδιο αυτό είναι θέμα χρόνου και του εκάστοτε δυναμικού αγοραστή να το ψάξει. Φορουμοπατέρες του τύπου "προστατεύω τα μέλη από μια κακή αγορά" δεν έχουμε ανάγκη! Άλλωστε πόσοι έχουν βγει με post και να πούν για μια καλή τιμή που βρήκαν-πέτυχαν για κάτι που αγόρασαν; (Powerbuy και προσφορές καταστηματων είναι κάτι διαφορετικό) Το είπα και στην αρχή, όποιος θεωρεί την τιμή ακριβή, ή το διαπραγματεύεται, όπως έχω κάνει πολλές φορές εγώ αγοράζοντας από άλλα μέλη αυτού εδώ του Forum ή απλά το αγνοεί. Απλά θα ήθελα να έβλεπα τις αντιδράσεις των αντιδραστικών όταν θα ήθελαν να πουλήσουν κάτι δικό τους...
Ας σταματήσει λοιπόν εδώ αυτή η φιλολογία.
Και για την ιστορία, ο ραδιοενισχυτής πουλήθηκε εχθές το απόγευμα στα 1650. Καλορίζικος στον φίλο Μιχάλη. Του χρωστάω και ένα setup μόλις βρω τον χρόνο.
Φιλικά,
Γιάννης

Last edited:
Εγω δεν θα το κατεκρινα.Παιδια,αν ειναι ακριβη η τιμη που βαζει ο φιλος,ΟΚ.Σωστα κανετε και του το λετε.Απο εκει και περα,αν πουλαει φθηνα η' ακριβα,ειναι δικο του θεμα.Επεισης αν κανει 1600 και μπορεσει και τον πουλησει 1800 πχ και παλι καλα κανει γιατι σημαινει οτι υπαρχει καποιος στην αγορα που τοσα δινει για το συγκεκριμενο μηχανημα.Γιατι παμε εναντια στην "φυση"?Ολα ειναι θεμα προσφορας κ ζητησης,καλα κανουμε και το αναφερουμε,οποιος δεν θελει ομως δεν παιρνει....Απλα και ομορφα.

Ελα βρε Παναγιωτη τι προσφορα-ζητηση λες και εσυ ? Στυγνη κοροιδια ειναι..απλως εκεινος ο κακομοιρος αγοραστης δεν γνωριζε...δεν ηξερε που να ψαξει...ποιον να ρωτησει...και την πατησε....

να το πω απλα
τον 6 του 03 αγορασα ενα πιονεερ 2011 σε λιγοτερο απο χρονο τον εδωσα απο 1350 τον εδωσα 600 κοροιδο ημουν η δεν ηθελα να τον δωσω περισοτερα. Απλα αν θες να δωσεις κατι. Καλο ειναι να εχει τιμη που να μπορει να δωθει,αλλα και να μην ειναι προκλητικη
τον 12 του 04 αγορασα ενα πιονεερ AX5AiS στα 1500 ευρω τον 9 του 05 σε λιγοτερο απο ενα χρονο τον εδωσα 600 ευρω παλι θυμα ημουν
δεν ειναι ωραιο να παιζουμε με την νοημοσυνη καποιων, και την αγνοια καποιων αλλων

Απάντηση: Re: Ραδιοενισχυτής AV DENON AVR-4306

Αγαπητοί φίλοι,
δεκτά όλα τα σχόλιά σας. Απλά μερικές φορές φαίνεται σαν να είναι το σπόρ του ελεύθερου χρόνου σας! Ο φίλος Παναγιώτης είπε κάτι σωστό: κανόνες προσφοράς και ζήτησης! Ο ραδιοενισχυτής αγοράστηκε στην τιμή των 2000 και νόμιζα και νομίζω ακόμα ότι για την μηδαμινή χρήση του τα αξίζει. Αν σε οποιοδήποτε Ιντερνετικό ή ζωντανό κατάστημα έχει λιγότερο ή το ίδιο αυτό είναι θέμα χρόνου και του εκάστοτε δυναμικού αγοραστή να το ψάξει. Φορουμοπατέρες του τύπου "προστατεύω τα μέλη από μια κακή αγορά" δεν έχουμε ανάγκη! Άλλωστε πόσοι έχουν βγει με post και να πούν για μια καλή τιμή που βρήκαν-πέτυχαν για κάτι που αγόρασαν; (Powerbuy και προσφορές καταστηματων είναι κάτι διαφορετικό) Το είπα και στην αρχή, όποιος θεωρεί την τιμή ακριβή, ή το διαπραγματεύεται, όπως έχω κάνει πολλές φορές εγώ αγοράζοντας από άλλα μέλη αυτού εδώ του Forum ή απλά το αγνοεί. Απλά θα ήθελα να έβλεπα τις αντιδράσεις των αντιδραστικών όταν θα ήθελαν να πουλήσουν κάτι δικό τους...
Ας σταματήσει λοιπόν εδώ αυτή η φιλολογία.
Και για την ιστορία, ο ραδιοενισχυτής πουλήθηκε εχθές το απόγευμα στα 1650. Καλορίζικος στον φίλο Μιχάλη. Του χρωστάω και ένα setup μόλις βρω τον χρόνο.
Φιλικά,
Γιάννης

Ρε φίλος, το ότι κατάφερες να πουλήσεις τον ενισχυτή σε αυτή την τιμή μαγκιά σου!
Εγώ προσωπικά όμως όταν βλέπω αγγελίες που ψάχνουν για κορόιδα θα επεμβαίνω και αν θέλουν οι διαχειριστές ας με μπανάρουν. Να κάνω τον μ***α όμως αποκλείεται.

Φορουμοπατέρες του τύπου "προστατεύω τα μέλη από μια κακή αγορά" δεν έχουμε ανάγκη!
Δεν έχεις εσύ, έχουν όμως όλοι οι υπόλοιποι που δεν θέλουν να πιαστούν κορόιδα.

Απλά θα ήθελα να έβλεπα τις αντιδράσεις των αντιδραστικών όταν θα ήθελαν να πουλήσουν κάτι δικό τους...

Είσαι από τους ελάχιστους που βγήκαν να πουλήσουν μεταχειρισμένο πράγμα ακριβότερα από την αξία του ως καινούριο. Οπότε αντιδραστικός είσαι εσύ και όχι εμείς.

Bye!

Απάντηση: Re: Ραδιοενισχυτής AV DENON AVR-4306

Φιλικά,
Γιάννης

Tον πήρε και 1 ακριβώτερο από ότι θα τον αγόραζε καινούργιο εδώ: http://www.best-buy.gr/showprod.php?aa=2340

Καλό! :firstprize:

Αγαπητοί,
νομίζω ότι δεν διαβάζετε καλά ή διαβάζετε αυτά που σας συμφέρουν... Θα σας παρακαλέσω πολύ όμως να σταματήσουμε εδώ. Ούτε όρεξη για φιλονικίες έχω ούτε είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω σε όλα αυτά που λέτε.
Ευχαριστώ πάντως για τα σχόλιά σας.
Πάντα φιλικά,
Γιάννης
Υ.Γ. Αυτό και τέλος, φίλε komhst, το συγκεκριμένο Ιντερνετομάγαζο χρεώνει έξοδα αποστολής, αντικαταβολής, και θέλει 1 εβδομάδα για να τον φέρει. Α και τεχνικός για να τον στήσει...Τελικά ο φίλος Μιχάλης κάτι κέρδισε...

Last edited:
Υ.Γ. Αυτό και τέλος, φίλε komhst, το συγκεκριμένο Ιντερνετομάγαζο χρεώνει έξοδα αποστολής, αντικαταβολής, και θέλει 1 εβδομάδα για να τον φέρει. Α και τεχνικός για να τον στήσει...Τελικά ο φίλος Μιχάλης κάτι κέρδισε...[/QUOTE]

Τη αχαριστία,έπεται η...αναισχυντία!!!!!!Κατι ηξεραν τελικά οι αρχαίοι ημών πρόγονοι!!!

Το εχω ξαναπει και στο παρελθον. Το ποσο πουλαει ο καθενας ειναι δικαιωμα του. Δεν βλεπω να πιεσε κανεναν ο πωλητης να αγορασει. Επισης δικαιωμα και υποχρεωση θεωρω οτι ειναι και τα μελη απεναντι στα μελη να ενημερωνουν αν κατι τους φανει ακριβο για used προιον που πωλειται εδω μεσα. Μεχρι εκει ομως. Μια αναφορα αρκει. Αλλο η ενημερωση και αλλο η διαμαχη και οι προσωπικες αντιπαραθεσεις με τον καθε πωλητη.

Σας ευχαριστω.