Ραδιoενισχυτής με Ethernet και HDMI

polisv

Established Member
7 October 2007
205
NIKAIA
Εχω δεί τον YAMAHA 3800.
Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση με ανάλογο κόστος;
Ευχαριστώ

φιλε μου ψαξε λιγο για αγορα Onkyo απο γερμανια.
θα ξοδεψεις τα μισα χρηματα και θα παρεις κατι με καλυτερα χαρακτηριστικα.
κοιτα λιγο εδω http://www.technikdirekt.de/main/en...71621/-/article-onkyo-tx-nr-906-schwarz.html?

τα μεταφορικα δεν ειναι απαγορευτικα. εγγυηση εχεις απο την γερμανια και οχι απο την ελληνικη αντιπροσωπεια .ομως σπανια βγαζουν προβληματα.

ασε που η διαφορα τιμης επιτρεπει να το παρεις και να το στειλεις καμια 10ρια φορες:aetsch::aetsch:

Ακριβως φιλε μου ,εμεις αγορασαμε(δηλ.ερχονται) απο Γερμανια onkyo 906 με τα χαρακτιριστικα που θελεις στα 1298 + 22 μεταφορικα !!
Τωρα εαν θελεις κατι απο Ελλαδα τοτε παμε σε Yamaha /Denon και παιρνεις καλη τιμη απο Κοσμα στη στοα Φεξη !! Ετσι απλα !

Απάντηση: Re: Ραδιoενισχυτής με Ethernet και HDMI

Ακριβως φιλε μου ,εμεις αγορασαμε(δηλ.ερχονται) απο Γερμανια onkyo 906 με τα χαρακτιριστικα που θελεις στα 1298 + 22 μεταφορικα !!
Τωρα εαν θελεις κατι απο Ελλαδα τοτε παμε σε Yamaha /Denon και παιρνεις καλη τιμη απο Κοσμα στη στοα Φεξη !! Ετσι απλα !
Εμένα γιατί μου βγάζει 1826 ευρώ;
http://www.technikdirekt.de/main/en...SESSIONID=00000&landingCountry=gr&language=en

Καλημερα, Η τιμή που μας εκανε ειναι 1298 στον 906 ,αυτο που βλέπεις εσυ ειναι η τυπική τιμή της ιστοσελίδας του !
Εαν σε ενδιαφερει πραγματικα μπορω να εποικινωνησω με το Ματτιας και και να του στειλω τα στοιχεια σου για να παραγγειλεις απο το site τους.
Εαν θέλεις στειλε μου PM με τηλέφωνο για να σου πω λεπτομέρειες.
Καλή Σαρακοστή

Ναι και ο Αντρεας μας εχει την ιδια άλή τιμή αλλα για τον συγκεκριμένο θα χρειαστείς περιπου απο 80-105 ευρω μεταφορικά, ενω ο Ματτιας χρεωνει 22 ευρω και εαν σε προλαβαιναμε θα περναμε 3 ΑV με 22 ευρω μονο !!

Εξαρτατε απο που θα ψωνίσεις! Ο τεκνικνταιρεκτ (Ματιας) εχει μονο καρτες χωρις εχτρα χρεώσεις, ο Σλοπεν (Ανδρεας) εχει 3 τροπους : a)προπληρωμή μεσω τράπεζας ,β) με πιστωτικές με 2% εχτρα χρέωση γ) με αντικαταβολή + 20 ευρώ. με δεδομενο τα 31 κιλα συσκευασμενος πας στα 70ευρω + 20 αντικαταβολη στην καλυτερη των περιπτωσεων !
Για περισσότερα παρε με τηλεφωνο 6972-254119 Χρηστος!