ραδιοφωνικος ηχος στα ηχεια

pete911

New member
15 July 2010
42
παρατηρησα οτι ακουγεται ραδιοφωνο απο τα ηχεια μου triangle quartet οταν αναβω τον ενισχυτη t.a.c 834 με ολες τις πηγες σβηστες. τις πρωινες ωρες ακουγεται λιγο και το απογευμα πιο εντονα. πως μπορω να σταματησω το φαινομενο αυτο?

Πιτσιρικας ακουγα ραδιοφωνο απο το πικαπ.
Ο πατερας μου ηταν ηλεκτρολογος-ηλεκτρονικος
και μου εξηγησε οτι δεν προκειται για μαγεμενη συσκευη.

Πιτσιρικας ακουγα ραδιοφωνο απο το πικαπ.
Ο πατερας μου ηταν ηλεκτρολογος-ηλεκτρονικος
και μου εξηγησε οτι δεν προκειται για μαγεμενη συσκευη.

Ακριβώς.
It is called "Φώραση". :smile:

το εκανα και ο ηχος δυναμωσε πολυ και εγινε σαν βομβος ο οποιος παρεμεινε και αφου επανασυνδεσα το πικ απ

αποσυνδεσα ολες τις πηγες απο τον ενισχυτη και εξαφανιστηκε ο βομβος αλλα το πρωτο προβλημα παραμενει ακομα και μονο με τα ηχεια συνδεδεμενα .

ενα καλο πολυμπριζο οπως isotek και καλυτερα καλωδια ρευματος θα ελυνε το προβλημα?

προεκυψε κι αλλο θεμα- οταν ανοιγω το φως ακουγεται ενα τσαφ απο τα ηχεια οπως και οταν σβηνω το ενισχυτη .

προεκυψε κι αλλο θεμα- οταν ανοιγω το φως ακουγεται ενα τσαφ απο τα ηχεια οπως και οταν σβηνω το ενισχυτη .
Αυτό το έλυσα παίρνοντας ρεύμα από την μπρίζα του air condition, που δεν έχω.
"Dedicated" γραμμή επαρκούς διατομής και, για καλή μου τύχη, κοντά στα μηχανάκια.
Αν έχεις κι εσύ τη δυνατότητα δοκίμασέ το φτιάχνοντας ένα πολύμπριζο με τρίκλωνο δυομισάρι καλώδιο (3x2.5) κατά προτίμηση θωρακισμένο.
Υπάρχει thread γι' αυτά...

*Και να έχεις air condition, μπορείς να πάρεις από την μπρίζα του. Αρκεί να μην δουλεύει όταν ακούς.

Last edited: