Τώρα τελευταία έπεσαν στα χέρια μου κάποια κομμάτια από κόντρα πλακέ σημύδας (ελαφρύ και πολύ σκληρό, με πάχος 15 & 20 χιλιοστά) και τα δοκίμασα κάτω από συσκευές (μέχρι και ράφια σχεδιάζω να φτιάξω). Επίσης τα δοκίμασα και απ' ευθείας κάτω από πλακέτες στις ιδιοκατασκευές μου (χωρίς αποστάστες ανάμεσά τους). Τα αποτελέσματα; Σας δίνω την ιδέα και δεν θα σας προκαταβάλω, το μόνο που θα σας πω είναι ότι αξίζει να το δοκιμάσετε [θα εκπλαγείτε
].
Το κόστος του υλικού είναι χαμηλότερο από το καλής ποιότητας κοντρα πλακέ θαλάσσης (το ευρωπαϊκό, όχι το κινέζικο) και σας προτρέπω να το δοκιμάσετε (πρέπει να μπορέσετε να το βρείτε σε καλά φτιάξτο μόνο σου μαγαζιά). Όπως είπα πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο η δοκιμή... Και μην αρχίσετε αν το μέτρησα και άλλα τέτοια χαριτωμένα (εγώ εμπιστεύομαι τ' αυτιά μου), μια ιδέα σας δίνω. Ευχαριστώ για το χρόνο σας...

Το κόστος του υλικού είναι χαμηλότερο από το καλής ποιότητας κοντρα πλακέ θαλάσσης (το ευρωπαϊκό, όχι το κινέζικο) και σας προτρέπω να το δοκιμάσετε (πρέπει να μπορέσετε να το βρείτε σε καλά φτιάξτο μόνο σου μαγαζιά). Όπως είπα πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο η δοκιμή... Και μην αρχίσετε αν το μέτρησα και άλλα τέτοια χαριτωμένα (εγώ εμπιστεύομαι τ' αυτιά μου), μια ιδέα σας δίνω. Ευχαριστώ για το χρόνο σας...