ΡΑΓΙΣΜΑ ΟΘΟΝΗΣ ΣΕ PANASONIC PLASMA 55ST60

Papailiasgt

New member
9 November 2013
61
1,5 χρονο τηλεοραση και με ενα ανεπαισθητο χτυπημα στο πλαστικο πλαισιο της τηλεοαρασης μου ραγισε το τζαμι.τι συνεβη δεν μπορω να καταλαβω,υπαρχει τζαμι και μεσα στο πλαισιο??????παιδια γνωριζεται αν φτιαχνονται η plasma?????παω να σκασω

χωρις να είμαι ειδικος, αυτό δεν μου ακούγεται καλό.
δεν ξερω κατά ποσο σε συμφερει να την επισκευασεις ή να πάρεις μια καινουργια, περίμενε λιγο και τα παιδια που είναι πιο κατατοπισμένα να σου απαντησουν.
εγω θα επαιρνα τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια να ρωτησω για το κοστος επισκευης και αναλόγως κρινεις.

Απάντηση: Re: ΡΑΓΙΣΜΑ ΟΘΟΝΗΣ ΣΕ PANASONIC PLASMA 55ST60

ευχαριστώ πολυ για την απαντησή σου!!
χωρις να είμαι ειδικος, αυτό δεν μου ακούγεται καλό.
δεν ξερω κατά ποσο σε συμφερει να την επισκευασεις ή να πάρεις μια καινουργια, περίμενε λιγο και τα παιδια που είναι πιο κατατοπισμένα να σου απαντησουν.
εγω θα επαιρνα τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια να ρωτησω για το κοστος επισκευης και αναλόγως κρινεις.

Απ' όσο ξέρω, το κάλυμμα μπροστά από την οθόνη είναι πλαστικό, αλλά η ίδια η οθόνη είναι γυάλινη. Αν έχει σπάσει η ίδια η οθόνη, δεν θα δουλεύουν τα pixel. Αν δουλεύουν, τότε μάλλον έχει σπάσει το κάλυμμα. Δεν ξέρω όμως αν αλλάζει το κάλυμμα μόνο του.

Απάντηση: Re: ΡΑΓΙΣΜΑ ΟΘΟΝΗΣ ΣΕ PANASONIC PLASMA 55ST60

αυτο ειναι το απιστευτο οτι χτυπηθηκε στο πλαισιο της τηλεορασης και εσπασε η οθονη και οχι το καλυμμα.δεν μπορω να το πιστεψω πω συνεβει αυτο
Απ' όσο ξέρω, το κάλυμμα μπροστά από την οθόνη είναι πλαστικό, αλλά η ίδια η οθόνη είναι γυάλινη. Αν έχει σπάσει η ίδια η οθόνη, δεν θα δουλεύουν τα pixel. Αν δουλεύουν, τότε μάλλον έχει σπάσει το κάλυμμα. Δεν ξέρω όμως αν αλλάζει το κάλυμμα μόνο του.