ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ Supreme Member 29 June 2006 4,393 20 February 2008 #1 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801644 Καλό και πτηνό.
Δημήτρης Δημητρακούδης Super Moderator Staff member 18 June 2006 27,699 \\Ελλάδα\Αθήνα\Ν.Ιωνία 20 February 2008 #2 Χαριτωμένο, αλλά εγώ αν ήταν να πάω σε τέτοια υλοποίηση, θα προτιμούσα αυτό. Είναι λίγο πιο ακριβό, αλλά είναι εύκολο στο βάλε-βγάλε των δίσκων, και επιπλέον έχει ρύθμιση για τις στροφές του ανεμιστήρα (βασικό...).
Χαριτωμένο, αλλά εγώ αν ήταν να πάω σε τέτοια υλοποίηση, θα προτιμούσα αυτό. Είναι λίγο πιο ακριβό, αλλά είναι εύκολο στο βάλε-βγάλε των δίσκων, και επιπλέον έχει ρύθμιση για τις στροφές του ανεμιστήρα (βασικό...).
Θ Θοδωρής Ρ. AVClub Addicted Member 17 June 2006 1,439 London, UK // Vevey, Switzerland 20 February 2008 #3 Με USB? Αν είχαν e-sata τα βλέπαμε, αλλά με usb και τον όγκο των σημερινών αρχείων είναι σα να πηγαίνεις να περάσεις ελέφαντα από το παράθυρο του μπάνιου...
Με USB? Αν είχαν e-sata τα βλέπαμε, αλλά με usb και τον όγκο των σημερινών αρχείων είναι σα να πηγαίνεις να περάσεις ελέφαντα από το παράθυρο του μπάνιου...
Δημήτρης Δημητρακούδης Super Moderator Staff member 18 June 2006 27,699 \\Ελλάδα\Αθήνα\Ν.Ιωνία 20 February 2008 #4 Δυστυχώς, ναι.. Γιαυτό βλέπω κάτι τέτοια και τέτοια και μου μπαίνουν ιδέες..