Rambo IV, η επιστροφή

Simos.I

Moderator
Staff member
17 June 2006
30,043
Land of Dystopia
593994

Μετά το Rocky Balboa, ήρθε η ώρα για την επιστροφή και του άλλου ρόλου που έκανε τον Σταλόνε γνωστό.
Ασφαλώς και μιλάμε για το Rambo 4! ή καλύτερα έφθασε η ώρα για σύνταξη και καιρός είναι για μια γρήγορη μπάζα, ίσως και τελευταία μπάζα πριν αποσυρθώ!
Ακούγεται ότι παραδόξως πρόκειται για μια καλή ταινιούλα δράσης με τον γερό Σταλλόνε σε "κέφια".

Η υπόθεση γνωστή λίγο πολύ σε όλους και παριλαμβάνει τον καλό John Rambo, να τρέχει πάνω κάτω σκοτώνοντας τους κακούς.
Στην εν λόγω παραγωγή, προσπαθεί να σώσει μια ομάδα χριστιανών ακτιβιστών που παλεύουν για τα πολιτικά δικαιώματα.

Η Ταϊλάνδη, φιλοξενεί αυτή την φορά τα γυρίσματα και η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 25 Μαϊου 2008.
Ας κάνουμε υπομονή μία μικρή δόση από το πολυαναμενόμενο Rambo στο τρέϊλερ που ακολουθεί.

Last edited:
Απάντηση: RAMBO IV, η επιστροφή

Η Ταϊλάνδη, φιλοξενεί αυτή την φορά τα γυρίσματα και η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 25 Μαϊου 2008.
Ας κάνουμε υπομονή μία μικρή δόση από το πολυαναμενόμενο Rambo στο τρέϊλερ που ακολουθεί..

Eιναι αδυνατο να κανω υπομονη μεχρι 25 Μαιου .. !
καποια βοηθεια .

.

Last edited:
Re: RAMBO IV, η επιστροφή

Στέλιο μου, πώς θ' αντέξεις τέτοια αγωνία;

Βάλε τα προηγούμενα Ράμπο να πάρεις τη δόση σου να ηρεμήσεις! :flipout:

Re: Απάντηση: RAMBO IV, η επιστροφή

Ας κάνουμε υπομονή μία μικρή δόση από το πολυαναμενόμενο Rambo στο τρέϊλερ που ακολουθεί..

Eιναι αδυνατο να κανω υπομονη μεχρι 25 Μαιου .. !
καποια βοηθεια .

.

Aγαπητέ Στέλιο,

είσαι φαν του Συλβέστερ?

Απλα αψογη.Πιστευω οτι ειναι η καλυτερη ταινια απο οσες εχουν βγει.

Το Rocky Balboa ήταν συμπαθητικό, αλλά πολύ φοβάμαι πως αυτή η ταινία θα είναι μεγάλη πατάτα.... Μακάρι να με διαψεύσει ο Σταλόνε.

Εγώ ΔΕΝ έπαθα πλάκα!!
Μάπα!!
Και σκοτώνει μόνο 263 κακούς.....γέρασε!!

Πολύ καλή και επαγγελματική δουλειά. Κανένα για τις ταινίες του Τζακ Νόρις έχεις που είναι και της μόδας;;; :twoguns::twoguns::twoguns:

Φοβερά stats....:worshippy:

Πάντως απο ότι βλέπω στο 4 δεν σκότωσε κανένα topless... (Πού να τρέχεις στα γυμναστήρια σε τέτοια ηλικία....)
Βέβαια έχει γίνει πολύ γρήγορος αφού μόλις δύο φορές πρόλαβαν να τον πυροβολήσουν... (εννοείται χωρίς να τον πετύχουν - αντανακλαστικά ninja)..
Τέλος από τα stats το 1 σε σχέση με το 4 μοιάζει με κοινωνική κομεντί...

Ειστε καπως προκατειλλημενοι ή μου φαινεται?
Εχετε δει τη σκηνη, σε καποιο προσφατο JAMES BOND, οπου το ουζι του πρωταγωνιστη φευγει απο τα χερια του και ετσι οπως πεφτει στη σκαλα στριφογυριζοντας και μεχρι το τελευταιο σκαλοπατι συνεχιζει να πυροβολει μονο του και σκοτωνει ολους τους "κακους"?
Εγω οταν το ειδα αυτο, ειπα τυφλα να ´χει ο Ράμπο!!!!!!!!!!!! και καθε αλλη αμερικανια.:violent-smiley-030: