Random click απο AVR... να ανησυχώ?

predatorGR

Established Member
20 June 2011
292
εδω και μερικες μερες ακουω τυχαια κλικ απο τον Pioneer LX-56 μου. ειναι ακριβως το ιδιο κλικ που κανει οταν αλλαζω πηγη. απλα το κανει τυχαια αλλα σχετικα συχνα δηλαδη μια φορα στα 5 λεπτα. ενα κλικ και τελος.
παιζει να εχει να κανει με ρευματα, δηλαδη να ειναι καποια μικρη αυξηση η πτωση της τασης? αν και εχει σταθεροποιητη η γραμμη. μηπως εχει να κανει που πλεον τραβαει και το κλιματιστικο για τι θερμανση ρευμα? μερικες φορες οταν το κανει βλεπω και στα φωτα ενα μικροτρεμοπαιγμα.
διαβασα σε ενα αλλο forum οτι ενας denon που εκανε παρομοια κλικ μετα απο λιγο ψοφησε το hdmi board του.
παιζει να παθει ζημια? να ανησυχω?
το θεμα ειναι οτι τον εχω παρει απο γερμανια και δεν ειναι και οτι πιο οικονομικο να τον στελνω για service, απλα επειδη ειναι ακομα εντος εγγυησης αν ειναι κατι που λυνεται καλυτερα να γινει τωρα.
τι λετε?

Re: random click απο AVR... να ανησυχω?

πηρα τηλ στη γερμανια και μου ειπαν να αλλαξω πριζα. τον εβγαλα απο τον σταθεροποιητη τασης και το φαινομενο σταματησε. τι παιζει,τον ενοχλει ο σταθεροποιητης? υποτιθεται τον εβαλα για να προστατευει το avr οχι να του δημιουργει προβλημα. παραξενο...