Όπως λέει και ο τίτλος του νήματος, θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με μια επικείμενη αγορά μου. Έχω το DAC της Naim, το οποίο μέχρι πρότινος συνέδεα με το PC μου μέσω του Μ2tech hiface. Ωστόσο πρόσφατα αναβάθμισα τον υπολογιστή, ο νέος έχει μόνο USB 3.0 και το Μ2tech σταμάτησε να λειτουργεί σωστά. Επικοινώνησα τόσο με τον αντιπρόσωπο, όσο και με την M2tech, αλλά λύση δε βρέθηκε και το M2tech πωλήθηκε.
Το ερώτημα ειναι: να δοκιμάσω ενα άλλο περιορισμένου (έως 100 ευρώ) μετατροπέα USB σε coaxial (και ποιος θα μπορούσε να ειναι αυτός) ή να δοκιμάσω την τη μου με ενα Raspberry Pi B+ που σε συνδυασμό με το Volumio και το Digi+ υπόσχεται bit perfect coaxial έξοδο έως τα 24/192 που χρειάζομαι για το DAC;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Το ερώτημα ειναι: να δοκιμάσω ενα άλλο περιορισμένου (έως 100 ευρώ) μετατροπέα USB σε coaxial (και ποιος θα μπορούσε να ειναι αυτός) ή να δοκιμάσω την τη μου με ενα Raspberry Pi B+ που σε συνδυασμό με το Volumio και το Digi+ υπόσχεται bit perfect coaxial έξοδο έως τα 24/192 που χρειάζομαι για το DAC;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!