Re: ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ PIONEER VSX-AX4AVI-S H TON Denon AVR-3806 ?

εγω το γυρισα σε προ εδω και 2 χρονια και δεν ξαναγυρναω πισω καλη τυχη στις ακροασεις

Ρε παλικάρια αν γυρίσεις τον Pioneer σε προ για τα μπροστινα πάντα ηχεία θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα μουσικά ή το προενισχυτικό του τμήμα είναι μάπα . Έχω ένα αχ2 και δυστηχώς απο πλεύρας μουσικής είναι πολύ λίγος . Τα W που λέει ο κατασευαστής δεν είναι ούτε με σφαίρες 130 , είχα παλίοτερα ένα Technics με τοροιδή μετασχηματιστή απο τους πρώτους AV και δεν είχε καμίοα σχέση στον ήχο!!! Βέβαια απο home cinema μάπα!!!!

Re: Απάντηση: Re: ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ PIONEER VSX-AX4AVI-S H TON Denon AVR-3806 ?

o xv υποτειθεται οτι ειναι thx ultra 2 στα χαρτια βεβαια γιατι αν του βαλεις 7 ηχεια thx ultra 2 απλα ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ αρα το τσουξ παει περιπατο
Αυτό δεν το κατάλαβα.

Τι σχέση έχει η πιστοποίηση των ηχείων με την ισχύ που απαιτούν από τον ενισχυτή;

Ρε παλικάρια αν γυρίσεις τον Pioneer σε προ για τα μπροστινα πάντα ηχεία θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα μουσικά ή το προενισχυτικό του τμήμα είναι μάπα . Έχω ένα αχ2 και δυστηχώς απο πλεύρας μουσικής είναι πολύ λίγος . Τα W που λέει ο κατασευαστής δεν είναι ούτε με σφαίρες 130 , είχα παλίοτερα ένα Technics με τοροιδή μετασχηματιστή απο τους πρώτους AV και δεν είχε καμίοα σχέση στον ήχο!!! Βέβαια απο home cinema μάπα!!!!

γιατι δεν κανεις μια δοκιμη???τα watt που αναφερει ο κατακευαστης -σχεδον -ποτε δεν ειναι αυτα που πραγματικα ακους ,με εξαιρεση καποιους π.χ τους yamaha που(συνηθως) βγαζουν παραπανω απο οτι γραφουν...!!!!

Αυτό δεν το κατάλαβα.

Τι σχέση έχει η πιστοποίηση των ηχείων με την ισχύ που απαιτούν από τον ενισχυτή;

αυτο δεν το καταλαβα ουτε εγω...

εγω το γυρισα σε προ εδω και 2 χρονια και δεν ξαναγυρναω πισω καλη τυχη στις ακροασεις

εννοεις οτι γυρισες το pioneer προενισχυτη και εβαλες καποιον τελικο να οδηγησει τα ηχεια σου?

πρωτο το ultra 2 ειναι για καποια τετραγωνικα σωστα ? Ναι ,αφου ειναι λοιπον για καποια τετραγωνικα γιατι ο xv και ο ζ9 ψοφανε με 7 jamo thx ultra 2 μαλλον γιατι......... και τωρα για τον ζ9 εχει πυκνωτες μικροτερους απο τον pioneer ax5 συν μια δοκιμη στη γενητρια βλεπουμε τι βατ βγαζει καθε τι η στο exact power πικρα τα βατ του κατασκευαστη σε σχεση με το τι βγαζει καθε κουτι ασχετα αν τα χρειαζεσαι τα βατ

οχι απο τον σεπτεμβρη του 5 παιζω με προ av rotel 1068 πριν με pioneer ax5ais, pioneer ax5,denon 3805,yamaha2500,pioneer 2011,marantz 5400 and the bit goes on
I am happy for the converation

@argi

Βάζε κανα κόμμα, τελεία, άλλαζε γραμμή/παράγραφο γιατί τα post σου είναι ιδιαιτέρως κουραστικά (έως αδύνατα μερικές φορές) στο διάβασμα

Πάντα φιλικά

ΥΓ Αυτό με το THX εξακολουθώ να μην το καταλαβαίνω...

καποια στιγμη θα ανεβασω αρκετα πραματα για το τσουξ απο την ενταση ο μεχρι τα απιστευτα. Sorry για τον τροπο που γραφω ,ειμαι μοιρωδιας απο pc

αρα καταλήγουμε πως ο pioneer δεν αξίζει και πολλά ? εγώ τον θέλω για home cinema και επειδή θα τον παίζω με ηχεία TANNOY ARENA SYSTEM και δυο audio spectrum 150 αρια τι πιστευετε ??? θα με καλύψει ?? . ΑΑΑ μου αρέσει και η r & b μουσική .... τι λέτε ???