Ρε παιδιά, έφυγε ο φουνταριστός.....

Status
Not open for further replies.

Δημοκηδής

Μέλος Σωματείου
23 June 2006
10,239
Πολλοί από μας τον θυμούνται για το πνεύμα του, την οξυδέρκεια του, ίσως και την λίγο όξινη ειρωνεία του ...
Έγραψε και σε άλλα αντίστοιχα φόρα του χώρου ...

Καλό του Ταξίδι.... ήταν μόλις 52 ετών ...

χμμ δεν ειμαι απολυτα σιγουρος οτι ταυτιζονταν με τον φουνταριστο.
σε συζητησεις με μοινους γνωστους τον ειχαμε ταυτοποιησει με αλλο προσωπο.
πανω καλο του ταξιδι τουλαχιστον του zonepress...

κοίταξε, ξέρω προσωπικά πως ο Χρόνης Μπερτόλης, aka RDoherty, aka Zonepress, ήταν ο φουνταριστός ... άλλωστε και το πρώτο λινκ που έβαλα, ακόμη και τους μη γνωρίζοντες, τους κατευθύνει ...

Απάντηση: Re: Ρε παιδιά, έφυγε ο φουνταριστός.....

Είχα την εντύπωση πως επρόκειτο για το ίδιο. Ως φουνταριστός, δεν θυμάμαι, συμμετείχε καθόλου στο παρόν φόρουμ μετά τη διάλυση του avforum? Επειδή έτυχε να κάνω λογαριασμό στο τελευταίο 2 εβδομάδες πριν κλείσει, θυμάμαι πως η πρώτη συζήτηση που συμμετείχα ήταν μια ...γλωσσική που κάτι έγραφε ο ίδιος. Εάν το σωστό είναι ορθοπεδικός ή ορθοπαιδικός, εάν θυμάμαι.
Καλό του ταξίδι, ήταν ή δεν ήταν ο φουνταριστός.

Ἀλαφροΐσκιωτε καλέ, γιὰ πὲς ἀπόψε τί ῾δες·
Νύχτα γιομάτη θαύματα, νύχτα σπαρμένη μάγια!
Χωρὶς ποσῶς γῆς, οὐρανὸς καὶ θάλασσα νὰ πνένε,
Οὐδ᾿ ὅσο κάν᾿ ἡ μέλισσα κοντὰ στὸ λουλουδάκι,
Γύρου σὲ κάτι ἀτάραχο π᾿ ἀσπρίζει μὲς στὴ λίμνη,
Μονάχο ἀνακατώθηκε τὸ στρογγυλὸ φεγγάρι,
Κι᾿ ὄμορφη βγαίνει κορασιὰ ντυμένη μὲ τὸ φῶς του.

...του άρεσαν και οι ποιητικές ανα-πλασίες του άτιμου.. και η Σαπφώ ...

Last edited:

Δεν ήταν το άλλο πρόσωπο που νομίζαμε Μήτσε...

RDoherty,Zonepress,και Φουνταριστός, ήταν ο άνθρωπος που "έφυγε"......

Καλό του ταξίδι.....

Καλή ανάπαυση να έχει. Είχαμε λογοφέρει αρκετές φορές σε παλιότερα θέματα, προφανώς διαφωνούσαμε...ας μου επιτρέψει ο φίλος Δημοκηδής να διαφωνήσω για το ''λίγο όξινη'' όσον αφορά την ειρωνεία του.

Νομίζω πως το ταυτολογικό το κάλυψα... αυτό που δυστυχώς έχει σημασία είναι πως ένας ευφυέστατος (πλην δύσκολος στο διαδικτυακό νταλαβέρι) άνθρωπος, μια απίστευτα γοητευτική προσωπικότητα έφυγε τόσο νέος ... και είναι τόσο κρίμα ...

Δεν ήταν το άλλο πρόσωπο που νομίζαμε Μήτσε...

RDoherty,Zonepress,και Φουνταριστός, ήταν ο άνθρωπος που "έφυγε"......

Καλό του ταξίδι.....

Oντως...Πολύ δύσκολο να ήταν...Ο συγχωρεμένος ήταν ευφυέστατος,μορφωμένος κι εξαιρετικός χειριστής των ελληνικών...
Καλό του ταξίδι και συλλυπητήρια στους οικείους του.
Οι καυγάδες κι οι ανόητες διαφορές μας εδώ μένουν...

τελικά δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν το άλλο πρόσωπο στο οποίο όλοι αναφερθήκαμε ήταν το ίδιο....

τελικά δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν το άλλο πρόσωπο στο οποίο όλοι αναφερθήκαμε ήταν το ίδιο....
συμφωνώ απολυτως με το Δημήτρη. Το άλλο πρόσωπο ήξερε μέχρι και την κρεβατοκάμαρά μας. Και μας κάρφωνε κανονικά, όχι όλους, αλλά κάποιους. Αυτός ο γιατρός μας είναι παντελώς άγνωστος ως πρόσωπο.

εγώ λέω Βλάση ότι δεν είναι σίγουρο ότι όλοι αναφερόμαστε σε ένα (1) άλλο πρόσωπο. αλλά ενδεχομένως σε διαφορετικά άλλα...

τέλος πάντων
η ιστορία του διαδικτύου είναι μεγάλη και ήδη αρκετοί απο μας που ζήσαμε πεντε παραπάνω πράγματα ήδη αρχίζουμε και ξεχνάμε

συμφωνώ απολυτως με το Δημήτρη. Το άλλο πρόσωπο ήξερε μέχρι και την κρεβατοκάμαρά μας. Και μας κάρφωνε κανονικά, όχι όλους, αλλά κάποιους. Αυτός ο γιατρός μας είναι παντελώς άγνωστος ως πρόσωπο.

Ο εν λόγω γιατρός ,σε μένα δεν ήταν καθόλου άγνωστος,τελικά..Μολις διάβασα χτές το όνομά του συγκλονίστηκα,γιατί ηταν ο καλός μου φίλος ,έως τα 30 μας,Χρόνης ,ενας πανέξυπνος και ευφυέστατος άνθρωπος που μάθαινα νέα του και αργότερα απο κοινούς μας συμφοιτητές και συναδέλφους και ολοι έλεγαν πώς ασκεί την Ιατρική με ιδιαίτερη εγκυρότητα και αξιοπρέπεια..

Δεν μπορώ να γνωρίζω τι και ποιός τελικά ,ειδικά μεσα απο μια περσόνα του διαδικτύου..

Το μονον που θυμάμαι για την εν λόγω περσόνα ,πάντως,είναι πως οσο καιρό συμμετείχε στο παλιο avforoum είχε γράψει κάποια πράγματα για την ζωή μου,που μονον παλιος φίλος ή γνωστός μπορούσε να τα γνωρίζει...

Οταν διάβασα χτές το όνομα και την πιθανή ταύτιση έπαθα διπλό σόκ..Και γιατί αν όντως ηταν αυτός ,με γνώριζε προσωπικά,αλλά ειχε κατορθώσει να το κρύψει (παρά τις ομηρικές συγκρούσεις που ειχαν γίνει διαδικτυακά),αλλά γιατί τελικά το πιο ουσιώδες για μένα,ηταν που έμαθα με αυτο τον άχαρο τρόπο,πώς ενας παλιός μου συμφοιτητής και φίλος μιάς συγκεκριμένης παρέας,ως τα 30 μας πέθανε έτσι ξαφνικά..

Και τελικά αυτό είναι που μέτρησε παραπάνω..

Ο Χρόνης ας αναπαυθεί εν ειρήνη........

Ακόμη δεν έχω συνέλθει από το σοκ.
Ο Χρόνης ήταν πολύ καλός μου φίλος εδώ και 15 χρόνια και πάρα πολλές φορές με είχε βοηθήσει με τις απίστευτες ιατρικές του γνώσεις και όχι μόνο.
Μου φαίνεται δύσκολο να το πιστέψω το πως έφυγε έτσι απότομα χωρίς κάποιο σύμπτωμα.

Ναι ήταν αυτός με όλα τα ψευδώνυμα που αναφέρατε αλλά είναι το λιγότερο.

Καλό ταξίδι Χρόνη σε ευχαριστώ για όλα !!!!!!

Καλό του ταξίδι. Πολύ κρίμα ,νεότατος.
Ο φουνταριστός ήταν χαρισματικός στον τρόπο που έγραφε και βέβαια σαν διαδικτυακή προσωπικότητα παρουσίαζε κατά καιρούς συγκλονιστικά προβλήματα.
Αν το έκανε για πλάκα εκείνη την εποχή, το κατάφερε εξαιρετικά.

Status
Not open for further replies.