ρε παιδια μια ερωτηση-ενισχυτες

nikos5853

New member
2 December 2010
37
καλημερα μια ερωτηση γιατι εχω μπερδευτει.για καθαρα μουσικη, σε συνδυασμο με τα b&d 684 ειναι καλυτερος o yamaha a-s700 η ο pionner 920?ολοι μου εχουν πει οτι για μουσικη καλυτερα δικαναλο, αλλα οταν κοιταω τα χαρακτηριστικα π.χ και ειναι ο yamaha 2 x 90 και ο pionner 7x 130 (νομιζω) σημαινει οτι ο yamaha υπολειπεται σε ενταση? ευχαριστω

καλημερα μια ερωτηση γιατι εχω μπερδευτει.για καθαρα μουσικη, σε συνδυασμο με τα b&d 684 ειναι καλυτερος o yamaha a-s700 η ο pionner 920?ολοι μου εχουν πει οτι για μουσικη καλυτερα δικαναλο, αλλα οταν κοιταω τα χαρακτηριστικα π.χ και ειναι ο yamaha 2 x 90 και ο pionner 7x 130 (νομιζω) σημαινει οτι ο yamaha υπολειπεται σε ενταση? ευχαριστω

Αυτές είναι τιμές που δίνουν οι κατασκευαστές και πίστεψέ με, πολλές φορές είναι πολύ αισιόδοξοι! Το καλύτερο είναι να βρεις review είτε στον ΗΧΟ ή από δω με τα πραγματικά Watt αλλά και συνολικές εντυπώσεις για τα δύο μηχανήματα.

Πέραν του ότι ο Pioneer το πολύ να δίνει 80-90W σε δικάναλο έχεις παραλείψει τα προενισχυτικά στάδια των δύο ενισχυτών, τα οποία παίζουν ισάξιο (αν όχι μεγαλύτερο) ρόλο στο αποτέλεσμα.

Οδηγώντας με τον Υam τα 684 α έχεις καλύτερο αποτέλεσμα... Αν δε, πήγαινες στον S1000 ακόμα καλύτερη.

λογικο ειναι οτι με τον 1000 θα εχει καλυτερα αποτελεσματα αλλα ηδη εχω ξεφυγε απτον αρχικο προυπολογισμο!!

ετη φωτος μπροστα ο Yamaha και οποιοσδηποτε δικαναλος σε αυτη την κατηγορια, μη σου πω και πιο φτηνος. Δεν ειναι τα βατ που κανουν τη διαφορα. Αν και σιγουρα ο Yamaha δεν θα υπολειπεται σε ενταση γιατι η ισχυς του εργαστηριακα μετρημενη ειναι πανω απο 100 στο καναλι. Οι av και τα specs που ανακοινωνουν ειναι :violent-smiley-030:

λογικο ειναι οτι με τον 1000 θα εχει καλυτερα αποτελεσματα αλλα ηδη εχω ξεφυγε απτον αρχικο προυπολογισμο!!

να σκεφτεις τους προσιτους Creek evo II, XTZ A100 d3, Nad c356BEE με σοβαρη ισχυ και ηχο και οι τρεις