Ρε παιδια...τι είναι αυτό το πράγμα με τη ΔΕΗ?

Eddie

Senior Member
20 December 2007
470
Έλεος δηλαδή...μου σκάει λογαριασμός, είμαι ένα άτομο και γενικά δεν βάζω πολλά πλυντήρια-α ρε μάνα να σαι καλά....160 ευρώ...δεν είναι λίγο πολλά??? τέλος πάντων...τον ξεχνάω, δεν τον πληρώνω και σκάει ο επόμενος...σύνολο...385 ευρώπουλα και με ειδοποίηση διακοπής!!! Για έναν απλήρωτο λογαριασμό!!! Δεν πάνε καλά τα άτομα!!!
Πάω λοιπόν στη ΔΕΗ να το πληρώσω. Μα το θεό, άνθρωπος στο ταμείο να δώσει κάτω από 150 ευρώ δεν υπήρχε!!! Μα ούτε ένας...και το κοίταγα επίτηδες να δω τί πληρώνουν μπας και είμαι εγώ ο τρελός!!!
Αφού έκανα τα παραπονά μου για το πόσο εύκολα βγάλανε ειδοποίηση διακοπής για έναν μόνο λογαριασμό ( παραδόξως συμφωνήσανε ότι δεν έπρεπε να το κάνουν αυτό για έναν μόνο λογαριασμό) πήγα πίσω στο γραφείο να ρωτήσω την κοπελιά που έχω πόσο πληρώνει και αυτή. Υπόψην ότι μένει επίσης μόνη της και πλυντήριο βάζει στην αδερφή της που μένει στον πάνω όροφο και εχει ηλιακό θερμοσίφωνα....το αποτέλεσμα? ο τελευταίος της ήρθε 105 ευρω!!! Άρχισα δηλαδή να αισθάνομαι και τυχερός που εμένα με τα μηχανήματα και σε πιο μεγάλο σπίτι δίνω "μόλις" 160...
Και συζητάνε και για αυξήσεις...ρε δεν πάνε καλά τα άτομα!!! Είναι τραγικοί!!!

Έλεος δηλαδή...μου σκάει λογαριασμός, είμαι ένα άτομο και γενικά δεν βάζω πολλά πλυντήρια-α ρε μάνα να σαι καλά....160 ευρώ...δεν είναι λίγο πολλά??? τέλος πάντων...τον ξεχνάω, δεν τον πληρώνω και σκάει ο επόμενος...σύνολο...385 ευρώπουλα και με ειδοποίηση διακοπής!!! Για έναν απλήρωτο λογαριασμό!!! Δεν πάνε καλά τα άτομα!!!
Πάω λοιπόν στη ΔΕΗ να το πληρώσω. Μα το θεό, άνθρωπος στο ταμείο να δώσει κάτω από 150 ευρώ δεν υπήρχε!!! Μα ούτε ένας...και το κοίταγα επίτηδες να δω τί πληρώνουν μπας και είμαι εγώ ο τρελός!!!
Αφού έκανα τα παραπονά μου για το πόσο εύκολα βγάλανε ειδοποίηση διακοπής για έναν μόνο λογαριασμό ( παραδόξως συμφωνήσανε ότι δεν έπρεπε να το κάνουν αυτό για έναν μόνο λογαριασμό) πήγα πίσω στο γραφείο να ρωτήσω την κοπελιά που έχω πόσο πληρώνει και αυτή. Υπόψην ότι μένει επίσης μόνη της και πλυντήριο βάζει στην αδερφή της που μένει στον πάνω όροφο και εχει ηλιακό θερμοσίφωνα....το αποτέλεσμα? ο τελευταίος της ήρθε 105 ευρω!!! Άρχισα δηλαδή να αισθάνομαι και τυχερός που εμένα με τα μηχανήματα και σε πιο μεγάλο σπίτι δίνω "μόλις" 160...

Μόνο τραγικοί;
Για μπάτσες είναι...:slapface:
Πως θα κυκλοφορεί με ελικόπτερο ο Αθανασόπουλος μετά..ε;
Αστα να πάνε φίλε μου..

Μα είναι για φάπες...ειλικρινά!!! Τρελάθηκα...τί ταχυδρομεία και μ@λ@κιες...πάμε να ληστέψουμε τα ταμεία της ΔΕΗ :a0210:

Απάντηση: Re: Ρε παιδια...τι είναι αυτό το πράγμα με τη ΔΕΗ?

Μα είναι για φάπες...ειλικρινά!!! Τρελάθηκα...τί ταχυδρομεία και μ@λ@κιες...πάμε να ληστέψουμε τα ταμεία της ΔΕΗ :a0210:

Με....κουκούλες;..:flipout::flipout:

Η απατη, η κλοπη και η υποτιμηση της προσωπικοτητας μας δεν χωνευονται... απλα τιμωρουνται στην καλπη!!!!!!!

Re: Απάντηση: Ρε παιδια...τι είναι αυτό το πράγμα με τη ΔΕΗ?

κάτσε να κάνεις και οικογένεια... εκεί να δεις πως θα σου ρχονται οι 300άρες για ΠΛΑΚΑ, χωρίς πολλά πολλά.....

Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι...η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου δλδ!!!

Re: Απάντηση: Re: Ρε παιδια...τι είναι αυτό το πράγμα με τη ΔΕΗ?

Με....κουκούλες;..:flipout::flipout:

Μπαααα!!! Έχω την εντύπωση ότι δεν χρειάζονται κουκούλες εκεί!!! Μέχρι και ο δικαστής θα μας αθωώσει!!! Θα πληρώνει και αυτός...

Για ελέγξτε, πόσα πληρώνετε στη ΔΕΗ και πόσα στον ΔΗΜΟ; Γιατί σε εμένα πάνω από το 50% του λογαρισμού δεν αφορά το ρεύμα!

Εκαθαριστικος που πληρωσα σημερα 207 ευρω. 160 ρευμα 47 τα λοιπα. Και το τελευταιο καιρο κατω απο 200 δεν θυμαμαι να πεφτει.
Και ολα αυτα πριν ......... αλλαξω τελικο στο home cinema :BDGBGDB55:

ρε άντε πληρώστε και μη μιλάτε. ακούς εκεί που θα κάνουμε και παράπονα για την ΔΕΗ.

σε λίγο όπως πάνε θα μας βάζουν και πρόστιμο αν καίμε περισσότερο ρεύμα από όσο θα μας πουν ότι θα πρέπει να καίμε κατά μέσο όρο το 2μηνο !!!

Φαντάζεστε ?

- Ρε γυναίκα τι σιδερώνεις ? θέλω να δω CH L !!!
- Βρε άει από εκεί με το CH L, θα σιδερώσω μόνο τα ρούχα μου και θα δω και το serial μου !!!

Λέω να ξεκινήσω να βάζω πρίζες με κωδικό (πληκτρολόγιο) και να κλειδώσω τον πίνακα με λουκέτο ασφαλείας, να είμαι έτοιμος για την επόμενη κρίση "ηλεκτρικής ενέργειας" !!! :grandpa:

Να εδινε τουλαχιστον και ρευμα της προκοπης... Τα voltage regulators "χτυπανε" αδιακοπα, πρωι μεσημερι (και κυριως) βραδυ.

Ούτε κάλπες ούτε τίποτα. Αυτά είναι σενάρια φαντασίας Χίτσκοκ...δύο λύσεις υπάρχουν για ΣΙΓΟΥΡΑ και ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα για μικρότερους λογ/σμούς:

-είτε γίνεστε υπάλληλοι στην ΔΕΗ
-είτε γίνεστε πολύτεκνοι original με 4 παιδιά (τα 3 δεν πιάνονται)

Ούτε κάλπες ούτε τίποτα. Αυτά είναι σενάρια φαντασίας Χίτσκοκ...δύο λύσεις υπάρχουν για ΣΙΓΟΥΡΑ και ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα για μικρότερους λογ/σμούς:

-είτε γίνεστε υπάλληλοι στην ΔΕΗ
-είτε γίνεστε πολύτεκνοι original με 4 παιδιά (τα 3 δεν πιάνονται)

Τασουλη για δωσε λεπτομερειες για την δευτερη περιπτωση. Ισως να αξιζει να ξεκινησω :flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Ρε παιδια...τι είναι αυτό το πράγμα με τη ΔΕΗ?

Τασουλη για δωσε λεπτομερειες για την δευτερη περιπτωση. Ισως να αξιζει να ξεκινησω :flipout::flipout::flipout:

Λιγότερο θα σου κοστίσει το παιδί από τη ΔΕΗ πάντως!!! Εχουν ξεφύγει λέμεεεεεεεεεεεεεε!!!

Απάντηση: Re: Ρε παιδια...τι είναι αυτό το πράγμα με τη ΔΕΗ?

συγγνώμη αλλά οι πολύτεκνοι πόσο έκπτωση έχουν στο ρεύμα ?

Δε ξέρω κι εγώ ακριβώς..αλλά αρκετή φαντάζομαι...αλλιώς προς τι τα 4 τα οποια ενδιαφέρεται ο bill ? :flipout::flipout::flipout:

Και δεύτερο στα καπάκια...λογαριασμός 197 ευρώ στη μάνα μου από τη ΔΕΗ...ας πούμε ότι είναι δικαιολογημένος γιατί είναι αρκετά μεγάλο σπίτι...την ειδοποίηση διακοπής χωρίς να υπάρχει απλήρωτος προηγούμενος λογαριασμός τί την θέλανε????

να μην πληρώσει ΚΑΝΕΙΣ την ΔΕΗ. Τι θα κάνουν? Θα κόψουν σε όλους το ρευμα?