Rec απο δέκτη - πως παίζει στο pc?

crascoot

New member
26 March 2011
1
Γειά σας! Έχω μια απορία. ¨Οταν κάνω εγγραφή σε ένα σκληρό δίσκο ή στικάκι, γράφεται σε μορφή (.dvr). Αυτή η μορφή δεν αναγνωρίζεται απο υπολογιστή για να παίξει εκεί. Τί πρέπει να κάνω? να το μετατρέψω σε άλλη μορφή? αν ναι, πως ακι τι?
Ευχαριστώ:huh2:

Γειά σας! Έχω μια απορία. ¨Οταν κάνω εγγραφή σε ένα σκληρό δίσκο ή στικάκι, γράφεται σε μορφή (.dvr). Αυτή η μορφή δεν αναγνωρίζεται απο υπολογιστή για να παίξει εκεί. Τί πρέπει να κάνω? να το μετατρέψω σε άλλη μορφή? αν ναι, πως ακι τι?
Ευχαριστώ:huh2:
Με μία πολύ γρήγορη έρευνα στο google για .dvr files και .dvr player βρήκα οτι είναι πολύ περίεργο ο υπολογιστής σου να μην παίζει .dvr αρχεία γιατί, αν κατάλαβα καλά, αυτός ο τύπος αρχείου χρησιμοποιείται από την microsoft για εγγραφή αρχείων μέσω του windows media center και για προβολή αρχείων μέσω και αυτού και του windows media player. Άν πάντως ο υπολογιστής σου δεν αναγνωρίζει το αρχείο (και ίσως να χρειάζεται κάποια ρύθμιση ή ενημέρωση ο windows media player για να αναγνωρίσει το αρχείο, άν ισχύει οτι χρησιμοποιεί η microsoft αυτόν τον τύπο αρχείου), τότε θα χρειαστείς κάποιον άλλο player που θα παίζει τέτοια αρχεία. Γράφεις .dvr player στο google (ή όποια άλλη μηχανή αναζήτησης χρησιμοποιείς) και σου βγάζει πολλές σελίδες με δωρεάν (ή όχι) players που παίζουν αυτά τα αρχεία. Κατεβάζεις το αρχείο εγκατάστασης και τον εγκαθιστάς στον υπολογιστή σου. Δεν μπορώ να σου προτείνω κάποιον από αυτούς γιατί θέλουν δοκιμή άν τελικά παίζουν ή όχι τα αρχεία. Πάντως κάπου εκεί μέσα είδα και τον KM Player που χρησιμοποιώ εγώ και είναι ο μόνος που βρήκα για να παίζει τα πολύ δύσκολα .pvr αρχεία του δικού μου δέκτη, και έχει την φήμη οτι παίζει τα πάντα.