Reclock+Theatertek+mkv+ταχύτητα;

widescreenman

AVClub Enthusiast
4 August 2006
746
Αθήνα
Φτιάχνοντας graph σαν κι αυτό για αρχεία mkv, το Theatertek τα παίζει ομαλά μεν, αλλά σε πολύ γρήγορη ταχύτητα. Κάπου είχα διαβάσει κάτι σχετικό αλλά τώρα δε βρίσκω τίποτα...
Δοκίμασα εναλλακτικά Cyberlink H264 decoder και AC3 filter, αλλά το πρόβλημα λύνεται μόνο αν αντικαταστήσω το Reclock με την default DirectSound device...
Επίσης, ο media player classic παίζει κανονικά και με το Reclock... Είμαι με S/PDIF.
Υπάρχει πρόχειρη λύση..; Thanks :ernaehrung004:

Φτιάχνοντας graph σαν κι αυτό για αρχεία mkv, το Theatertek τα παίζει ομαλά μεν, αλλά σε πολύ γρήγορη ταχύτητα. Κάπου είχα διαβάσει κάτι σχετικό αλλά τώρα δε βρίσκω τίποτα...
Δοκίμασα εναλλακτικά Cyberlink H264 decoder και AC3 filter, αλλά το πρόβλημα λύνεται μόνο αν αντικαταστήσω το Reclock με την default DirectSound device...
Επίσης, ο media player classic παίζει κανονικά και με το Reclock... Είμαι με S/PDIF.
Υπάρχει πρόχειρη λύση..; Thanks :ernaehrung004:

Εφόσον είσαι μια χαρά με MPC τι το θες το Theatertek? Εγώ προσωπικά ποτέ δεν το βολεύτηκα γιατί πάντα κάπου είχα πρόβλημα (graphs κλπ).

Re: Απάντηση: Reclock+Theatertek+mkv+ταχύτητα;

Εφόσον είσαι μια χαρά με MPC τι το θες το Theatertek? Εγώ προσωπικά ποτέ δεν το βολεύτηκα γιατί πάντα κάπου είχα πρόβλημα (graphs κλπ).

Δεν έχεις και άδικο... απλά με το MPC δε βρήκα τρόπο με keyboard shortcut να εναλάσσω full screen on/off, με VMR9/EVR φαίνεται να κλειδώνει σε full screen και μου σπάει τα νεύρα. Χρησιμ. την home cinema edition του mpc.

Το Theatertek έχει τρομερό interface...

Εγώ πάντως έχω κάνει map τον συνδυασμό πλήκτρων Alt+Enter σε ένα πλήκτρο του τηλεκοντρόλ της MS και δουλεύει μια χαρά στον MPC.. (κάτω από XP, με VMR9).

Εννοείτε ότι το ίδιο ισχύει και με το πάτημα του συγκεκριμένου συνδυασμού πλήκτρων από το keyboard.