Record Clamp

Απάντηση: Re: Record Clamp

Και στο Michell το πλατώ δεν είναι ίσιο (είναι πιο βαθύ στο κέντρο στην περιοχή της ετικέτας), αλλά έχει κλαμπ. Ελεφρύ και με μέγγενη. Ο σκοπός είναι να αυξηθεί η στατική τριβή και να υπάρχει καλύτερη πεαφή με το σκληρό πλατώ. Αν το κλαμπ είχε βάρος, τότε είναι πιθανό να μην στέκονταν οι δίσκοι ίσια. Δοκιμάστε λοιπόν κι ένα ελαφρύ κλαμπ.

Ελαφρύ και με μέγγενη είναι και το δικό μου αλλά.......δες στις φωτό πως σηκώνει τον δίσκο.....εκτός αν εννοείς απλά να το ακουμπάω στον δίσκο χωρις να του ασκώ πίεση.....

3) Νομίζω πώς και με ένα clamp βάρους το ίδιο αποτέλεσμα θα έχω αφού δημιουργήτε ένα είδος μοχλού με την πατούρα...
.

Δε δοκιμάζεις με κάνα ποτήρι ή κανένα τασάκι ανάποδα , με συνολικό βάρος περίπου 500 γραμμάρια να δεις αν το κάνει πάλι. Φυσικά εννοώ στατικά και όχι σε κίνηση.

Δε δοκιμάζεις με κάνα ποτήρι ή κανένα τασάκι ανάποδα , με συνολικό βάρος περίπου 500 γραμμάρια να δεις αν το κάνει πάλι. Φυσικά εννοώ στατικά και όχι σε κίνηση.

ακόμα και με το δάκτυλο να τον πιέσω τον δίσκο πάλι σηκώνετε...μάλλον σηκωμάρες έχει το πλατό μου.......:Banane0:

Σκέφτομαι ότι το clamp πρέπει ή να είναι αρκετά βαρύ ή να σφίγγει με βίδα στο πλατώ.
Είναι τα 300-400g αρκετό βάρος; Μπορεί να τα σηκώσει το μοτέρ του Technics;
Αν πας σε clamp με βίδα, έχει αρκετά μεγάλο άξονα για να σφίξει επάνω του το clamp;
Καλύτερα να πάρεις από εδώ κάποια για δοκιμή. Εκτός αν κάποιος έχει βάλει ήδη clamp σε MkII.