recording σε Windows 7 - πρόβλημα

stsalkit

Established Member
11 December 2008
160
Εχω dreambox 800 χωρίς σκληρό και γι' αυτό χρησιμοποιώ το pc μου για μαγνητοσκόπηση προγραμμάτων. Εχω δύο pc στο σπίτι - ένα με windows xp και το άλλο με windows 7. Στο windows XP όλα δουλεύουν τέλεια. Το πρόβλημα το έχω στο 7: "δυσκολεύεται" να γίνει mount το drive. Οταν λέω δυσκολεύεται, εννοώ ότι μερικές φορές γίνεται και άλλες όχι, χωρίς να μπορώ να καταλάβω τι το επηρεάζει. Αλλά και όταν είναι mount και κάνω recording, διαπιστώνω ότι η ταινία έχει διακοπές... Για κάποιο λόγο λοιπόν τα windows 7 (λόγω security settings?) δεν συνεργάζονται καλά.
Κάποιος φίλος μπορεί να βοηθήσει?

και γω το pc μου με win 7 χρησιμοποιώ για εγγραφές. γενικά δεν έχω πρόβλημα με το mount. αρκεί φυσικά το pc να είναι ανοιχτό την ώρα που μπουτάρει και dm800 για να το δει. αν δεν γίνει έτσι πατώντας το κόκκινο κουμπί της εγγραφής ο δέκτης μπορεί και να κολλήσει και να χρειάζεται να βγει το ρεύμα για να ξεκολλήσει. μιλάμε βέβαια για sd εγγραφές, γιατί στα hd και μένα η εγγραφή δεν βλέπεται.
σε άλλο forum έχω γράψει ένα mini οδηγό για κάποιο άλλο φίλο και μπορείς να μπεις να τον δεις. έχω και screen shot από το network and sharing center. ίσως αν έχεις ενεργοποιημένο το 128bit encryption να είναι υπεύθυνο για τα δικά σου σπασίματα.

σε ευχαριστώ - θα δοκιμάσω τις συστάσεις σου και θα σου πώ. Πιθανόν το encryption να φταίει. Ευχαριστώ και πάλι.