έχει και παραέχει.... έχω μιλήσει με τον ιδιοκτήτη mythosaudio και με μηνά ευγενίδη από Θεσσαλονίκη αν γνωρίζεις και μου είπαν πως στα MM πρέπει να κοιτάξω εφόσον έχω ενισχυτή στα ΜΜ...
άρα θα πρέπει να διαλέξω κάποια mm που έιναι μεταξύ των 2.5 με 5.0 mv οκ?όσο χαμηλότερα από 2.5 mv είναι η βελόνα τόσο δε θα παίζει δυνατά από ότι κατάλαβα έτσι?
Πρόσφατα θέλω να πάρω ένα από αυτά τα 2 πικάπ. το project μπορώ να το ακούσω στον ορφεα θεσσαλονίκης αλλά το rega 3 πού? ποίο πικάπ να πάρω και γιατί? ( μην πείτε για βραχίονα της rega, ξέρω ότι είναι άπαιχτος) πείτε ότι πήρα το ένα ή το άλλο, τι κεφαλή να βάλω? μιλάμε μόνο για mm κεφαλές μέχρι το πολύ 120 ευρώ..
παιδιά ευχαρηστώ για το ενδιαφέρον αλλά πρέπει να καταλάβετε... ΟΧΙ mc κεφαλές... ΜΜ θα πάρω, και τα χρήματα για την οποιαδήποτε κεφαλή που θα δώσω δε θα ξεπερνούν τα 100 ευρώ.. ο ενισχυτής μου έχει Τάση Εξόδου: 2.5mV, τι στο καλό πάει να πεί αυτό ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.