ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
Support Admin
Το βαλα τελικά στο καλώδιο (σ' αυτό που έπαιρνε το access point) και έληξε το θέμα.... και πως υποτίθεται τσεκάρουμε ότι το έχει πάρει; (εκτός από το finished 100% στον browser)
οταν σου κανει κατι τετια κολπα το ακξες ποιντ κανε ρεσταρτ το ρουτερ και θα εισαι οκΜισό, έχουμε πρόοδο.
Μου έκοψε και έβγαλε το USB memory stick που έχω πάνω και τώρα μου εμφάνισε το STOP η οθόνη , άφησα το standby αλλά από πάνω αντί να γράψει την IP γράφει dhcp... και αναβοσβήνει το κόκκινο λεντάκι.
Είναι προφανές ότι δεν βρίσκει IP. Σίγουρα το δίκτυο το έχω dhcp
ποιο απο ολα τασο?Το βαλα τελικά στο καλώδιο (σ' αυτό που έπαιρνε το access point) και έληξε το θέμα.... και πως υποτίθεται τσεκάρουμε ότι το έχει πάρει; (εκτός από το finished 100% στον browser)
Γιάννη και εγώ από τον 62 αναβάθμισα στον loader 67 μέσω δικτύου, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Πάντως στην όλη διαδικασία έχεις κάνει ένα λάθος. Οπως αναφέρεις πέρασες τον loader 67 και στη συνέχεια φλάσαρες το πρόσφατο experimental.
Ομως από πουθενά δεν προκύπτει ότι το τελευταίο experimental ενσωματώνει τον loader 67. Ούτε στην ιστοσελίδα του dreamboxupdate αναφέρεται κάτι.
Συνεπώς πρέπει πάνω από το experimental να φλασάρεις το secondstage loader 67 για να είσαι ενημερωμένος.
Τάσο, κάνε αυτό που λέει ο Γιάννης παραπάνω να δεις τι έχεις.επαναλαμβάνοντας την διαδικασία προετοιμασίας φλασαρίσματος μέσω browser (restart με power πατημένο) και στην σελίδα που φορτώνεται στον Firefox πάτησα το «Device Info» όπου ο δέκτης αναφέρει «Dreambox Second Stage Loader BUILD #67, built 20081024»
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.